epa vaka mi se svigjaat dvajca deckovci, znaci i dvajcata se dobri i sekoj na svoj nacin po nesto ubavo vo sebe ima. sovet ?? i ke ve zamolam soveti vo stilot fati si nekoj tret pet ne. voedno gi pozdravuvam i dvajcata posto se od forumov i mozno e da citaat ako se prepoznaat na M bukvata se i dvajcata pa i neka pisat nesto vo svoja odbrana. sala.
Моме, шо е твојот проблем?epa vaka mi se svigjaat dvajca deckovci, znaci i dvajcata se dobri i sekoj na svoj nacin po nesto ubavo vo sebe ima. sovet ?? i ke ve zamolam soveti vo stilot fati si nekoj tret pet ne. voedno gi pozdravuvam i dvajcata posto se od forumov i mozno e da citaat ako se prepoznaat na M bukvata se i dvajcata pa i neka pisat nesto vo svoja odbrana. sala.
epa vaka mi se svigjaat dvajca deckovci, znaci i dvajcata se dobri i sekoj na svoj nacin po nesto ubavo vo sebe ima. sovet ?? i ke ve zamolam soveti vo stilot fati si nekoj tret pet ne. voedno gi pozdravuvam i dvajcata posto se od forumov i mozno e da citaat ako se prepoznaat na M bukvata se i dvajcata pa i neka pisat nesto vo svoja odbrana. sala.
Muki-20 и MIKI1 ?epa vaka mi se svigjaat dvajca deckovci, znaci i dvajcata se dobri i sekoj na svoj nacin po nesto ubavo vo sebe ima. sovet ?? i ke ve zamolam soveti vo stilot fati si nekoj tret pet ne. voedno gi pozdravuvam i dvajcata posto se od forumov i mozno e da citaat ako se prepoznaat na M bukvata se i dvajcata pa i neka pisat nesto vo svoja odbrana. sala.
Нека ги тагне двајцата да се презентираат, па да изгласаме подобар.Ајде M&M нека излезат со факти кој е подобар па да им помогнеме на кутрото девојче да се одлучи.
Јас да си се пофалам...таа што ја бркав 2-3 месеца,и што се фативме ,ја одјебав од онака се беше убаво,имавме и време и внимание и односи и се што сакав,ама нешто ме тераше да раскинам така да и раскинав со лесно срце и она не го прифати тоа од почетокот,ама со тек на време ме сфати така да сега ми е поубаво од кога и да било,и не се замарам со девојчиња,освен со една од тука што си го имаме 'муабетот'... И да знаете мужи,не обрнувајте многу внимание на жениве..што поладни сте повеќе ќе ве ценат
Sent from my C2105 using Tapatalk
Вајда некогаш е потребно нешто повеќе од само ок. Прашањето е дали треба да осетиш нешто моќно и поинакво за да бидеш исполнет и сигурен во некоја личност, или доволно е да се исполнуваат основните стандарди и потреби во некоја врска, па да се продолжи шаблонски и играње на сигурно, врска ради реда и статус.Ах, јака фалба.
Се надевам дека некоја тебе ќе те одјебе иако се било ок, само од онака.