M
Muranyi
Гостин
Изрично не, али ај да не бидам хејтер.И сеа ќе се плесните или не?
Изрично не, али ај да не бидам хејтер.И сеа ќе се плесните или не?
Озбилно? И после ќе си продолжиш со девојка ти?ќе се плеснеме....да го оставам овде видеото?
Не бе озбилно те прашав, пошто не те сфатив... сеа шо ќе праиш?ќе си продолжам како ништо да не било......
ај не туку ми тресете зелени ве молам.....
Беси се, само за тоа те бива тогаш, еден ко тебе помалце.ќе се бесам....нема чаре.....феномен сум, две сакам одеднаш.......
ако толку те интересира види поназад, пишав што ќе праам.
Не се замарај, прави како што мислиш дека треба и ти е убаво, остави што ти зборуваат другите.ќе си продолжам како ништо да не било......
ај не туку ми тресете зелени ве молам.....
ќе се бесам....нема чаре.....феномен сум, две сакам одеднаш.......
ако толку те интересира види поназад, пишав што ќе праам.
со девојка ми сум 8 месеци без прекини, а со другата се запознавме може пред 2 месеци и веќе разговарав со неа како што пишав погоре.
остај ги бе, се светци тука никад не варалево ниеден пост не пишав дека немам повеќе чувства кон девојка ми. кажав дека ја сакам ама мислам дека другава ја сакам повеќе. двете ги сакам и што сеа? ај ќе се бесам.....
точно дека другава не ја знам толку многу ама ме осови од прво.
не се опишува чувството, ова не му го посакувам ни на најголемиот непријател
така треба да ме јачате, какво сожалување, какво тапшање...искрено чекав ти да ми пишеш сеа од кога се разврза приказната па да си легнам пошто прееска баш бурно ми изреагира како ти да си девојката, е сеа ќе можам да спијам на раат.....фала ми значи твоето мислење....Дарче, немој ти не те разбираме овде.
Значи како си пиша ти, така јас читам, така јас разбирам, и пишам како мислам.
И да, ако не ти се допаѓа тоа што јас или било кој ти пишува, тогаш не барај совет бе дете. Зошто тогаш пишуваш што да правам?
Да беше девојка овде некоја што пишала дека си го држи дечкото во резерва, сите ќе и се здадеа оти нели, не чини тоа да го прави. Не чини ни твоево и ја жалам искрено девојка ти, затоа поарно кажи и дека друга ептен многу ти се врти во памет и дека си повеќе заинтересиран за неа отколку за девојка ти. Многу едноставно е тоа.
А ако мислиш дека треба по рамо да те тапшаме овде оти ко демек криво ти е за ситуацијава, извини, али нема.