П
Пепси_
Гостин
Че ти се тресат нозите кога ќе те корпоса,а и женската шо ја имаш че ја немаш....тогаш ќе ти се тресе и нешто друго
работава леле луѓе што ме снајде....
во врска сум со една девојка, убаво ни беше и мислев ја сакам се додека не ја зпознав и не се заљубив во друга. ама работата е што врска со неа е невозможна затоа што таа е речиси дупло повозрасна од мене. ама нели љубовта не знае за граници, години и слични срања па ете глупавото срце се заљуби. случајно почнавме да зборуваме преку фб прво, па после излеговме и на кафе (пошто имаме фирма па нешто и давав) вака така... јас се заљубив. ме освои на прво гледање.. ова прв пат ми се случува. не верував во љубов на прв поглед ама оваа ме дигна до облаци и тоа убаво. женава нема деца, има зад себе еден брак и сеа има нов дечко и изгледа наскоро свршеник ќе и стане. кога и да ја видам на фб приклучена нозете ми се тресат, срцето ми лупа како лудо, а кога сум со девојка ми речиси ништо од ова не се случува.
најмногу ми е жал за девојка ми зашто премногу се труди околу нас и премногу ме сака.
и јас ја сакам ама не како оваа за Нова цело време мислев на неа, одма коа помина 00.00 и се јавив и честитав. девојка ми почна да се сомнева, сум бил чуден. значи не сум тинејџер ама очигледно досеа не сум знаел за вистинска љубов.
прво да расчистиме, значи не ме привлекува само сексуално. онака само да се плеснеме и ај чао. не. туку сакам да сум со неа постојано (100 пати повеќе од колку што сакам да сум со девојка ми), сакам да знам што прави, со неа баш ми е пријатно. многу е добра, убава, фина, знае да сослуша, дава добри совети, само позитивна и насмеана е.
да сме заедно НЕМА ТЕОРЕТСКИ ШАНСИ, ама собрав храброст и сакам вечерва да и кажам што чувствувам. не е важно дали на кафе или преку фб (ма да поубаво ми е на фб да и пишам)...ама не можам ако не и кажам....ќе експлодирам.......
сакав да ве прашам што мислите вие? дали да и кажам или да чекам некое време па може ќе се оладам? само заљубен и искусен може да ме сфати, па ако има таков нека даде совет.
како прво немам 19 години, повеќе имам, ама не е битно тоа.
како второ таа не е старка, старка може да се нарече жена од 60+ години.
како трето и јас мислев дека е момнетален занес (и ужасно посакувам да е) ама од ден на ден се појако е чувството. и како да престанам да контактирам со неа кога ја сакам? ајде ти престани да контактираш со личноста што ја сакаш, која те прави среќен, а без неа ти е баш онака глупаво.
и знам и свесен сум дека ништо нема да се случи, убаво рече никој не е глупав да остави скоро свршеник за помлад дечко со кого не би имала убава иднина (барем не тука во мкд), ама емоциите ме надвладуваат од ден на ден и мора да и кажам. собрав храброст и ќе се отворам пред неа.
барем нека знае, па може и таа ќе се потруди некако да се оладам кон неа, може таа ќе се оттргне од мене, може ќе даде добар совет....
вечер ќе и кажам, а на девојка ми (која ја сакам ама друава повеќе ја сакам) сега за сега ништо не и кажувам. за саат време ќе одиме со неа на кафе и наречете ме педер ама ништо не спомнувам сега за сега, зашто може ќе сфатам дека грешам па ќе останам и без неа (а пак ќе спомнам дека ја сакам). ветувам, ќе се потрудам да не е повредена.....знам дека на крај јас ќе бидам повреден ама ај....белки ќе помине оваа глупава лудост....ебате малерот
Сите те разбраа, поентата е да бидеш искрен кон твојата девојка, штом немаш чувства кон неа повеќе, ослободи ја. Ти си платонски заљубен во другата, да ја наречам девојка, иако добро не ја познаваш. Ти ја чуваш твојата девојка како резерва во моментов, како предмет за да не бидеш сам.добро, очекував и вакви женски коментари, фала многу на сите......тахикардија добив, се јавив, разговаравме, се и кажав и признав и воопшто не погрешив што и се јавив.
девојка ми не знае, а и никогаш нема да дознае.
ништо нема да се случи како и што бев сигурен ама барем и таа сега знае, тоа ми беше целта.
ќе се потрудам да се оддалечам малку од неа. фала многу за тоа што никој не ме разбира. чао.
Можеш две да посакуваш, не можеш да бидеш заљубен во повеќе од една. Таа што повеќе ја сакаш, у таа си заљубен. Тоа е поентата на муабетотво ниеден пост не пишав дека немам повеќе чувства кон девојка ми. кажав дека ја сакам ама мислам дека другава ја сакам повеќе. двете ги сакам и што сеа? ај ќе се бесам.....
точно дека другава не ја знам толку многу ама ме осови од прво.
не се опишува чувството, ова не му го посакувам ни на најголемиот непријател
Ti ne ja sakas postarava. Ednostavno si zaslepen. Si pravis nekoja slika i pretstava za nea. Iluzija koja sto ti go zamatila umot i razmisluvas so dolniot. Ke ti pomine za nekoe vreme, ne se sekiraj. Na site ni se slucile vakvi raboti, ne si ni prv, ni posleden.во ниеден пост не пишав дека немам повеќе чувства кон девојка ми. кажав дека ја сакам ама мислам дека другава ја сакам повеќе. двете ги сакам и што сеа? ај ќе се бесам.....
Немој да се бесиш, не прави глупости. Можеби само јас неможам да сакам повеќе од една, еве ти можеш две истовремено. Сам кажа дека ја сакаш повеќе од девојка ти, и треба да расчистиш сам со себе со која се гледаш во иднина. Само немој да ја повредиш девојка ти заради моментална заслепеност од некоја личност која не ја познаваш карактерно.Поззво ниеден пост не пишав дека немам повеќе чувства кон девојка ми. кажав дека ја сакам ама мислам дека другава ја сакам повеќе. двете ги сакам и што сеа? ај ќе се бесам.....
Пречкртаното грешка! Со тоа малку, остануваш во пустиот обид да се деси чудо, а тебе да ти се оствари сонот. Многу, да не речам целосно треба да се оддалечиш. Тој извор на ,,среќа" кој не го разбираш ни самиот не ти е потребен. А за да провериш малку не е право решение.добро, очекував и вакви женски коментари, фала многу на сите......тахикардија добив, се јавив, разговаравме, се и кажав и признав и воопшто не погрешив што и се јавив.
девојка ми не знае, а и никогаш нема да дознае.
ништо нема да се случи како и што бев сигурен ама барем и таа сега знае, тоа ми беше целта.
ќе се потрудам да се оддалечаммалкуод неа. фала многу за тоа што никој не ме разбира. чао.
работава леле луѓе што ме снајде....
во врска сум со една девојка, убаво ни беше и мислев ја сакам се додека не ја зпознав и не се заљубив во друга. ама работата е што врска со неа е невозможна затоа што таа е речиси дупло повозрасна од мене. ама нели љубовта не знае за граници, години и слични срања па ете глупавото срце се заљуби. случајно почнавме да зборуваме преку фб прво, па после излеговме и на кафе (пошто имаме фирма па нешто и давав) вака така... јас се заљубив. ме освои на прво гледање.. ова прв пат ми се случува. не верував во љубов на прв поглед ама оваа ме дигна до облаци и тоа убаво. женава нема деца, има зад себе еден брак и сеа има нов дечко и изгледа наскоро свршеник ќе и стане. кога и да ја видам на фб приклучена нозете ми се тресат, срцето ми лупа како лудо, а кога сум со девојка ми речиси ништо од ова не се случува.
најмногу ми е жал за девојка ми зашто премногу се труди околу нас и премногу ме сака.
и јас ја сакам ама не како оваа за Нова цело време мислев на неа, одма коа помина 00.00 и се јавив и честитав. девојка ми почна да се сомнева, сум бил чуден. значи не сум тинејџер ама очигледно досеа не сум знаел за вистинска љубов.
прво да расчистиме, значи не ме привлекува само сексуално. онака само да се плеснеме и ај чао. не. туку сакам да сум со неа постојано (100 пати повеќе од колку што сакам да сум со девојка ми), сакам да знам што прави, со неа баш ми е пријатно. многу е добра, убава, фина, знае да сослуша, дава добри совети, само позитивна и насмеана е.
да сме заедно НЕМА ТЕОРЕТСКИ ШАНСИ, ама собрав храброст и сакам вечерва да и кажам што чувствувам. не е важно дали на кафе или преку фб (ма да поубаво ми е на фб да и пишам)...ама не можам ако не и кажам....ќе експлодирам.......
сакав да ве прашам што мислите вие? дали да и кажам или да чекам некое време па може ќе се оладам? само заљубен и искусен може да ме сфати, па ако има таков нека даде совет.
ваков коментар ми беше потребен...фала.....само пак ќе спомнам дека не ме привлекува само сексуално, туку општо ја сакам.Ti ne ja sakas postarava. Ednostavno si zaslepen. Si pravis nekoja slika i pretstava za nea. Iluzija koja sto ti go zamatila umot i razmisluvas so dolniot. Ke ti pomine za nekoe vreme, ne se sekiraj. Na site ni se slucile vakvi raboti, ne si ni prv, ni posleden.
Ne mozes da sakas nekoj samo od izgled i 3-4 muabeti so nego. Ti NE JA SAKAS ovaa, samo mislis deka ja sakas. Glej si go devojceto koe go imas do tebe i trudi se malku poveke okolu nea. I ovaa puf ke ja snema od tvoite misli. Ne se opteretuvaj mnogu so nea.ваков коментар ми беше потребен...фала.....само пак ќе спомнам дека не ме привлекува само сексуално, туку општо ја сакам.
со девојка ми сум 8 месеци без прекини, а со другата се запознавме може пред 2 месеци и веќе разговарав со неа како што пишав погоре.