Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

CHukioo

Шо треба овде да пишам бе? -.-'
Член од
30 март 2011
Мислења
63
Поени од реакции
22
Немој со патетики од таков тип.
И за срамежливите, па и за глупите и грдите се наоѓа по некој.
За другово не те ни разбрав баш, али битно не си педер.
да се наоѓа некоја шо не ја бендисуваш и е вака че заглавиш... од сега поарно сингле че си останам одколку пак да се малтретирам и себеси а богами и девојчината...
Па можело тоа да и го кажеш.. Знаеш мислеа оти сум педер, па да ги заќутам сите, затоа се фатив со тебе, иако не сум спремен за девојка се уште... :)
добра идеа утре че и го кажам то.. секако треба да се соочиме

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
да се наоѓа некоја шо не ја бендисуваш и е вака че заглавиш... од сега поарно сингле че си останам одколку пак да се малтретирам и себеси а богами и девојчината...

Ами че заглавиш. Греота за чупето, си требал навреме да мислиш.
Доста паметно е ова од твоја страна, гледаш дека не си глуп. (y)

CHukioo

Шо треба овде да пишам бе? -.-'
Член од
30 март 2011
Мислења
63
Поени од реакции
22
Ами че заглавиш. Греота за чупето, си требал навреме да мислиш.
Доста паметно е ова од твоја страна, гледаш дека не си глуп. (y)
од грешките учиме :$ ама сепак ми е криво за девојчте нз како да и раскинам безболно :/

MamaLover

Admiral
Член од
2 март 2013
Мислења
296
Поени од реакции
304
Се видело моето ја никош нема да ги имам тие шо ги бендисувам.. прво оти сум срамежлив а после и се останато (грд, глуп... итн) а иначе па не ја бидува сите мислеја дека педер сум бил -.-' (не сум иначе... само да напоменам)
па што и педер да си :icon_mrgr:

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Вака сеа .. имав женска што воопшто не ми се бендисуваше. Штотуку и признв дека е така и девојчето мн се разочара и почна да плачи. Дај кажете сеа како можамд а ја утешам оти грев ми е :/

добра идеа утре че и го кажам то.. секако треба да се соочиме
:facepalm: легенда си и тоа голема :pos:
абе дали се велело директива, малку одоколу требало како сакаш сега да не плачи (уствари глупо девојчето не си ти виновен требало да ти опали еден врел и око да не и трепни, да те остај да се дружиш со десанка )
остај не ја чепкај сега ич оти уште потешко и правиш, грев ако ти било не требало да се врзуваш уште на почеток ако не ти била убава, си можел да бараш некоја во стилот friends with benefits и така ќе си ја наредел работата да не мислат дека си педер, емоции во такви докажувања јок тоа да си го знаеш, работата се реди на почетокот за да не е болно после и да нема разочарувања.
секое грнче си има поклопче така да и за тебе ќе се најди, ако не сакаат сите што сакаме ние тогаш кај ни е крајот и јас сакам некоја прејака + паметна али таква комбинација тешко колку и да се трудам.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8
Поени од реакции
0
Е сеа вака и мене ми треба помош. Значи многу ми се допаѓа едно машко и мислам дека и тој го знае тоа.Пишувавме на facebook сега веќе не. Имавме неколку шанси ама јас не ги искористив бидејќи не се чувствував спремна а и се плашев од мислењето на другите.И двајцата сме страмежливи можеби јас изгледам помалку страмежлива ама јок само така изгледам. Ретко се среќаваме а и кога ќе се сретнеме само разменуваме неколку погледи и едно Здраво некогаш и тоа е се. Би сакала повторно да поразговараме па макар и другарски само...

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Е сеа вака и мене ми треба помош. Значи многу ми се допаѓа едно машко и мислам дека и тој го знае тоа.Пишувавме на facebook сега веќе не. Имавме неколку шанси ама јас не ги искористив бидејќи не се чувствував спремна а и се плашев од мислењето на другите.И двајцата сме страмежливи можеби јас изгледам помалку страмежлива ама јок само така изгледам. Ретко се среќаваме а и кога ќе се сретнеме само разменуваме неколку погледи и едно Здраво некогаш и тоа е се. Би сакала повторно да поразговараме па макар и другарски само...

Кога се среќавате?

Кога и да е, гледај да зачести тоа среќавање.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
страмежлива
Без т.
Кога ќе го видиш нареден пат, не му разменувај поглед само, туку застани го и поправи си муабет.
Победи ја срамежливоста. Друга помош освен оваа, тешко.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8
Поени од реакции
0
Кога се среќавате?

Кога и да е, гледај да зачести тоа среќавање.
Само за викенд во сабота но мн ретко :/
--- надополнето: 16 ноември 2013 во 01:38 ---
Без т.
Кога ќе го видиш нареден пат, не му разменувај поглед само, туку застани го и поправи си муабет.
Победи ја срамежливоста. Друга помош освен оваа, тешко.
Ќе се потрудам. Се надевам само дека нема да избегам што е можно побрзо ххх

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.438
Само за викенд во сабота но мн ретко :/
--- надополнето: 16 ноември 2013 во 01:38 ---

Ќе се потрудам. Се надевам само дека нема да избегам што е можно побрзо ххх
Колку време се знаете?

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.438
Околу 6-7 месеци
Е па не е некој преголем временски интервал за да загубиш многу. Така да, впушти се, пробај со тоа што досега го имаш насобрано за него како информација, направи некој муабет, пошегувај се и никако немој да остане на тоа. Откако ќе се отвори малку дизната, пробај уште повеќе да се опуштиш. Нема што да загубиш.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8
Поени од реакции
0
Е па не е некој преголем временски интервал за да загубиш многу. Така да, впушти се, пробај со тоа што досега го имаш насобрано за него како информација, направи некој муабет, пошегувај се и никако немој да остане на тоа. Откако ќе се отвори малку дизната, пробај уште повеќе да се опуштиш. Нема што да загубиш.
Ќе пробам. Благодарам за советот. Но сепак мислам дека ќе ми треба многу храброст.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.163
Поени од реакции
6.040
Се видело моето ја никош нема да ги имам тие шо ги бендисувам.. прво оти сум срамежлив а после и се останато (грд, глуп... итн) а иначе па не ја бидува сите мислеја дека педер сум бил -.-' (не сум иначе... само да напоменам)
Сега што си заебал работа, си заебал. Совет за во иднина:

Немој никогаш веќе да започнуваш врска со некоја што не ти се свиѓа. Како прво, на тебе нема да ти биде убаво со неа. Како второ, ако ти на неа и се свиѓаш, на тој начин и даваш лажна надеж и после тоа ќе биде разочарана.

Ако некоја не ти се свиѓа баш, ама сакаш со неа да имаш само секс, кажи и го тоа однапред. Ако се согласи ок, ако не ќе бараш некоја друга.

Ама најлоша причина да бидеш со некоја е тоа колку да се рече дека имаш некоја, за да не те заебаваат, да ти викаат дека си хомосексуалец, асексуалец или не знам што друго. Ич да не ти е гајле што викаат другите. Гледај само да ти биде убаво на тебе. А кога ќе најдеш некоја што стварно ќе ти се свиѓа, тогаш превземи нешто и после тоа гледај да и биде убаво и на неа.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Значи најчестиот совет на Крусер тука 100% ке помогне.

Нареден пат кога ке го видиш залапај го!
п.с. видувањето нека биде иницирано од твоја страна и негде насамо.

Kajgana Shop

На врв Bottom