Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Добро бе уште ли се обидувате да ги сфатите жениве ?
Разберете дека нити некој ги разбрал нити вие ќе ги рзберете, ете дотаму бива.
јас пак се надевав дека ти ја имаш формулата, ебачка фаца ми си некако на форумов и искрено се надевав дека ќе одржиш некое предавање али дури сега се разочарав. :(
та мажите та жените секакви будали шетаат по светов на никого/ја неможи да си му во умот (ако го имаат воопшто). Некако во последно време жениве ко спортска дојдоја, спортската се поретко се фаќа жениве па ич.
Работава е никој не се ебава, сите чесни поштени , а со боринче да бараш од 13 нагоре тешко дека ќе најдиш небоцната. И курац у дупе и душу у рај работава излегува.

Член од
14 ноември 2013
Мислења
5
Поени од реакции
0
Вака...Со детево се знаеме веќе 3-4 години.Тој порано живеел овде,но уште пред да се запознаеме се преселиле во друг град па поради тоа мислам дека немавме шанса да бидеме заедно.Овде доаѓа на 2-3 месеци и за празници и се гледавме.Оваа година цело лето беше овде и се мувавме од време на време,но јас повеќе не можев така,да не знам на што сум и му го кажав тоа.Му реков:,,Јас повеќе вака не можам,или сакаш или не сакаш да бидиш со мене,трето нема",бидејќи ми изгледаше како да сака и да биде со мене а истовремено да биде слободен,и да може да си шара наоколу.Тој ми викаше дека не сака врска на далечина пошто страв му било јас да не го повредам,да не го изневерам со некој друг тој дур не е тука.Плус не се знаеше точно до кога ќе остане овде,но сепак на крајот одлучивме да бидеме во врска,да видиме како ќе биде.Заедно сме само месец и нешто.Се договоривме почетокот да биде поопуштено,да не знаат сите и секој си излагавме со свое друштво,се гледавме на неколку дена.Но понекогаш се однесува навистина чудно.Ми вели дека сеуште не сакал да излегува со мене за викенд,туку ќе излегувал со другарите бидејќи сеуште не навикнал на тоа.Насекое ми повторува од тебе зависи дали ќе бидам со некоја друга или не,и демек со оваа вака,со онаа така ќе направам.Не ми изразува чувства,вели дека тој можел многу лесно да се заљуби во мене па после да му биде тешко кога треба да се врати дома,па затоа се држел на дистанца.Вели дека сака да биде со мене,но сега не бил толку загреан како што бил претходно,бидејќи не можел да разбере зошто порано не сум сакала,а сега сум сакала да бидам со него.Донекаде го разбирам,но сепак се сомневам дека постои уште нешто.Пред две недели си замина дома и се слушавме по телефон,но некако ни се оладија односите.Едноставно немавме за што да разговараме.Сега пак се врати и кога му реков да се видиме ми рече дека не можел бидејќи цел ден не бил влезен дома и дека врнело.Од тогаш не го побарав,чекав да видам тој дали ќе ме побара.Ми се јави после два дена,јас бев низ чаршија со една другарка и не викна да сме поминеле кај него дома.Отидовме,таму беше и еден негов другар и пак почна да се зафркава нешто ај вечер ќе си викниме некој девојчиња дома да дојдат со ними ќе си седиме,нешто во таа смисла.Знам дека се зафркава ама више ми е преку глава да слушам дека ќе направи нешто со друга.КАЖЕТЕ МИ ШТО ДА ПРАВАМ?Да зборувам со него и да видам како ќе реагира или??? HELP ME :(

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Вака...КАЖЕТЕ МИ ШТО ДА ПРАВАМ?Да зборувам со него и да видам како ќе реагира или??? HELP ME :(
Технички, вие се уште се мувате. Остави го. Те врти како сака, педер у душа, си игра со тебе. Фати си дечко и кога ќе те побара кажи му дека ќе излегуваш со дечкото.

АКо има некој предлог за ниски ударци, повелете кажете и ан девојчето. Дечкото заслужува нешто под појас.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087

Аиии, колку се нервирам кога читам вакви работи. Гледаш дека те мафта, што не го откачиш? Мочко. Нема ни што да зборувате, тој не се замара воопшто како што ми стои мене. И не трчај више по дечки за кои и сама гледаш дека не вреди. Поправка, за никој не вреди да трчаш!

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Технички, вие се уште се мувате. Остави го. Те врти како сака, педер у душа, си игра со тебе. Фати си дечко и кога ќе те побара кажи му дека ќе излегуваш со дечкото.

АКо има некој предлог за ниски ударци, повелете кажете и ан девојчето. Дечкото заслужува нешто под појас.
не ми се допаѓа советов, бидејќи во голем број случаеви знаат да го сфатат погрешно. Колку само за да створат љубомора кај бившиот или некој ваков случај се имаат дозаебано со фаќање на нов кој во голем број случаеви наоѓаат некоја батица кој како предатор чека вакви јагненца разочарани па ги утешува, а после ги удира од колено уште подобро од предходниот...
нема шо ниски удари, терај си го животот, залади малку односот не му угодувај, не биди му како на дугме кога и да се јави и те побара да излезеш со него и да му напрајш кефот, играј малку и ти како него ако вистински те сака ќе дојде. По мое мислење или има друга која му се допаѓа и си ја пробува среќата со неа, а во меѓувреме те вртка тебе колку за занимација, или си го прави престојот поинтересен бидејќи рече дека не е оттука па си нашол занимација со тебе (те има онака како резерва за моментот кога доаѓа тука), а можеби и стварно има некакви проблеми и не е подготвен за врска.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.608
Поени од реакции
6.394
Ден после секс ми се појавија ситни брунки и црвенило на пенисот. Истото ми се случи и минатиот пат но ги снема за ден-два, овојпат веќе неколку дена абер си немат. Лек некој ?

MamaLover

Admiral
Член од
2 март 2013
Мислења
296
Поени од реакции
304
Ден после секс ми се појавија ситни брунки и црвенило на пенисот. Истото ми се случи и минатиот пат но ги снема за ден-два, овојпат веќе неколку дена абер си немат. Лек некој ?

ГОТОВ СИ ! :pos:

Член од
22 јануари 2013
Мислења
481
Поени од реакции
671

Што лек? Инфекција е. Идете заедно на гинеколог, терапија и за двајцата.

CHukioo

Шо треба овде да пишам бе? -.-'
Член од
30 март 2011
Мислења
63
Поени од реакции
22
Вака сеа .. имав женска што воопшто не ми се бендисуваше. Штотуку и признв дека е така и девојчето мн се разочара и почна да плачи. Дај кажете сеа како можамд а ја утешам оти грев ми е :/

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Вака сеа .. имав женска што воопшто не ми се бендисуваше. Штотуку и признв дека е така и девојчето мн се разочара и почна да плачи. Дај кажете сеа како можамд а ја утешам оти грев ми е :/

Остави ја нека си поплаче, ќе и помине. ;)
Али ти гледај да не и се појавуваш више пред очи. Женска имал што ич не ја бендисувал. Па како ти станала женска бе? Бог да чува ...

CHukioo

Шо треба овде да пишам бе? -.-'
Член од
30 март 2011
Мислења
63
Поени од реакции
22
Остави ја нека си поплаче, ќе и помине. ;)
Али ти гледај да не и се појавуваш више пред очи. Женска имал што ич не ја бендисувал. Па како ти станала женска бе? Бог да чува ...
Се видело моето ја никош нема да ги имам тие шо ги бендисувам.. прво оти сум срамежлив а после и се останато (грд, глуп... итн) а иначе па не ја бидува сите мислеја дека педер сум бил -.-' (не сум иначе... само да напоменам)

O

Orion.

Гостин
Па си ја навредил како сакаш да реагира. Си можел да одбереш други зборови, грев еден

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Се видело моето ја никош нема да ги имам тие шо ги бендисувам.. прво оти сум срамежлив а после и се останато (грд, глуп... итн) а иначе па не ја бидува сите мислеја дека педер сум бил -.-' (не сум иначе... само да напоменам)

Немој со патетики од таков тип.
И за срамежливите, па и за глупите и грдите се наоѓа по некој.
За другово не те ни разбрав баш, али битно не си педер.

N

Nessa Alcarin

Гостин
Па можело тоа да и го кажеш.. Знаеш мислеа оти сум педер, па да ги заќутам сите, затоа се фатив со тебе, иако не сум спремен за девојка се уште... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom