Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Najloso od se e toa sto se gledam so nego veke 2 god:(
Па што мајка си барала со него две години ако бил зафатен? Нормално по толкав период оти ќе се заљубиш во него. Не сме роботи мајке му, луѓе сме. Близинатa, дружбата и поминатото интимно време со некој, ни ги зајакнува чувствата кон таа личност. Без разлика што мислиме оти сме способни да им ги задржиме уздите на емоциите.

Ајде избегавај го некое време, избриши броеви, фб од него. Без контакти, најди некој слободен и за година време нема да се сеќаваш дека си била заљубена во овој. Добронамерен совет. Од работа со зафатени мажи никогаш ништо добро не испаднало.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Nikogas ne planirav da imam nesto so nego,se sluci spontano i drugarski :((

За жал ја изневерува со тебе, а?
Види вака, еднаш се дешава спонтано, али две години, тоа не е спонтаност.
Не мешај поими.

Би ти пишала и уште нешто, али не вреди.

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Девојки ајде не мора да ја осудуваме ние тука и да и ставаме сол на раната уште толку. Дајте совет како да заборави на него. Она тоа го побара.

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
Ne mi e teknalo sega deka ne e ok,jas si znam kako mi e 2 godini :(
--- надополнето: 19 ноември 2013 во 01:38 ---

Nikoj ne znae kako mi e bilo i sto realno se slucuvalo :(

Без разлика, сите тројца сте го јаделе на велико. Боље кажете што имате да си кажете, ко прво не е фер према девојка му.

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Nikogas ne planirav da imam nesto so nego,se sluci spontano i drugarski :((
Се случило така? океј тоа е тоа нема назад, не гледај назад како и да е можеби се осеќаш искористено и сл. Но што е најважно имаш уште многу пред тебе. Времето искористи го има многу слободни момци за почеток гледај повеќе да излегуваш,забавуваш и едноставно и најважно што треба да го направиш е да избришеш секаков контакт и имај на ум дека со зафатен човек нема ништо да добиеш посебно бидејќи ти се ставаш во сосема комплицирана работа што понекогаш тие исти работи знаат и да излезат од контрола. Затоа продолжи напред забавувај се и со тек на време ќе поминат чуствата и ќе заборавиш поголем дел од работите. Што е најважно исто друго не бегај од луѓето и да слушаш тажни песни, повеќе стреми се кон позитивни нешта и ќе успееш како и да е.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Па сеа како очекуваш да ти помогнеме ако не кажеш што точно се случувало? Од само ова што го пиша и што го знаеме ја би ти кажал да се најдете со типот, да си купите еден револвер, ти да го упукаш него у колено, а он тебе исто, па ако не ви е доста дојдете и мене упукајте ме... у колено.

Али ко што викаш, не знам и никој тука не знае детали, па не може асален совет да ти даде. Очигледно според тебе е покомплицирано, па ако сакаш од некој најквалитетен совет треба убаво да објасниш што е работата.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087

Тоа е точно, не може да знаеме како ти било. Али јас бар знам дека не би се довела во позиција за да знам како ти е, тоа е разликата.
Која и да е причината, што и да ти се дешавало реално или нереално, немаш апсолутно никаков изговор за две години, како сакаш врти си го ти тоа.

Али ај, да не те осудуваме, како да го заборавиш?
Ами не знам, да се тргнеш од него би било добар почеток. Да го избришеш од секаде исто ти е опција. Да не се гледаш више никад со него, исто е прифатливо.

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
Devojka mu ne ni znae sto se slucuva,jas sum svesna deka ne e fer sprema nea
--- надополнето: 19 ноември 2013 во 01:43 ---

Zatoa sto nemozev da izdrzam poveke,se obiduvam nekoe podolgo vreme da prekinam so nego ama ne ..

Сеа малце тешко дека ќе прекинеш. Типот чим ја вара две години, ти кажал ли зашто ја вара?

Член од
12 ноември 2012
Мислења
132
Поени од реакции
47
Сеа малце тешко дека ќе прекинеш. Типот чим ја вара две години, ти кажал ли зашто ја вара?
Moram da prekinam.Kako prvo taa ne e ovde,i si doaga vo godinata 2-3 pati pa sfati
--- надополнето: 19 ноември 2013 во 01:48 ---
Оооо гревче :( Ај уште еднаш - зошто баш сега?
Zosto ne go mozam ovaa poveeke da se povreduvam samata sebe

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
Moram da prekinam.Kako prvo taa ne e ovde,i si doaga vo godinata 2-3 pati pa sfati
--- надополнето: 19 ноември 2013 во 01:48 ---

Zosto ne go mozam ovaa poveeke da se povreduvam samata sebe

А искрено, он тебе те сака или реално глеано си тука за да се рокате повремено и си развила емоции према него? Не обвинувам, само ме интересира како он се чувствува за тебе. Also, имаше едно јако мислење на форумов одамна

Далечината му го прави на сексот она што ветрот му го прави на огнот - го носи на други места.
Врски на даљине не успеваат.

Kajgana Shop

На врв Bottom