Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Шо му е на жениве бе браат.
Абе и вас ви летна чавчето, да ви носел цигари во 3сато, абе че појдам јас во 3 сато ама не и носам обични цигари туку пура една кожна и за то шо сум одел во 3 сато по темници има да си претплати 5 пати.
Ако сум залетан во некоја не велам дека не ќе и удоволувам, али ако насетам дека ме прај будала на очи има да биди пишман шо се родила. А то да не изневерува Јин барај си некој во хороскоп Бик. Еве сум бик и не само јас туку и луѓе кои ги познавам некако стабилни сме во тој поглед. Особено ако ја засакам некоја си кажувам дека не чепкам настрана па и гола да ми се слечи, али да ме прај некој будала па и да ми се качува на гла е то не трпам ни 2 минути.

П.С Абе шо ви стана на жените, имаше една втеретана пробував да ја фатам ама глупата место со мене ја сретнав вчера со еден бавтир шо на чоек не личи. Мислев дека мишичи сакате ама изгледа кардинална грешка сум праел, шо го ебам отсега изгледа треба и јас да се напрам со мев до колена па ретровизор да ми треба да си го видам :drk:

Член од
23 мај 2009
Мислења
958
Поени од реакции
727
Сите ние, драга. Гарант си и дебела, влакнеста, грда и бубуљичава!

И имам масна коса...ах таа ланџи, многу психолошка болка предизвикува по форумов :)
--- надополнето: 30 април 2013 во 23:16 ---
Шо му е на жениве бе браат.
Абе и вас ви летна чавчето, да ви носел цигари во 3сато, абе че појдам јас во 3 сато ама не и носам обични цигари туку пура една кожна и за то шо сум одел во 3 сато по темници има да си претплати 5 пати.
Ако сум залетан во некоја не велам дека не ќе и удоволувам, али ако насетам дека ме прај будала на очи има да биди пишман шо се родила. А то да не изневерува Јин барај си некој во хороскоп Бик. Еве сум бик и не само јас туку и луѓе кои ги познавам некако стабилни сме во тој поглед. Особено ако ја засакам некоја си кажувам дека не чепкам настрана па и гола да ми се слечи, али да ме прај некој будала па и да ми се качува на гла е то не трпам ни 2 минути.

П.С Абе шо ви стана на жените, имаше една втеретана пробував да ја фатам ама глупата место со мене ја сретнав вчера со еден бавтир шо на чоек не личи. Мислев дека мишичи сакате ама изгледа кардинална грешка сум праел, шо го ебам отсега изгледа треба и јас да се напрам со мев до колена па ретровизор да ми треба да си го видам :drk:
Видиш, не е само до жените-коа бев млада и на пазарот, фатив еден мајмун (извини вака, ништо лично), што одма зема да нафрла желби-те најди ми ова те донеси ми она...знаеш како е младост-лудост, удовољавав ден-два и ми стана досадно (досаден), па си најдоФ друК...после си чуФ дека сим била дрољетина пошо сум му дала црвен, ама другиов не мислеше така. Сфаќаш, ствар на перспектива...:coffee:

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.616
Поени од реакции
11.677
И имам масна коса...ах таа ланџи, многу психолошка болка предизвикува по форумов :)
--- надополнето: 30 април 2013 во 23:16 ---

Видиш, не е само до жените-коа бев млада и на пазарот, фатив еден мајмун (извини вака, ништо лично), што одма зема да нафрла желби-те најди ми ова те донеси ми она...знаеш како е младост-лудост, удовољавав ден-два и ми стана досадно (досаден), па си најдоФ друК...после си чуФ дека сим била дрољетина пошо сум му дала црвен, ама другиов не мислеше така. Сфаќаш, ствар на перспектива...:coffee:
Стандард муабет-му раскинуваш и по некој ден им кажува на другарите каооо ај бе баталија и така е курва :D
а иначе не ги обвинувајте оние на кои дечковците им служат ко заморчиња...самите они се криви што дозволиле, коа има овци ке има и вуна.
јас на 2ца другари сум се обидел така да им ги отворам очите али верувајте само сум се испокарал со нив, испаднав дека љубоморам а ептен ми беше грев така да глеам од страна што се дешава али то е:oops:

Змејко и

Гледачот Дуле од Велес
Член од
10 април 2005
Мислења
1.103
Поени од реакции
1.419
:pos:

А мене коа ми збореше дека ми треба секс? И дека патам од НЕЕБСТВО?
Мислам дека Анебие е правиот термин, ама да ја почекаме Лангелина да се произнесе.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Lady.Q
Уште го мислам истото.

Змејко и
Кај нас у селото викаме „неебство“. Како гласи терминот у Скопје, не знам, али како е у Пинтија, може да каже Тапетарот Петар.
У општина Пинтија има двојна употреба: официјалниот термин е siccitas sexualis verus, а популарниот термин е „сувоку*ие“ односно „сувопи*ие“. Популарните термини ги има воведено лично г. Рамбо Амадеус при една негова работна посета на Пинтија.

Член од
14 февруари 2013
Мислења
584
Поени од реакции
704
Што да правам пустата ја, сакам дечко да си најдам и еве трагам со години веќе ама по некојси мирен, фин и се што ќе му кажам да прави... На пример ја сум сега дома и снемаФ цигари. Да му се јавам на моб и да му кажам да ми донесе, и тој да ме послуша веднаш после 10 минутки да ми заѕвони ѕвон4ето. :( Коа праам генералка да дојде да ми помогне, имам потреба да сакам некого и да ме сака, да недостигам некому и обратно... Да има очи, и покрај сите мои маани, само за мене...Да не глеа по други, да не ме изневерува и само јас да сум му во мисли. Е кај да најдам таков?!:unsure:
Убаво си праша, убаво и ќе ти одговорам (па макар било трол или не ова што го прашуваш)....
Според моето лично мислење ова е обид за лошо и неискусно тролање, ама па кога ќе се завртам на другата страна, гледам луѓе и нивни постапки, проблеми, ситуации и прашања кои се далеку полоши пред ова. Пусто мое добро срце што сака да помогне со некој збор. Па макар и да фејкаш, пред себе ќе си останам чист, а воедно и човечки е да се помогне на некој кој има проблем. Затоа ќе се сведам на степен на Гламстик-Админ и ќе се обидам да одговорам на едно волку бледо и бедно прашање во форма на лошо искажани побарувања во врска со особини на спротивниот пол.
Затоа ќе се подзадржам малку општо на таа тематика, за да не излезе дека индиректно сум те навредил или ти мислам лошо, затоа што тоа не ми паѓа ни на крај памет.

За жал постојат такви дечки сеуште, и лично познавам пример за тоа како е да се биде послушен и да се прави се што ќе ти каже девојката, без притоа да произнесуваш сопствен став (папучарски степен).
Јас неможам да верувам и да сфатам како една девојка може да се пали на „папучарлук“ од страна на машкото.
Тоа е толку лигава и глупава особина, греота е и да дискутирам за тоа. Едно е да бидеш романтичен, и да се обидеш да ги задоволиш потребите на партнерот/ката во границите на нормалата, а друго е да се понижуваш себе си со цел да ги задоволиш бизарните потреби на партнерот/ката.
Океј е да се сакате и да се мислите со некој взаемно, да сакаш да ти бидат возвратени чувствата, да се жртвувате еден за друг и се тоа.
Ама, да го праќаш дечко ти да ти носи цигари во 3 саат??! ХАХАХАХАХАХАХА!
Ај ти стани во 4 сабајле, дојди кај мене и напрај ми пуканки за да гледам НБА... :D
Тоа е голема љубов од негова страна да. Ќе се испапучари, ќе отиде и ќе ти донесе, за да те направи тебе среќна и за да не се уплаши дека ќе го оставиш. Ама во тој момент нема да се осеќаш лошо што ја искористуваш неговата наивност и љубов со цел да ги самозадоволиш твоите бизарни потреби? Тоа не е љубов.
Тоа е доказ дека ти лично незнаеш да сакаш. Тоа е доказ дека сакаш да искористуваш и измачуваш други луѓе, со тоа што притоа со нивната наивна помош ќе ги реализираш глупавите работи кои си ги зацртала во главата.
Од тука не произлегува само незнаењето за сакање, туку и најсуровата особина, а тоа е себичноста. Тенка е линијата меѓу себичноста и хејтот. Така да ако претераш, можеш да наредиш куп негативни особини кои го градат карактерот на еден човек.
А многу луѓе вклучувајќи ме и мене се заљубуваат во карактер и добро однесување.
Се надевам дека со ова ќе сфатиш кои работи се всушност проблемот кај тебе.

Сето тоа што сакаш некој да ти посветува внимание, да бидеш сакана, да чувствуваш нешто и некој да ги занемари твоите лоши особини е во ред и нормално. Ама се во границите на нормалата. Да се разбереме :)

Член од
24 март 2013
Мислења
64
Поени од реакции
61
Љубовта не познава години, граници и ред други ствари.... Ако се сакаме еден со друг, ако јас го поштувам и истото би го направила за него, зашто тој да не може?! ...секако дека ако ме разбуди и у 3 сабајле за пуканки да му направам додека тој гледа фудбал или кошарка би го испоштувала тоа, со задоволство би му направила, дури и ќе седнам со него заедно ќе гледаме во меѓувреме и ќе си го гушкам...ако приметам дека моето гушкање го нервира додека гледа, нема проблем ќе се повлечам...
Едно можам да приметам кај сите Вас... На Вас сето ова Ви изгледа бизарно, бедно... Но не е така, ова е вистинска љубов. Зошто мислите дека ова е мачење?! ...зошто?
Ај можам да ве сфатам вас машките, ама женските што коментираат?!...а кога нив ги будат у 2,3,4 саатот сабајле за секс?! но добро, тоа е сосема друга тема...
Оставете ја Вашата гордост на страна... Кога би сакала некого, зошто тоа да ми преставува мачење?! Вие хиените ме фативте за збор и буквално како кучиња ме растегнавте...
По се` Не сте ја запознале добро љубовта, а за нејзиното значење да не зборам... Уопште не сте и го сфатиле! Љубовта, сето она што сте ми го наброиле, таа не го познава тоа...
Јас себична?! ...па уште дека не знам да сакам?! ...ало бе, со кое право тоа ми го пишувате, што знаете вие за мене јас што сум доживеала и преживеала во мојот живот?! По еден мој коментар тоа сте го оцениле ?! ...е многу сте интелигентни и паметни, нема тука што:)
Продолжете си со понижувачки коментари упатени кон мене и реметења, баш сакам да видам до каде може да оди човековата глупост и ум... :)
--- надополнето: 1 мај 2013 во 18:26 ---
И да се надоврзам на последниот коментар, личноста и размислувањето негово мене уопште не ми се свиѓа, не дека со неговиот коментар ме пљука, туку од овој негов пост јас можам да сфатам за каква личност се работи... За тоа тој на каков начин размислува, па да е пред мене искрено би го пљукнала у фаца...

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Љубовта не познава години, граници и ред други ствари.... Ако се сакаме еден со друг, ако јас го поштувам и 1. истото би го направила за него, зашто тој да не може?! ...секако дека ако ме разбуди и у 3 сабајле за пуканки да му направам додека тој гледа фудбал или кошарка би го испоштувала тоа, со задоволство би му направила, дури и ќе седнам со него заедно ќе гледаме во меѓувреме и ќе си го гушкам...ако приметам дека моето гушкање го нервира додека гледа, нема проблем ќе се повлечам...
Едно можам да приметам кај сите Вас... На Вас сето ова Ви изгледа бизарно, бедно... Но не е така, ова е вистинска љубов. Зошто мислите дека ова е мачење?! ...зошто?
Ај можам да ве сфатам вас машките, ама 2. женските што коментираат?!...а кога нив ги будат у 2,3,4 саатот сабајле за секс?! но добро, тоа е сосема друга тема...
Оставете ја Вашата гордост на страна... Кога би сакала некого, зошто тоа да ми преставува мачење?! Вие хиените ме фативте за збор и буквално како кучиња ме растегнавте...
По се` Не сте ја запознале добро љубовта, а за нејзиното значење да не зборам... Уопште не сте и го сфатиле! Љубовта, сето она што сте ми го наброиле, таа не го познава тоа...
Јас себична?! ...па уште дека не знам да сакам?! ...ало бе, 3. со кое право тоа ми го пишувате, што знаете вие за мене јас што сум доживеала и преживеала во мојот живот?! По еден мој коментар тоа сте го оцениле ?! ...е многу сте интелигентни и паметни, нема тука што:)
Продолжете си со понижувачки коментари упатени кон мене и реметења, 4. баш сакам да видам до каде може да оди човековата глупост и ум... :)
И да се надоврзам на последниот коментар, личноста и размислувањето негово мене уопште не ми се свиѓа, не дека со неговиот коментар ме пљука, туку од овој негов пост јас можам да сфатам за каква личност се работи... 5. За тоа тој на каков начин размислува, па да е пред мене искрено би го пљукнала у фаца...
1. Дали си го направила тоа за него (кој и да е)?

2. Дали некој те разбудил во 4 саатот сабајле за секс?

3. Со правото што си напишала што и да е на јавен форум и секој има право да ти напише што сака. Исто како што и ти имаш право да напишеш што сакаш. Секој си ги влече последиците од тоа што го прави.

4. Свесна ли си дека некој тоа истото го зборува за тебе?

5. Дали мислиш дека би нашла дечко којшто сака да има девојка којашто луѓе плука во лице?

Член од
24 март 2013
Мислења
64
Поени од реакции
61
Чибу ти таму !:eek:
--- надополнето: 1 мај 2013 во 19:13 ---
Не ме нервОЗИРАЈТЕ!:sneaky:

Член од
14 февруари 2013
Мислења
584
Поени од реакции
704
Љубовта не познава години, граници и ред други ствари.... Ако се сакаме еден со друг, ако јас го поштувам и истото би го направила за него, зашто тој да не може?! ...секако дека ако ме разбуди и у 3 сабајле за пуканки да му направам додека тој гледа фудбал или кошарка би го испоштувала тоа, со задоволство би му направила, дури и ќе седнам со него заедно ќе гледаме во меѓувреме и ќе си го гушкам...ако приметам дека моето гушкање го нервира додека гледа, нема проблем ќе се повлечам...
Ај можам да ве сфатам вас машките, ама женските што коментираат?!...а кога нив ги будат у 2,3,4 саатот сабајле за секс?! но добро, тоа е сосема друга тема...
Јас себична?! ...па уште дека не знам да сакам?! ...ало бе, со кое право тоа ми го пишувате, што знаете вие за мене јас што сум доживеала и преживеала во мојот живот?! По еден мој коментар тоа сте го оцениле ?! ...е многу сте интелигентни и паметни, нема тука што:)
Продолжете си со понижувачки коментари упатени кон мене и реметења, баш сакам да видам до каде може да оди човековата глупост и ум... :)
И да се надоврзам на последниот коментар, личноста и размислувањето негово мене уопште не ми се свиѓа, не дека со неговиот коментар ме пљука, туку од овој негов пост јас можам да сфатам за каква личност се работи... За тоа тој на каков начин размислува, па да е пред мене искрено би го пљукнала у фаца...
Јас ништо не ти мислам лошо и се што напишав беше општо, а ти веќе почна да плукаш по мене и да ми се обраќаш со хиена исто како и на останатите членови.
Уште во старт ќе ти кажам дека се гледа кој е кој, и кој е тој со негативното размислување :)
Моментално за мене ќе биде навреда за сопственото јас понатаму да дискутирам и да општам со тебе, затоа што твојот начин на говорење со плуканици и синоними за погрдни зборови е за мене непознат и до сега не сретнат поим од било кого.
Како и да е. овде не сум за да дискутирам за твоето ниво на култура, него за твојот проблем.
Јас согледав што ти е стартниот проблем уште во старт.
Ми требаше само уште малку да се до-уверам.
Тебе стартниот проблем ти е што не сакаш да примиш негативна критика, а камо ли да поправиш нешто кај тебе што не чини.
Кога ќе ти каже некој нешто негативно во врска со твоја карактеристика и потреба, ти излагаш од такт и не сакаш ни да слушнеш за некоја промена.

Овие девојки кои ти изнапишаа мал милион ствари на форумов имаат чувства и знаат да сакаат на вистински начин. Затоа и ти се спротивставија така остро, што е сосема оправдано.
Всушност ти треба уште многу да учиш за љубовта и нејзиното значење, затоа што очигледно не го разбираш доволно тој поим. Тоа ти е вториот проблем.
Еве јас сум машко, ама да речеме дека ми се пријало колач од вишни...накај 3 саат сабајле. Па попрво гладен ќе останам до сабајле него да ја будам девојката што ја сакам за таква глупост. Да и го уништувам слаткиот сон за моја глупава потреба од спореден план која нуди задоволство за 2 минути? Тоа е привремена потреба која ќе помине за краток период. Ми се пријало и ми се одјало за 1 саат.
Мојот живот не зависи од тој скапан колач.
Тоа е љубов проследена со грижа за оној кој го сакаш, а не твојот пример со цигарите.
Има 2932932 начини да докажеш на некој дека сакаш. Љубов не се докажува преку исполнување на привремени непотребни хирови.
За да сакаш некој, пред се треба да се грижиш за него 3 пати повеќе во однос на тоа што се грижиш за себе.
Од таму произлегува и искреноста во сакањето, затоа што за да се грижиш за некој, пред се треба да си искрен. Грижата произлегува од искреноста.
Третиот твој проблем верувам дека го пронајде до сега.
Доколку не го најде, некој друг нека ти го објасни, затоа што очигледно мојот степен на јасно општење со факти ти не го разбираш.
Иако ти сега верувам ќе сакаш да ме фрлиш и во Вардар, јас од се срце ти посакувам да најдеш некој за да ти го стопли срцето, затоа што очигледно ти е многу ладно ;)
Ова беше последното што ќе ти го напишам. Наредните твои одговори ќе ги игнорирам, и на истите нема да возвратам.

Имај убав ден. :)

Змејко и

Гледачот Дуле од Велес
Член од
10 април 2005
Мислења
1.103
Поени од реакции
1.419
У општина Пинтија има двојна употреба: официјалниот термин е siccitas sexualis verus, а популарниот термин е „сувоку*ие“ односно „сувопи*ие“. Популарните термини ги има воведено лично г. Рамбо Амадеус при една негова работна посета на Пинтија.
Дали во склоп на регионалната терминологија ги опфаќате различните подвидови siccitas sexualis verus imponitur и siccitas sexualis verus nemukaeti?

Kajgana Shop

На врв Bottom