Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Зошто сите и мавате ремет?Зошто некој не може да ги почитува другите желби?Уште малку на крст ке ја распнете како сте започнале :facepalm:
Е сега вака ке ви кажам...Другарка ми има дечко каков што сака Јин .
Колку и оди по кеиф тоа е вчудовидувачки..А робот а тој .
Се секавам убаво...Минатото лето...Бев кај нејзе на спиење...03 часот по полноќ.Гледаме тв и го зема телефонот мртва ладна звони кај нејзиниот дечко...Му вели:Kaко знаеш и умееш донеси ми Rodeo цигари и Coca Cola.За неполн час дечково пред нејзината врата со кеса во рацете... :pos:
Следниот ден нешто друго и дојде на памет...А дечково ко што кажа MAJA 345 патетично изгледа...
Кој колку сака нека исмева јас гарантирам дека постојат такви момчиња.А сега доколку некој не налетал тоа е негово.
Тие таквите момчиња обично ти се без свое Јас. Тури им пепел на такви некарактерни луѓе :)

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Зошто сите и мавате ремет?Зошто некој не може да ги почитува другите желби?Уште малку на крст ке ја распнете како сте започнале :facepalm:
Се секавам убаво...Минатото лето...Бев кај нејзе на спиење...03 часот по полноќ.Гледаме тв и го зема телефонот мртва ладна звони кај нејзиниот дечко...Му вели:Kaко знаеш и умееш донеси ми Rodeo цигари и Coca Cola.За неполн час дечково пред нејзината врата со кеса во рацете... :pos:
Следниот ден нешто друго и дојде на памет...А дечково ко што кажа MAJA 345 патетично изгледа...
Кој колку сака нека исмева јас гарантирам дека постојат такви момчиња.А сега доколку некој не налетал тоа е негово.
:facepalm:
Море гуски едни! Прво е некултурно да ѕвониш на некого у 3 сабајле за да се курчиш пред другарка ти дека дечкото го вртиш како сакаш! НЕКУЛТУРНО!!
Се бара дечкото да ти биди партнер, а не потрчко на кого ќе му маваш чврги. Алоооо!
Треба да сакаш да најдеш некој што ќе те инспирира, за кого пеш би тргнала до крајот на светот, а не да се лигавиш како мало дете.
Цигари да и донел кога ќе и се посакало?! :facepalm::facepalm:
Па и урбан да бил?!
Ебати кокошката глупава!
Заради такви глуперди ќе почнам и јас Сусаро да го цитирам!
За вас је тип да вас псује и бије!

пс: убавите денови на другарка ти се зад неа! Пршње на ден е кога дечкото ќе се освести и ќе ја мавне како партал.

Член од
24 март 2013
Мислења
64
Поени од реакции
61
Не знам зошто сте такви сурови спрема мене...
Каде ли заминала, во која ли пештера се сокрила љубовта...
Зошто Боже така си им ги скаменил срцата и си ги оставил на милост и немилост на Ѓаволот да ги води...:facepalm:
Јас во она што го набројав гледам само љубов и ништо повеќе... Дечкото да ме слуша мене и обратно... Само толку барам... Да научи исто така да го слуша и мојот бол... како што ќе ме послуша да оди и во продавница и да ми донесе цигари...
Но ете, како и секогаш... Нив ги бива само за исмејување :( Јас само сакав да си олеснам на душичката...да му кажам на Светов што ме мачи...

Довиџења! ! ! ...на темава више не коментирам.:unsure:

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Саншајн., никој не ја распнува на крст, али она сака да има кукла на батерии, а не дечко, барем во делот да правел се што нејзе ќе и текнело.

Таа другарка ти и таквите ко неа се само размазени квачки, кои дома се навикнале да ги гледаат ко центар на светот и мислат дека сите треба истото да го прават за нив.

А за дечковците што се вакви ... Не знам, жал ми е што се тро појќе мутави и не гледаат дека се искористувани без осет.

Marchelo93

Дипломиран Џаболебар
Член од
10 јули 2011
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.998
Знаеш дека злоупотреба на лица со пречки во развојот е казниво дело?Од која установа е побегнато момчето?

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Зошто Боже така си им ги скаменил срцата и си ги оставил на милост и немилост на Ѓаволот да ги води...:facepalm:
Јас во она што го набројав гледам само љубов и ништо повеќе... Дечкото да ме слуша мене и обратно... Само толку барам... Да научи исто така да го слуша и мојот бол... како што ќе ме послуша да оди и во продавница и да ми донесе цигари...
Но ете, како и секогаш... Нив ги бива само за исмејување :( Јас само сакав да си олеснам на душичката...да му кажам на Светов што ме мачи...

Ти, што сакаш дечкото да го командуваш како со даљинско имаш и дрскост да кажеш дека ние сме биле сурови?!
Ајд одјеби!

пс: Модератори, извинете за речникот, ама со вакви примероци не е можно поинаку.

Змејко и

Гледачот Дуле од Велес
Член од
10 април 2005
Мислења
1.103
Поени од реакции
1.419
Ти, што сакаш дечкото да го командуваш како со даљинско имаш и дрскост да кажеш дека ние сме биле сурови?!
Ајд одјеби!
А мене коа ми рече да се ебам?! Си помисли ли како се почувствував тогаш?

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
M

Muranyi

Гостин
Јас мислам дека девојката е саркастична и алудира на профилот на денешната,наводно современа и еманципирана жена.

А на форум сите се златни,нема збор.

Змејко и

Гледачот Дуле од Велес
Член од
10 април 2005
Мислења
1.103
Поени од реакции
1.419
Не, Змејко, не помислив. Каже како се почувстува, баш ме занима.

Спасе супата,
не се влажни, нема никаков фајт, а треба да излегувам.
Подобро да не ти кажувам, ќе те насекирам пред излегување. Оди, Лангелина, и не мисли на мене!!!

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543

troll.png

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
:facepalm:
Море гуски едни! Прво е некултурно да ѕвониш на некого у 3 сабајле за да се курчиш пред другарка ти дека дечкото го вртиш како сакаш! НЕКУЛТУРНО!!
Се бара дечкото да ти биди партнер, а не потрчко на кого ќе му маваш чврги. Алоооо!
Треба да сакаш да најдеш некој што ќе те инспирира, за кого пеш би тргнала до крајот на светот, а не да се лигавиш како мало дете.
Цигари да и донел кога ќе и се посакало?! :facepalm::facepalm:
Па и урбан да бил?!
Ебати кокошката глупава!
Заради такви глуперди ќе почнам и јас Сусаро да го цитирам!
За вас је тип да вас псује и бије!

пс: убавите денови на другарка ти се зад неа! Пршње на ден е кога дечкото ќе се освести и ќе ја мавне како партал.
Koлку пати го дрвев истото на нејзе...Кога не и фака црпката никој не и е виновен.
Taa e тој тип на девојки...Шмизл тип.Не се изменува...Ама знајш јас што велам?И двајцата се виновни,таа заради нејзиното однесување а тој што и оди по гз ..Има уста да каже-Крај.
Колку се избројани не знам но како што гледам ја планира за свој брачен сопатник...Заедно се веке 3 години а ова што го кажав погоре за цигарите е само еден од многуте примери.

Саншајн., никој не ја распнува на крст, али она сака да има кукла на батерии, а не дечко, барем во делот да правел се што нејзе ќе и текнело.

Таа другарка ти и таквите ко неа се само размазени квачки, кои дома се навикнале да ги гледаат ко центар на светот и мислат дека сите треба истото да го прават за нив.

А за дечковците што се вакви ... Не знам, жал ми е што се тро појќе мутави и не гледаат дека се искористувани без осет.
Епа драга моја за жал постојат такви типови,ретки но велам дека ги има...Мислаат дека ако не ја послушаат својата девојка таа веднаш ке ги остави...А овој дечко и кој е и мој добар пријател до уши е заљубен во нејзе...
Немам ниту јас коментар за тоа...Секој пат ме остава без зборови кога ми кажува што му прави.
Јас зборував што дури и устата ми се запени...Ама кога нема резултат батали...

Marchelo93 хехехехе не знам од каде избегал но искрено жал ми е по малку за него...

Kajgana Shop

На врв Bottom