Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

L

.Lost Angel.

Гостин
Ти препорачувам да не навлагаш во таква врска,од лично искуство ти кажувам...Е сеа колкава е таа далечина?Ако е Скопје-Велес нема да ти биде проблем али ако е во друга држава ке ти биде многу тешко. :)
150 км се работи :D

Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870
Па незнам,мојата беше дупло и више оддалечена :)Пробај,само пази да не се заљубиш од тоа нема спас ;)

L

.Lost Angel.

Гостин
Па незнам,мојата беше дупло и више оддалечена :)Пробај,само пази да не се заљубиш од тоа нема спас ;)
Гледај сега јас порано имав скоро 4 годишна врска на далечина :) знам на некој начин како фукционира но сакам само онака да си поправам моабет :icon_mrgr: и да добијам некој бонус совет :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.069
Поени од реакции
74.741
Ве молам за помош не сакам да згрешам ми се појави еден проблем со девојка ми ја фатив како го гледала/отварала профилот на бившиот исто и на неговата девојка оделе 3 години заедно и сето ова што се случувало е од пред 2-3 години оправдание:
Била многу понижена повредена од него додека биле заедно ја потценувал дека немале пари и други работи и сега тој бившиот нејзин се спуштил доле паднал ниско па нејзино оправдание е дека сакала да му врати да му пише порака на фб демек како е сега кога си доле и за тоа го отварала профилот?
Во што да верувам ???? мој заклучок е дека таа уште чуствува нешто за него што мислите вие???
Големо чудо ако гледала :)
Мене ми личи дека се упрпала од тоа како си изреагирал па како оправдување ја треснала првата работа што и паднала на памет...
Оделе 2-3 години нормално дека ќе ја интересира од време на време, ипак не е мал период, незначи дека чувстува нешто кон него, едноставно се јавува некогаш љубопитност кај луѓето да видат до каде им се бившите :icon_mrgr:
--- надополнето: 12 февруари 2013 во 00:12 ---
Гледај сега јас порано имав скоро 4 годишна врска на далечина :) знам на некој начин како фукционира но сакам само онака да си поправам моабет :icon_mrgr: и да добијам некој бонус совет :)
Си имал врска на далечина која траела 4 години и сега нас не прашуваш дали би можела да успее врска на далечина? :icon_mrgr:
Па од претходната 4 годишна врска си требало веќе експерт да станеш за врски на далечини и ти да советуваш а не да бараш совети од нас :icon_mrgr:

L

.Lost Angel.

Гостин
Големо чудо ако гледала :)
Мене ми личи дека се упрпала од тоа како си изреагирал па како оправдување ја треснала првата работа што и паднала на памет...
Оделе 2-3 години нормално дека ќе ја интересира од време на време, ипак не е мал период, незначи дека чувстува нешто кон него, едноставно се јавува некогаш љубопитност кај луѓето да видат до каде им се бившите :icon_mrgr:
--- надополнето: 12 февруари 2013 во 00:12 ---

Си имал врска на далечина која траела 4 години и сега нас не прашуваш дали би можела да успее врска на далечина? :icon_mrgr:
Па од претходната 4 годишна врска си требало веќе експерт да станеш за врски на далечини и ти да советуваш а не да бараш совети од нас :icon_mrgr:
:pos: :pos: Јас знам но сакам и дополнителен совет од тие кои сеуште се во врска да си размениме на некој си совет капираш? :icon_mrgr:не дека јас сум теле за тоа напротив доста знам но секогаш има уште да се учи :icon_mrgr:

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
Да прашам нешто..
На девојка ми и се ближи роденден и во план ми е да и купам некое добро саатче.
Е сеа некој личности ми спомнаа дека не се купувала саат на женска или обратно ко демек во стил го мерелео времето заедно итн..
Има некоја вистина во ова?
Мада ја не верувам во ова :)

Fiend

смут џезер
Член од
29 март 2012
Мислења
947
Поени од реакции
1.074
Да прашам нешто..
На девојка ми и се ближи роденден и во план ми е да и купам некое добро саатче.
Е сеа некој личности ми спомнаа дека не се купувала саат на женска или обратно ко демек во стил го мерелео времето заедно итн..
Има некоја вистина во ова?
Мада ја не верувам во ова :)
Od babi rabota...

L

Luki Junior

Гостин
Ми треба мислење онака од вас дали мислите според вас може да успее една врска на далечина ??? :) и кои се главните проблеми кои треба да се совладаат во една таква врска ... :)
Дете, ништо не прааш.. Поарно не се зафаќај...

L

Luki Junior

Гостин
Од кај знаеш ти ? :)
Да речеме.... претчувство...
Имаш ли пари да ја посетуваш секој викенд? Има ли момата пари да те посетува секој викенд?
Ако ја посетуваш, и мислеш да остануваш, кај неа ли ќе спиеш или хотелче ќе си плаќаш?
Ако она те посете, кај тебе ли ќе спие? Мајка ти дома, ОК ли е со тава?
Имаш ли доволно пари за телефон, интернет, и секакви други маленки нешта и каприци?

Ако повеќето одговори са НЕ, знаеш го исходо.

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Ми треба мислење онака од вас дали мислите според вас може да успее една врска на далечина ??? :) и кои се главните проблеми кои треба да се совладаат во една таква врска ... :)
Тешко изводливо ти е тоа ;) Што и не мора да значи дека нема да успее. Другар, со девојка му разделени се 400км, па сеа ти види, и сосема океј им е врската :D

Имав јас една врска таква далечна, ја гуравме некако 4 месеци, и на крај ни пукна филмот и на двајцата и секој по својот комшилук :D

L

.Lost Angel.

Гостин
Да речеме.... претчувство...
Имаш ли пари да ја посетуваш секој викенд? Има ли момата пари да те посетува секој викенд?
Ако ја посетуваш, и мислеш да остануваш, кај неа ли ќе спиеш или хотелче ќе си плаќаш?
Ако она те посете, кај тебе ли ќе спие? Мајка ти дома, ОК ли е со тава?
Имаш ли доволно пари за телефон, интернет, и секакви други маленки нешта и каприци?

Ако повеќето одговори са НЕ, знаеш го исходо.
Имав скоро 4 годишна врска и за разлика од тебе многу повеќе знам и сл. така да само ќе ти кажам дали знаеш што е ограничена личност? запрашај се ...

2 во животот се е возможно :) а и немој да си до толку сигурен во се ипак не си баба ванѓа :)
--- надополнето: 12 февруари 2013 во 01:33 ---
Тешко изводливо ти е тоа ;) Што и не мора да значи дека нема да успее. Другар, со девојка му разделени се 400км, па сеа ти види, и сосема океј им е врската :D

Имав јас една врска таква далечна, ја гуравме некако 4 месеци, и на крај ни пукна филмот и на двајцата и секој по својот комшилук :D
За долга врска пред се треба да се има разбирање и силна волја и кај 2 личности :) ако пропадне нечија врска на далечина првиот проблем поради која пропаднала врска е поради тоа што не биле истрајни и 2 немале разбирање помеѓу себе си.

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
Моментално сум во врска на далечина и супер ми е ... ем нема толкава презаситеност од гледањата и плус кога ќе се видиме ми е супер, ептен сме емоционални :) во меѓувреме дур не се гледаме, се слушаме си пишуваме и тоа верувам дека ја зацврстува врската...клучно е да не прекине комуникацијата, бар така ги разбирам јас овие врски.

L

Luki Junior

Гостин
Имав скоро 4 годишна врска и за разлика од тебе многу повеќе знам и сл. така да само ќе ти кажам дали знаеш што е ограничена личност? запрашај се ...
2 во животот се е возможно :) а и немој да си до толку сигурен во се ипак не си баба ванѓа :)
Ограничен човек и реален човек са 2 различни работи.
Не ми викај ограничен, оти прашањата и работите шо нејќеш ни да си ги помислеш ти ги сервирам.

Kajgana Shop

На врв Bottom