Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
13 февруари 2009
Мислења
2
Поени од реакции
0
Во навистина очајна ситуација си. Долго си заедно со него?
5 месеци. Ситуацијата е непроменета. Тој не се ни сомнева дека јас знам било што за неа. Незнам уште колку ќе можам да ја издржам оваа ситуација. Проблемот е што го сакам и некако се надевам дека е фаза, дека ке помине.
--- надополнето: 9 февруари 2013 во 16:41 ---
A ti, od kade li gi dobi site ovie informacii okolu toa sto tie pravele ili ne pravele?
Sakala ili nejkela, najdobroto, barem za tebe, e da go soocis so ovie fakti (se nadevam deka se) i bazirana od toa da si najdes resenie koe e ugodno za site.

Прочитав на фб.

Член од
20 јануари 2012
Мислења
77
Поени од реакции
31
Problems never ends ..
Ве молам кажете ми шо да напрам, другарите на дечко ми да не ми се пуштет, сме им кажале и јас и тој да престанет, ни прает проблеми во врскава, неможам појќе :mad:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Problems never ends ..
Ве молам кажете ми шо да напрам, другарите на дечко ми да не ми се пуштет, сме им кажале и јас и тој да престанет, ни прает проблеми во врскава, неможам појќе :mad:
Како бе другарите? Сите другари или еден. Начинот/можноста преку која им се дозволува се пушта(ат) треба да се отстрани по мое. Пример ако е скајп, бришење од скајп, ако е заедничко излегување, нема заедничко излегување. На толку безобразлак безобразно само.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Problems never ends ..
Сигурно не го праат тоа од заебавање? Пошо малку ми е нелогично он да знае дека ти се пуштаат, да им збори да не ти се пуштаат а они да си тераат по нивно.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.069
Поени од реакции
74.741
Problems never ends ..
Поголема глупост во животов немам прочитано :pos:
Си ја замислвам ситуацјава, си седам со женска ми и другариве и се пуштаат. И јас им викам дај бе немојте веќе да и се пуштате:pos::pos::pos:
Не не тролај жити се, или ако си сериозна ондак си се заебаваат со вас, се знае дека девојките на другарите не се чепкаат :icon_mrgr:

Inception

Професор Д-р
Член од
3 април 2012
Мислења
115
Поени од реакции
55
Problems never ends ..
Seriozna si ? Sigurna si dek ne se zabavet so vas? t.e. Sigurna si vo deckoti? nekakov kontakt porano so nekoj od drugarite od deckoti ?

Н

на мајка ти љубовникот

Гостин
Problems never ends ..
Фани испуши им ги на сите.

Член од
11 февруари 2013
Мислења
2
Поени од реакции
0
Ве молам за помош не сакам да згрешам ми се појави еден проблем со девојка ми ја фатив како го гледала/отварала профилот на бившиот исто и на неговата девојка оделе 3 години заедно и сето ова што се случувало е од пред 2-3 години оправдание:
Била многу понижена повредена од него додека биле заедно ја потценувал дека немале пари и други работи и сега тој бившиот нејзин се спуштил доле паднал ниско па нејзино оправдание е дека сакала да му врати да му пише порака на фб демек како е сега кога си доле и за тоа го отварала профилот?
Во што да верувам ???? мој заклучок е дека таа уште чуствува нешто за него што мислите вие???

Marchelo93

Дипломиран Џаболебар
Член од
10 јули 2011
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.998
Ве молам за помош не сакам да згрешам ми се појави еден проблем со девојка ми ја фатив како го гледала/отварала профилот на бившиот исто и на неговата девојка оделе 3 години заедно и сето ова што се случувало е од пред 2-3 години оправдание:
Била многу понижена повредена од него додека биле заедно ја потценувал дека немале пари и други работи и сега тој бившиот нејзин се спуштил доле паднал ниско па нејзино оправдание е дека сакала да му врати да му пише порака на фб демек како е сега кога си доле и за тоа го отварала профилот?
Во што да верувам ???? мој заклучок е дека таа уште чуствува нешто за него што мислите вие???
Еве ја уште отварам профили на бившите од време на време,еднаш ме гледа девојката ме прашува која е оваа,и реков идевме едно време,и ми рече баш е симпатична.Што има тука лошо богда чува.Па и уште си ЈА ФАТИЛ,ко кривично дело да вршела некое боже Господе

Член од
11 февруари 2013
Мислења
2
Поени од реакции
0
Еве ја уште отварам профили на бившите од време на време,еднаш ме гледа девојката ме прашува која е оваа,и реков идевме едно време,и ми рече баш е симпатична.Што има тука лошо богда чува.Па и уште си ЈА ФАТИЛ,ко кривично дело да вршела некое боже Господе
пријателе незнаеш дека од тоа гледање произлегуваат други работи како на пр можеби се гледала со него ме изневерила ти си млад да го разбереш тоа а и незнам колку ти е сериозна врската и колку ти ја сакаш твојата девојка? да ја сакаш верувај дека ке те боли да не завлегувам длабоко каква е мојата ситуација

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Според мене мислам дека таа се уште не го расчистила минатото со него,ни со себе.Се замара со неговиот живот и затоа сакала да му пиша порака.

пријателе незнаеш дека од тоа гледање произлегуваат други работи како на пр можеби се гледала со него ме изневерила ти си млад да го разбереш тоа а и незнам колку ти е сериозна врската и колку ти ја сакаш твојата девојка? да ја сакаш верувај дека ке те боли да не завлегувам длабоко каква е мојата ситуација
Со сомнежот во глава ништо не решаваш туку само правиш да ти биде потешко.Затоа седни ја на маса и расчисти со нејзе.Кажи и го тоа што овде го напиша.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Таа вели дека сака да му *врати* после 2-3 години?!?!?!??!?!?

Таа или никогаш не престанала да го сака, или нешто не ѝ функционира со тебе.

Седни ја на сериозен муабет и прашај ја што е работата. Ако ти каже, барајте решение, правете компримиси итн. Ако е голем проблем за тебе, може да размислуваш за прекин. Ако не сака да ти каже, или вели „ми треба време“ итн, веднаш остави ја и почни да бараш други девојки за друштво.

Сериозно, ако некоја девојка сака да му се *сити* на *бившиот*, нешто не е во ред. Во најмала рака би требало да е искомплексирана или трауматизирана (муабетот дека „ја потценувал бидејќи немале пари“ е смешна причина сега да сака да му „врати“) или, повторно, дека никогаш не престанала да го сака.

Ова се само мои нагаѓања. На тебе е да ја седнеш на разговор и да откриеш зошто тоа го прави. Притоа, не заборавај да ѝ кажеш дека не си среќен со тоа и би сакал да ѝ помогнеш во што и да треба, само да не го прави она што тебе ти пречи.

Поздрав и со лесно.

L

Luki Junior

Гостин
Според мене мислам дека таа се уште не го расчистила минатото со него,ни со себе.Се замара со неговиот живот и затоа сакала да му пиша порака.
Момата си праа споредби и истражување дали е наприла лоша или добра одлука за да го напраа бивши....

На такви ли финти паѓаш? Демек ќе му пишам оти е доле?Колко години си?
Невестата ти прааа contingency management.

L

.Lost Angel.

Гостин
Ми треба мислење онака од вас дали мислите според вас може да успее една врска на далечина ??? :) и кои се главните проблеми кои треба да се совладаат во една таква врска ... :)

Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870
Ми треба мислење онака од вас дали мислите според вас може да успее една врска на далечина ??? :)
Ти препорачувам да не навлагаш во таква врска,од лично искуство ти кажувам...Е сеа колкава е таа далечина?Ако е Скопје-Велес нема да ти биде проблем али ако е во друга држава ке ти биде многу тешко. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom