Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
31 мај 2012
Мислења
228
Поени од реакции
145
Зошто машкиве преку фб се мачо типови, се пуштаат, изјавуваат љубови и те опсупуваат со комплименти, а во живо не знаат ни 3 збора да кажат? Или се е како што треба на фб, а не иницираат средба, од што се плашат?
пр. со еден се утепавме од допишување скоро година една, а за средба не му текна, толку ли му бев само инспирација за тепање на време на фб?

Член од
22 декември 2012
Мислења
3
Поени од реакции
1
jas idev so edna skoro 2 godini posle nea ne mozam da najdam nekoja so e problemot moze nekoj da kaze :sneaky:
--- надополнето: 22 декември 2012 во 22:24 ---
Зошто машкиве преку фб се мачо типови, се пуштаат, изјавуваат љубови и те опсупуваат со комплименти, а во живо не знаат ни 3 збора да кажат? Или се е како што треба на фб, а не иницираат средба, од што се плашат?
zavisi so koj pisuvas eve jas sum masko jas na fb na primer akvi raboti ne pravam ama vo denesno vreme ne baraj masko da bide masko ili e narkoman ili e peder 3 nema veruvaj ima ali mn retki slucaevi

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
jas idev so edna skoro 2 godini posle nea ne mozam da najdam nekoja so e problemot moze nekoj da kaze
Си барал ли? Ако да, како?
--- надополнето: 22 декември 2012 во 22:29 ---
пр. со еден се утепавме од допишување скоро година една, а за средба не му текна, толку ли му бев само инспирација за тепање на време на фб?
За тоа има цела тема, повели таму.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
da sum baral ama ne e toa toa , nikoj ne te razbira vo zivotov sum se upoznaval so mnogu sve top prvite 2 nedeli i posle naglo gi nema mislam ne sum tip ni agresiven ni pinanica ni narkoman nezz kako da ti kazam ama nezz
Биднувало ли секс после првите 2 недели? Се појавувал ли интерес од твоја страна за секс со девојката во првите две недели?

Член од
20 декември 2012
Мислења
4
Поени од реакции
10
Немој да се плашиш, не е толку страшно како што изгледа. Пробај само да се опуштиш и да не покажеш дека немаш појма што правиш...се друго ќе си дојде само по себе.
Што се однесува до бакнувањето... не мораш одма да користиш јазик..почни само со усните, почувствувај го нејзиниот ритем и води се по него.
Со среќа, па чекаме извештај ;)
Ne slusaj nikogo.:D I ja se mislev deka ke ja ligavam, pa onaka sramezlivo... ke me progoltase devojceto pobogu.
Ne e ova amerikanski film, lapajte se ko so treba. :D
Ne slusaj nikogo.:D I ja se mislev deka ke ja ligavam, pa onaka sramezlivo... ke me progoltase devojceto pobogu.
Ne e ova amerikanski film, lapajte se ko so treba. :D
1. Не го слушај Крусер. За ништо на темава. (ова важи за сите.)
2. Не се срами, оди и пробај, лесно е, за 5 минути ќе сфатиш што се бара од тебе. Следи и го темпото само. Нема правилен или неправилен начин у бакнување.
Бидна работа јас малку каснам со одговор тука. Во саботата излегов со девојчето, уште на кафе ова она и си знаев од предходно ме залапа девојчето, јас укочен упм, прво бев дрво после почнав да влегувам во штосот. Едно време ми вика што ти ова она, јас се прам демек ненадејно демек изненаден во тој стил. Сепак добро поминав со брукањето, не бидна големата. Ко што е загреана се надевам до Нова Година и шарко да залае :)
Фала ви на советите. Поздрав до сите на подфорумов

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Бидна работа јас малку каснам со одговор тука. Во саботата излегов со девојчето, уште на кафе ова она и си знаев од предходно ме залапа девојчето, јас укочен упм, прво бев дрво после почнав да влегувам во штосот. Едно време ми вика што ти ова она, јас се прам демек ненадејно демек изненаден во тој стил. Сепак добро поминав со брукањето, не бидна големата. Ко што е загреана се надевам до Нова Година и шарко да залае :)
Еи! Топ топ! Баш ми е драго :)
Лапај си :)

Џ

ЏинЏер

Гостин
Ти кажав дека нема да е толку страшно :) Драго ми е за тебе иначе :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.571
Јас не бев толкав оптимист по мојот прв бакнеж. Дали сум нормален? :)

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Страв му е да не те разочара во живо!
Најубаво е да му кажеш у фаца дека Знаеш као се осеќа, и да му каеш да не се замара, и да биде муж и да иницира дејт, па шта буде нека будеееее :свиркам:

L

.Lost Angel.

Гостин
Ако може помош Lost Angel има проблем ептен го нервира кога некоја ќе му каже леле па ти си сонце,маче,мало,бушавко,срцушко и тн. и сега ве прашува дали овие зборови вас ве нервираат :confused: а што е најтрагично таа што му се допаѓа му вика сонце,мало и тн. :cautious: решение .. ?

L

Luki Junior

Гостин
Ако може помош Lost Angel има проблем ептен го нервира кога некоја ќе му каже леле па ти си сонце,маче,мало,бушавко,срцушко и тн. и сега ве прашува дали овие зборови вас ве нервираат :confused: а што е најтрагично таа што му се допаѓа му вика сонце,мало и тн. :cautious: решение .. ?
Ќе и кажеш срце, душо, бел џигер молам ти се не ми викај нагалено бубреже, панкреасче, желудниче, и слични деминутиви од други внатрешни органи. Едноставно не те ареса, иако се обидува да ти покаже љубофф невестата. Или па почни и ти така невестата да си ја викаш. И мош ќе и текне шо е работата.

Kajgana Shop

На врв Bottom