Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
hmm dobro kazano bidejki spored moeto napisano taka izgleda no jas mislam deka dovolno ja znam i ne e bas takva kokoska ustvari e mnogu fina sea ke ispadne deka ja falam ama so znam mozda i vo tvoite zborovi ima vistina i ne bese tolku pijana da se razbereme ama ke videme kako ke se odviva celata rabota denes ke ja posmatram da vidam kako ke se ponasa i dali ke spomne za taa vecer pa ako treba nesto pak ke pobaram sovet ovde poso vakva situacija bas ne sum imal. Blagodaram vo sekoj slucaj :)
И не ја викај со другари, обиди се сами да разговарате и слично, така може повеке да се срами, не ти е ни девојка уште а ти со твоите другари ја викаш нејзе сигурно нема да дојде така и ти ке се разочараш, пробај сами одете на кафе,чај,пиво :)

Член од
16 декември 2012
Мислења
4
Поени од реакции
0
Нема проблем :) На крај па можеби пријатно ќе изненади, не велам не, немој скроз да ја исклучиш и таа опција, ама биди претпазлив и гледај објективно, не си ги мачкај сам очите. И, со среќа.
izgleda prijatno ke se iznenadam mrdna rabotava od mesto, se gleda deka e zainteresirana :)
И не ја викај со другари, обиди се сами да разговарате и слично, така може повеке да се срами, не ти е ни девојка уште а ти со твоите другари ја викаш нејзе сигурно нема да дојде така и ти ке се разочараш, пробај сами одете на кафе,чај,пиво :)
fintata e sto so mojto drustvo ima so nekoi sto poveke se znae duri i od so mene zatoa velam da ja viknam so nas :)

inaku blagodaram decki ili devojki za pomosta i sovetite i oddvoenoto vreme, navistina go cenam toa (y)

Член од
20 декември 2012
Мислења
4
Поени од реакции
10
Незнаев кај да си ја кажам маката па ај реков тука.
Имам 19 години, али досега не сум имал ни девојка, ни пак сум бил со женско. Пред некој ден се запознав едно девојче и таа ме викна на кафе да излеземе во сабота. Гледам дека ми се пушта али имам една мака. Таа досега разбрав дека имала веќе врска (18 години е), а јас кутрио не знам ни да се бакнувам(лапам) ниту ништо. Дај кажете совет како да научам да не паднат бруки.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Имам 19 години, али досега не сум имал ни девојка, ни пак сум бил со женско. Пред некој ден се запознав едно девојче и таа ме викна на кафе да излеземе во сабота. Гледам дека ми се пушта али имам една мака. Таа досега разбрав дека имала веќе врска (18 години е), а јас кутрио не знам ни да се бакнувам(лапам) ниту ништо. Дај кажете совет како да научам да не паднат бруки.
1. Вежбај си на раката.
2. Кога ќе дојде тој момент, едноставно прави како што мислиш дека треба. Ако таа мисли дека знае поубаво, учи од неа, ама само додека мислиш дека не знаеш. После неколку пати, ќе научиш - не е тоа виша математика или слично (а и да е, се учи со вежба).

Поздрав и со лесно.

Член од
20 декември 2012
Мислења
4
Поени од реакции
10
1. Вежбај си на раката.
2. Кога ќе дојде тој момент, едноставно прави како што мислиш дека треба. Ако таа мисли дека знае поубаво, учи од неа, ама само додека мислиш дека не знаеш. После неколку пати, ќе научиш - не е тоа виша математика или слично (а и да е, се учи со вежба).

Поздрав и со лесно.
Ок ова сепак делот со јазикот ме плаши да не се изглупирам :unsure:. То е то јбг. Фала на совети ќе видиме што ќе биди.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.154
Поени од реакции
5.996
Ок ова сепак делот со јазикот ме плаши да не се изглупирам :unsure:. То е то јбг. Фала на совети ќе видиме што ќе биди.
Опушти се, не мисли на тоа. Нема тука никаква наука, ни вештина. Се си доаѓа природно. Кога ќе бидеш со девојчето и ќе дојде моментот за бакнеж, искључи го мозокот и дозволи чувствата да те водат. Тогаш се само по себе ќе се случи и нема никаква потреба да се замараш со тоа.

Повише фокусирај се да не заебеш на другите работи. И покрај тоа што си немал женска до сега и не си бакнал ниедна, мораш да бидеш самоуверен. Тоа е основата на се.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
1. Не го слушај Крусер. За ништо на темава. (ова важи за сите.)
2. Не се срами, оди и пробај, лесно е, за 5 минути ќе сфатиш што се бара од тебе. Следи и го темпото само. Нема правилен или неправилен начин у бакнување.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
1. Не го слушај Крусер. За ништо на темава. (ова важи за сите.)
2. Не се срами, оди и пробај, лесно е, за 5 минути ќе сфатиш што се бара од тебе. Следи и го темпото само. Нема правилен или неправилен начин у бакнување.
1.:pos:
2.Има. Правилниот ги опфаќа усните, а неправилниот носот, брадата и образите. Дечко држи се само на устата и нема да погрешиш и не ти треба јазик.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Земи во една чаша вода, и обиди се да ја испиеш чашата до дното со помош на јазикот.
Имаш и опција да бркаш пинг понг топче во чаша вода.

Џ

ЏинЏер

Гостин
Немој да се плашиш, не е толку страшно како што изгледа. Пробај само да се опуштиш и да не покажеш дека немаш појма што правиш...се друго ќе си дојде само по себе.
Што се однесува до бакнувањето... не мораш одма да користиш јазик..почни само со усните, почувствувај го нејзиниот ритем и води се по него.
Со среќа, па чекаме извештај ;)

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Нема да се изглупираш. Земи си лижавче и тркалај го со јазикот низ уста. Мислам дека е најслично на бакнувањето. Тоа е за вежбање.

D

dystopian

Гостин
Ах, мојот прв бакнеж... Отидов во интернет кафе и барав "how to kiss". :X3:

Не ми помогна.

Tromavk0 послушај ја леандра, јас така се заебав, девојчето ме прекина у сред мување - "алоо не ме лигави бре!". Бруки... Додуше нек се гони у пм што ми се куроштрецаше така, она средношколка јас основец.

И чим е поискусна од тебе, остај ја нека те "води", одма ќе влезеш у штос... Само не ја шири устата ко да јадеш хамбургер од Тетекс. Поздрав. :)
--- надополнето: 21 декември 2012 во 13:40 ---
Земи во една чаша вода, и обиди се да ја испиеш чашата до дното со помош на јазикот.
Имаш и опција да бркаш пинг понг топче во чаша вода.

Што јазици ќе имавте, јас и со ова пробав ама не можев ни да го допрам топчето со јазик. Или мали чаши имате по дома? :P
--- надополнето: 21 декември 2012 во 13:41 ---
Аха, сега прочитав чаша вода. Ја у празна пробав. :pos:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.636
Поени од реакции
34.039
Ne slusaj nikogo.:D I ja se mislev deka ke ja ligavam, pa onaka sramezlivo... ke me progoltase devojceto pobogu.
Ne e ova amerikanski film, lapajte se ko so treba. :D

Stefus Corp.

Рационална Коза
Член од
22 август 2012
Мислења
2.097
Поени од реакции
1.821
Тититит толку теорија и вежбање на суво за еден цмок. Пробај таму учи се сам може...во пракса најдобро се учи...до сега никој не загинал од лошо бацување.

Член од
20 декември 2012
Мислења
4
Поени од реакции
10
Фала ви на сите за советите, ќе видиме шо како ќе бидни. Ваљда нема да се избрукам.

Kajgana Shop

На врв Bottom