- Член од
- 22 декември 2012
- Мислења
- 3
- Поени од реакции
- 1
jas idev so edna skoro 2 godini posle nea ne mozam da najdam nekoja so e problemot moze nekoj da kaze
zavisi so koj pisuvas eve jas sum masko jas na fb na primer akvi raboti ne pravam ama vo denesno vreme ne baraj masko da bide masko ili e narkoman ili e peder 3 nema veruvaj ima ali mn retki slucaeviЗошто машкиве преку фб се мачо типови, се пуштаат, изјавуваат љубови и те опсупуваат со комплименти, а во живо не знаат ни 3 збора да кажат? Или се е како што треба на фб, а не иницираат средба, од што се плашат?
Си барал ли? Ако да, како?jas idev so edna skoro 2 godini posle nea ne mozam da najdam nekoja so e problemot moze nekoj da kaze
За тоа има цела тема, повели таму.Зошто машкиве преку фб се мачо типови, се пуштаат, изјавуваат љубови и те опсупуваат со комплименти, а во живо не знаат ни 3 збора да кажат? Или се е како што треба на фб, а не иницираат средба, од што се плашат?
пр. со еден се утепавме од допишување скоро година една, а за средба не му текна, толку ли му бев само инспирација за тепање на време на фб?
Еееее, сум ја утнала темата, фала што ме упатиСи барал ли? Ако да, како?
--- надополнето: 22 декември 2012 во 22:29 ---
За тоа има цела тема, повели таму.
da sum baral ama ne e toa toa , nikoj ne te razbira vo zivotov sum se upoznaval so mnogu sve top prvite 2 nedeli i posle naglo gi nema mislam ne sum tip ni agresiven ni pinanica ni narkoman nezz kako da ti kazam ama nezzСи барал ли? Ако да, како?
Биднувало ли секс после првите 2 недели? Се појавувал ли интерес од твоја страна за секс со девојката во првите две недели?da sum baral ama ne e toa toa , nikoj ne te razbira vo zivotov sum se upoznaval so mnogu sve top prvite 2 nedeli i posle naglo gi nema mislam ne sum tip ni agresiven ni pinanica ni narkoman nezz kako da ti kazam ama nezz
Море куче да е ќе му се здрве јазикот вака.....Земи во една чаша вода, и обиди се да ја испиеш чашата до дното со помош на јазикот.
Имаш и опција да бркаш пинг понг топче во чаша вода.
Немој да се плашиш, не е толку страшно како што изгледа. Пробај само да се опуштиш и да не покажеш дека немаш појма што правиш...се друго ќе си дојде само по себе.
Што се однесува до бакнувањето... не мораш одма да користиш јазик..почни само со усните, почувствувај го нејзиниот ритем и води се по него.
Со среќа, па чекаме извештај
Ne slusaj nikogo. I ja se mislev deka ke ja ligavam, pa onaka sramezlivo... ke me progoltase devojceto pobogu.
Ne e ova amerikanski film, lapajte se ko so treba.
Ne slusaj nikogo. I ja se mislev deka ke ja ligavam, pa onaka sramezlivo... ke me progoltase devojceto pobogu.
Ne e ova amerikanski film, lapajte se ko so treba.
Бидна работа јас малку каснам со одговор тука. Во саботата излегов со девојчето, уште на кафе ова она и си знаев од предходно ме залапа девојчето, јас укочен упм, прво бев дрво после почнав да влегувам во штосот. Едно време ми вика што ти ова она, јас се прам демек ненадејно демек изненаден во тој стил. Сепак добро поминав со брукањето, не бидна големата. Ко што е загреана се надевам до Нова Година и шарко да залае1. Не го слушај Крусер. За ништо на темава. (ова важи за сите.)
2. Не се срами, оди и пробај, лесно е, за 5 минути ќе сфатиш што се бара од тебе. Следи и го темпото само. Нема правилен или неправилен начин у бакнување.
Еи! Топ топ! Баш ми е драгоБидна работа јас малку каснам со одговор тука. Во саботата излегов со девојчето, уште на кафе ова она и си знаев од предходно ме залапа девојчето, јас укочен упм, прво бев дрво после почнав да влегувам во штосот. Едно време ми вика што ти ова она, јас се прам демек ненадејно демек изненаден во тој стил. Сепак добро поминав со брукањето, не бидна големата. Ко што е загреана се надевам до Нова Година и шарко да залае
Фала ви на советите. Поздрав до сите на подфорумов
Ти кажав дека нема да е толку страшно Драго ми е за тебе иначеБидна работа јас малку каснам со одговор тука. Во саботата излегов со девојчето, уште на кафе ова она и си знаев од предходно ме залапа девојчето, јас укочен упм, прво бев дрво после почнав да влегувам во штосот. Едно време ми вика што ти ова она, јас се прам демек ненадејно демек изненаден во тој стил. Сепак добро поминав со брукањето, не бидна големата. Ко што е загреана се надевам до Нова Година и шарко да залае
Јас не бев толкав оптимист по мојот прв бакнеж. Дали сум нормален?Бидна работа јас малку каснам со одговор тука. Во саботата излегов со девојчето, уште на кафе ова она и си знаев од предходно ме залапа девојчето, јас укочен упм, прво бев дрво после почнав да влегувам во штосот. Едно време ми вика што ти ова она, јас се прам демек ненадејно демек изненаден во тој стил. Сепак добро поминав со брукањето, не бидна големата. Ко што е загреана се надевам до Нова Година и шарко да залае
Страв му е да не те разочара во живо!Зошто машкиве преку фб се мачо типови, се пуштаат, изјавуваат љубови и те опсупуваат со комплименти, а во живо не знаат ни 3 збора да кажат? Или се е како што треба на фб, а не иницираат средба, од што се плашат?
пр. со еден се утепавме од допишување скоро година една, а за средба не му текна, толку ли му бев само инспирација за тепање на време на фб?
Ќе и кажеш срце, душо, бел џигер молам ти се не ми викај нагалено бубреже, панкреасче, желудниче, и слични деминутиви од други внатрешни органи. Едноставно не те ареса, иако се обидува да ти покаже љубофф невестата. Или па почни и ти така невестата да си ја викаш. И мош ќе и текне шо е работата.Ако може помош Lost Angel има проблем ептен го нервира кога некоја ќе му каже леле па ти си сонце,маче,мало,бушавко,срцушко и тн. и сега ве прашува дали овие зборови вас ве нервираат а што е најтрагично таа што му се допаѓа му вика сонце,мало и тн. решение .. ?