i jas imam problem
imam zenska so e moja generacija,sekoj den sme zaedno,ama nemame apsolutno NISTO zaednicko.Prvo se fativ od zaebancija ama posle stana seriozno.Taa e nenormalno vljubena vo mene,se poznava,a jas nea ne ja sakam,no ni toa ne e 100% sigurno zs i so edna od bivsite taka mislev deka ne ja sakam,pa i raskinav,ama posle mi stana maka,ama ne mozam da bidam so nea od X pricini.Inace mislam deka sum 80% siguren deka NE ja sakam segasnata,i koga sme zaedno nikako ne ni ode muabetot,pa ako ne treskam gluposti,ke molcime.Pred nekoe vreme se zapoznav so edna zenska so mnogu mi se sviga,a spored nejzinoto odnesuvanje pred mene i jas i se svigam.Znam deka ke kazete raskini i na starata,ama ne e taka ednostavno,zaso iskusen sum vo ova pole od zivotot i sum napravil nekolku zenski da placat po mene,i koga mi kazuvat drugi kakvi se otkoga ke si ostavam,mnogu se nazaluvam,ne sum nekoj macho tip,i ne sakam nikoj da pati zaradi mene.dvajcata sme dobri na izgled,i jas mozam da imam mnogu drugi zenski,i taa moze da ima mnogu drugi deckovci.nikogas ne sum pobaral sovet od nikoj za ljubovni problemi,ama ova e poslozena situacija.
pa zatoa ve molam za sovet.i kazete kako da ja nateram da se odljubi od mene