Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

a n g e l c e

^ Poison Girl ^
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.202
Поени од реакции
5
тенкс за советот,знам дека утре ке ми се јави и ке се прави како ништо да не било,но тогаш јас настапувам на сцена.
инаку ме изнервира за чиста глупост како и секогаш,но нема врска тоа е СЕЗНАЈКО :tapp:

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
a n g e l c e напиша:
може ли некое машко да ми каже зошто машките се толку тврди,себични,горделиви и инаетливи леле колку ме нервира дечко ми :tapp:
Те нервира? Епа браос.

Може и ти го нервираш него, од кај знаеш. toae:

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
a n g e l c e напиша:
може ли некое машко да ми каже зошто машките се толку тврди,себични,горделиви и инаетливи леле колку ме нервира дечко ми :tapp:
:pos: Од истите причини заради кои вие сте недоверливи, превртливи, материјалисти, и неспособни. :pos2:

a n g e l c e

^ Poison Girl ^
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.202
Поени од реакции
5
извини срце не ме познаваш добро за да ми велиш материајистка .....
не се сите девојки исти
можам за момчињата со чест на исклучоците дека се неспособни

^Cutie^

*Charming Princess*
Член од
22 март 2007
Мислења
869
Поени од реакции
1
Фала ви на сите на советитте за мојо проблем...Баш ќе размислам и ќе видам шо да правам... :tapp:

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
FLiX напиша:
Da i dadam treta sansa? :)
Брате дан те искористува? Не оди кон тоа на трета шанса,пуштија самата да ти се умилкува али немој после да те заебе пази и бидисе си спремен на се.:smir:

Narkos

...::enter my mind::...
Член од
12 април 2007
Мислења
677
Поени од реакции
5
i jas imam problem
imam zenska so e moja generacija,sekoj den sme zaedno,ama nemame apsolutno NISTO zaednicko.Prvo se fativ od zaebancija ama posle stana seriozno.Taa e nenormalno vljubena vo mene,se poznava,a jas nea ne ja sakam,no ni toa ne e 100% sigurno zs i so edna od bivsite taka mislev deka ne ja sakam,pa i raskinav,ama posle mi stana maka,ama ne mozam da bidam so nea od X pricini.Inace mislam deka sum 80% siguren deka NE ja sakam segasnata,i koga sme zaedno nikako ne ni ode muabetot,pa ako ne treskam gluposti,ke molcime.Pred nekoe vreme se zapoznav so edna zenska so mnogu mi se sviga,a spored nejzinoto odnesuvanje pred mene i jas i se svigam.Znam deka ke kazete raskini i na starata,ama ne e taka ednostavno,zaso iskusen sum vo ova pole od zivotot i sum napravil nekolku zenski da placat po mene,i koga mi kazuvat drugi kakvi se otkoga ke si ostavam,mnogu se nazaluvam,ne sum nekoj macho tip,i ne sakam nikoj da pati zaradi mene.dvajcata sme dobri na izgled,i jas mozam da imam mnogu drugi zenski,i taa moze da ima mnogu drugi deckovci.nikogas ne sum pobaral sovet od nikoj za ljubovni problemi,ama ova e poslozena situacija.
pa zatoa ve molam za sovet.i kazete kako da ja nateram da se odljubi od mene

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
нарко, откачи ја таа сега шо ти е и терај даље. немој да тераш никој да те отсакува односно замрази. така ќе биде уште полошо. раскини со фактите што ги спомна горе, дека не ви оди муабетот, дека не чувствуваш према нејзе што она спрема тебе и веќе не ти е толку интересно.
си направил да плачат, ама не пателе. не си единствено машко на светов, па затоа да не се секираш. тоа е моментална нормална реакција. нема засекогаш да плаче(а зборот патење извади го од опција), во тоа биди сигурен.

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Narkos напиша:
i jas imam problem
imam zenska so e moja generacija,sekoj den sme zaedno,ama nemame apsolutno NISTO zaednicko.Prvo se fativ od zaebancija ama posle stana seriozno.Taa e nenormalno vljubena vo mene,se poznava,a jas nea ne ja sakam,no ni toa ne e 100% sigurno zs i so edna od bivsite taka mislev deka ne ja sakam,pa i raskinav,ama posle mi stana maka,ama ne mozam da bidam so nea od X pricini.Inace mislam deka sum 80% siguren deka NE ja sakam segasnata,i koga sme zaedno nikako ne ni ode muabetot,pa ako ne treskam gluposti,ke molcime.Pred nekoe vreme se zapoznav so edna zenska so mnogu mi se sviga,a spored nejzinoto odnesuvanje pred mene i jas i se svigam.Znam deka ke kazete raskini i na starata,ama ne e taka ednostavno,zaso iskusen sum vo ova pole od zivotot i sum napravil nekolku zenski da placat po mene,i koga mi kazuvat drugi kakvi se otkoga ke si ostavam,mnogu se nazaluvam,ne sum nekoj macho tip,i ne sakam nikoj da pati zaradi mene.dvajcata sme dobri na izgled,i jas mozam da imam mnogu drugi zenski,i taa moze da ima mnogu drugi deckovci.nikogas ne sum pobaral sovet od nikoj za ljubovni problemi,ama ova e poslozena situacija.
Стварно ти е сложена ситуацијата.Како прво таа ако те сака толку многу е слепа да види дека не ја сакаш и несака да верува во тоа.Мораш ти да го направиш тешкиот чекор популаку не од одма али постепено давај некои знаци на одбивност биди поповлечен и дај и на знаење дека обостраната љубов меѓу Вас нема да се деси никогаш,само немој да употребуваш збориви од типо Не сум за тебе,не ни е пишано да бидеме заедно,премногу си добра за мене итн.биди реален кажии се од почеток дека си имал надеж дека ќе се деси нешто,дека си се надевал али не испаднало како што треба.Ипак биди оригинален кажи го тоа на срце што ти лежи само немој да ја повредиш со тоа(уствари секое раскинување е болно)али ипак пази кои зборови ги одбираш.Неможеш да ја натераш да се одљуби од тебе можете само да раскинете,пошто ако таа те сака 100% како што рече ти тогаш тоа никогаш нема да исчезне па макар ти и да би бил ѓубре кон неа:smir:. Биди искрен и ќе успееш,двајцата сте млади и имате време да ја тражите обостраната љубов. А може и додека дојде моментот да и го кажеш сето тоа, може и чуствата да се сменат.

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.144
Поени од реакции
25.727
Види кога тогаш ќе треба да и раскинеш што порано тоа подобро оти после полошо ќе биде. Времето е многу заебан фактор кога се во прашање врски. Ако не го пресечеш дрвото младо и дирекно од корен ќе имаш многу слични проблеми.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Narkos напиша:
i jas imam problem
imam zenska so e moja generacija,sekoj den sme zaedno,ama nemame apsolutno NISTO zaednicko.Prvo se fativ od zaebancija ama posle stana seriozno.Taa e nenormalno vljubena vo mene,se poznava,a jas nea ne ja sakam,no ni toa ne e 100% sigurno zs i so edna od bivsite taka mislev deka ne ja sakam,pa i raskinav,ama posle mi stana maka,ama ne mozam da bidam so nea od X pricini.Inace mislam deka sum 80% siguren deka NE ja sakam segasnata,i koga sme zaedno nikako ne ni ode muabetot,pa ako ne treskam gluposti,ke molcime.Pred nekoe vreme se zapoznav so edna zenska so mnogu mi se sviga,a spored nejzinoto odnesuvanje pred mene i jas i se svigam.Znam deka ke kazete raskini i na starata,ama ne e taka ednostavno,zaso iskusen sum vo ova pole od zivotot i sum napravil nekolku zenski da placat po mene,i koga mi kazuvat drugi kakvi se otkoga ke si ostavam,mnogu se nazaluvam,ne sum nekoj macho tip,i ne sakam nikoj da pati zaradi mene.dvajcata sme dobri na izgled,i jas mozam da imam mnogu drugi zenski,i taa moze da ima mnoаu drugi deckovci.nikogas ne sum pobaral sovet od nikoj za ljubovni problemi,ama ova e poslozena situacija.
Е па искрено да ти кажам, според ова што го прочитав барем, очигледно немаш комуникација со старата девојка...Седнете направете некој сериозен муабет да видиш како ќе ви се движи врската. Сепак мислам дека нема некоја голема иднина со старата девојка, а ако ова девојчево другово ти се свиѓа и она те свиѓа, не гледам причина зашто да не раскинеш со старата и пробај со оваа.

HaRdToGeT

UnStOp@bbLe KiLLeR
Член од
18 септември 2005
Мислења
373
Поени од реакции
7
a n g e l c e напиша:
Bash bi sakal da mi odgovoris kako toa e tvrd sebicen, gordeliv, inaetliv, shto te naveduva da mislis na toa. (detali da mi kazes ako ne ti e problem) a ako vejke e problem ignoriraj go postov kako da ne sum go pishal ... :helou:

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Narkos напиша:
i jas imam problem
Според мене ако немате ништо заедничко и ако нејќеш да идеш со нејзе тогаш раскини и.Неможеш да идеш со нејзе само поради тоа што ти е жал што ќе плаче и ќе пати еден период. Така само и правиш да и биде потешко, а и ти си ги отежнуваш работите....Прави муабет со нејзе, кажи и на убав начин како стојат работите, дека нејќеш повеќе да идете...Откако ќе го средиш тоа посвети малце внимание на таа што ти се свиѓа и ќари си ја:smir:

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
Наркос, ти одиш со неа само затоа што ти е жал да и` го скршиш срцето? Не си помислил дека девојката сигурно досега сфатила дека нешто не штима? Дека не ја сакаш? Дека немате ништо заедничко?
Подобро кажи и` ја вистината. И немој да се муваш/фаќаш со девојката што ти се допаѓа пред да и` раскинеш на сегашната. Така повеќе ќе и` го скршиш срцето.

И имам едно прашање ... Како воопшто сте се фатиле, ако немате ништо заедничко?

Kajgana Shop

На врв Bottom