Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
11 февруари 2006
Мислења
1.744
Поени од реакции
0
Т.е. крај на врската .. преку молечење ?

Е несакам таков крај:tapp:

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Направи го каков што сакаш ти. Потруди се.. :wink:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Insane напиша:
Т.е. крај на врската .. преку молечење ?

Е несакам таков крај:tapp:
Седни и еднаш за секогаш отворете ги картите. Барем ке научиш на што си. А со молчење... Никаде нема да стигнеш.

Член од
12 јуни 2007
Мислења
55
Поени од реакции
0
Dzish напиша:
Седни и еднаш за секогаш отворете ги картите. Барем ке научиш на што си. А со молчење... Никаде нема да стигнеш.
Дени јас се слагам со Dzish...
Треба да си седнете да си поразговарате... Без нервоза и викање... Дека ве познавам и двајцата многу добро и односот према неа што го имаш и она према тебе...

Само смирено и тивко...

За се што ќе ти затреба секогаш сметај на моја подршка макар и да дадам живот не би ми сметало... Али знам дека ќе го дадам за личност што ме ЦЕНЕЛА, САКАЛА, ПОЧИТУВАЛА и итн...

Тука сум во секое време... Само го очекувам твојот повик...

^Cutie^

*Charming Princess*
Член од
22 март 2007
Мислења
869
Поени од реакции
1
ragazza напиша:
Нема многу филозофија , дај му дознание дека ти се свиѓа , биди храбра и направи прв чекор или пола чекор , ако е заинтересиран ќе му светни кликерот , а ако не барем знаеш . Се најдобро!
А ка нејќам да го напраам провио чекор???Проблемо е тава шо, ајде ќе го направам јас првио чекор и се ОК, ама работта е шо повеќе работте нема да се исти как до саа шо се...На мене тава ме маче :tapp::tapp::tapp::tapp:

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
E pa zavisi treba da kazis po opsirno so e kako e so ke se smeni :) ti samo treba da mu se pustis malku toj ako ne e nekoj glup ke sfati odma ako ne nisto ti ke treba cela rabota da ja napravis ama ako go sakas vistinski :)

Член од
10 февруари 2007
Мислења
647
Поени од реакции
28
^Cutie^ напиша:
А ка нејќам да го напраам провио чекор???Проблемо е тава шо, ајде ќе го направам јас првио чекор и се ОК, ама работта е шо повеќе работте нема да се исти как до саа шо се...На мене тава ме маче :tapp::tapp::tapp::tapp:
Епа тогаш ќе си видиш предности и слабости на двете работи о ќе одлучиш дали е подобро да продолжиш да живееш така со мака од мислите што те тепаат кон него или еднаш за секогаш ќе се оттарасиш од тоа па на крај може и да ти биде многу поубаво или обратно.

If you know what i mean:smir:

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
^Cutie^ напиша:
Тогаш направиси една реална проценка и види дали вреди

Член од
16 јуни 2007
Мислења
117
Поени од реакции
1
ama on mislem oti ne me saka MI TREBA POMOSS:je::je::je::je::je::je:[/quote]
od mislam deka ne me saka do ne me saka ima mnooooogu....A i da ne te saka lesno mozes da napavis da te zasaka.:vozbud:

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Tikvi4ka напиша:
zatoa postojat poraki
Со пораки ништо не се решева , ке земиш прв потег на средба , ќе се замолиш дека ти требаат 15 минути и ќе си кажиш то што те мачи .

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Постојат пораки да, али некој нејќе да одговори на таа пораката:raz: .Изгледа ни сам незнае што сака...така да...додека сам не одлучи што и како сака, ништо од работата...

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
CuCeNcE напиша:
Постојат пораки да, али некој нејќе да одговори на таа пораката:raz: .Изгледа ни сам незнае што сака...така да...додека сам не одлучи што и како сака, ништо од работата...
How about PM ?

a n g e l c e

^ Poison Girl ^
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.202
Поени од реакции
5
може ли некое машко да ми каже зошто машките се толку тврди,себични,горделиви и инаетливи леле колку ме нервира дечко ми :tapp:

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
a n g e l c e напиша:
може ли некое машко да ми каже зошто машките се толку тврди,себични,горделиви и инаетливи леле колку ме нервира дечко ми :tapp:
simple as that - затоа што се машки (ја не сум од тој род али еве ти кажувам)
види, го знаеш она- Момците искачаат од пубертет 5 години по нивната смрт :pos: тоа ти кажува многу, едноставно детинести се, тоа е во ред и многу привлечно до некоја мера меѓутоа коа ќе се прејде границата не чини...е сеа не навлегуваш во детали за ситуацијава па вака на слепо можам само да ти кажам, биди малце поладна неколку дена,ќе го пецнеш и одма ќе почне да се однесува потопло :smir::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom