Седни и еднаш за секогаш отворете ги картите. Барем ке научиш на што си. А со молчење... Никаде нема да стигнеш.Insane напиша:Т.е. крај на врската .. преку молечење ?
Е несакам таков крај
Дени јас се слагам со Dzish...Dzish напиша:Седни и еднаш за секогаш отворете ги картите. Барем ке научиш на што си. А со молчење... Никаде нема да стигнеш.
А ка нејќам да го напраам провио чекор???Проблемо е тава шо, ајде ќе го направам јас првио чекор и се ОК, ама работта е шо повеќе работте нема да се исти как до саа шо се...На мене тава ме мачеragazza напиша:Нема многу филозофија , дај му дознание дека ти се свиѓа , биди храбра и направи прв чекор или пола чекор , ако е заинтересиран ќе му светни кликерот , а ако не барем знаеш . Се најдобро!
Епа тогаш ќе си видиш предности и слабости на двете работи о ќе одлучиш дали е подобро да продолжиш да живееш така со мака од мислите што те тепаат кон него или еднаш за секогаш ќе се оттарасиш од тоа па на крај може и да ти биде многу поубаво или обратно.^Cutie^ напиша:А ка нејќам да го напраам провио чекор???Проблемо е тава шо, ајде ќе го направам јас првио чекор и се ОК, ама работта е шо повеќе работте нема да се исти как до саа шо се...На мене тава ме маче
Тогаш направиси една реална проценка и види дали вреди^Cutie^ напиша:А ка нејќам да го напраам провио чекор???Проблемо е тава шо, ајде ќе го направам јас првио чекор и се ОК, ама работта е шо повеќе работте нема да се исти как до саа шо се...На мене тава ме маче
zatoa postojat porakiInsane напиша:А што да се прави кога ни двајцата нејќат муабет да прават ?
Со пораки ништо не се решева , ке земиш прв потег на средба , ќе се замолиш дека ти требаат 15 минути и ќе си кажиш то што те мачи .Tikvi4ka напиша:zatoa postojat poraki
How about PM ?CuCeNcE напиша:Постојат пораки да, али некој нејќе да одговори на таа пораката:raz: .Изгледа ни сам незнае што сака...така да...додека сам не одлучи што и како сака, ништо од работата...
simple as that - затоа што се машки (ја не сум од тој род али еве ти кажувам)a n g e l c e напиша:може ли некое машко да ми каже зошто машките се толку тврди,себични,горделиви и инаетливи леле колку ме нервира дечко ми