Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

R

Randy

Гостин
1.Имај јајца да пријдеш на било која девојка(самодоверба и јазик на тело да збори дека си маж со самодоверба,а не искривен ко кифла и се срамиш од самиот себе па и од својата сексуалност)
2.Зависи од местото ако може да се збори муабетот ми е долг,ако е во дискотека и нема време играм со неа и барам контакт.
3.Се јавувам деновите кога јас сум слободен и имам време и ако доаѓа супер,ако не си правам нешто друго
4.Не и се јавувам дур не ја видам на состанокот.
5.Малку романтика,хумор и заведување и твоја е.
6.Рачунај дека секоја девојка е иста дали грда,слатка,убава или екстра згодна и не и давај многу внимание што збори прави си го својот ќеиф ти се свиѓа земи и број,не ти се свиѓа заблагодари и се за времето и тргни се.
Фала за советите не ти се лоши ќе пробам нешто да променам.
Само ако можеш молим те за петтата точка да напишеш уште некој збор. Значи како да направам да има во муабетот романтика хумор и заведувања. Што да и зборам за да звучи романтично или смешно и да ја заведам? Имаш можеби некој пример или некоја техника?

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
S

Stef Bachatero

Гостин
Фала за советите не ти се лоши ќе пробам нешто да променам.
Само ако можеш молим те за петтата точка да напишеш уште некој збор. Значи како да направам да има во муабетот романтика хумор и заведувања. Што да и зборам за да звучи романтично или смешно и да ја заведам? Имаш можеби некој пример или некоја техника?
Покажи една ѕвезда на небото и речи:
Ја гледаш ѕвездава таа зрачи како твоите очи кој ги гледам јас.Во моментов ги гледам твоите и не можам да се воодушевам колку се сјајни и ти ја покажуваат твојата душа смирена и убава.Но знаеш за да биде таа комплетна (и се доближуваш ) треба да се стопи во моите раце,да се грижам да те мазам и да бидеш само моја.Контакт со очи е битен,немој да си тргнал поглед од нив.Не во гради не во гз туку во очи длабок поглед.Тогаш фати ја за рака и за коса и бакни ја.

R

Randy

Гостин
Ја гледаш ѕвездава таа зрачи како твоите очи кој ги гледам јас.Во моментов ги гледам твоите и не можам да се воодушевам колку се сјајни и ти ја покажуваат твојата душа смирена и убава.Но знаеш за да биде таа комплетна (и се доближуваш ) треба да се стопи во моите раце,да се грижам да те мазам и да бидеш само моја.Контакт со очи е битен,немој да си тргнал поглед од нив.Не во гради не во гз туку во очи длабок поглед.Тогаш фати ја за рака и за коса и бакни ја.
Интересно. Баш ќе го пробам напишаново кога ќе излегувам со некоја.
Само прво ќе треба да го научам текстов напамет ;)

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Биди свој едноставно без глупи романтики и симнувања ѕвезди, така повеќе ќе те цени отколку да се обидуваш да бидеш нешто што не си. Дај и некој комплимент, кажи и дека ти значи, не испаѓај глуп, плус и штом излегла со тебе значи дека нешто сака и дека мали се шансите да останеш со кратки ракави освен ако не направиш нешто глупо:icon_lol:

S

Stef Bachatero

Гостин
Ова ти е пример имаш милион користи своја техника и биди оргинален.
Не мора романтика но малку пажња не е лошо.Не заборавај да додадеш хумор во миксот и ќе бидеш супер.
http://www.scribd.com/doc/59133577/Natural-Art-of-Seduction-by-Richard-La-Ruina-aka-Gambler#fullscreen
Прочитај ја книгава сега ја најдов на нет.Неговите совети му ги следам одамна некој се добри некој не.Освен тоа не разбирај се како што книгава што пишува зашто девојките во рок од 5 секунди можат да намирисаат што ти е намерата :)

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Сума сумарум читањето книги за бркање пич*ња ќе ве дигне до посакуваниот левел или титула, мастер-клецкач :icon_lol: (воедно бидете внимателни да не ги утнете советите, болдирајте ги оние вистинските, со цел да не останете на левелот просек-клецкач)

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.020
Поени од реакции
12.691
Стеф мене ова некој да ми го каже одма би му залепила шамар, баш да ја види ѕвездата. Толку провидно е и глупаво, се надевам никогаш не си го искористил и нема ни да го искористиш. Вакви романтики може во ептен долга врска, не како финта за мување. Патетично е.

S

Stef Bachatero

Гостин
Стеф мене ова некој да ми го каже одма би му залепила шамар, баш да ја види ѕвездата. Толку провидно е и глупаво, се надевам никогаш не си го искористил и нема ни да го искористиш. Вакви романтики може во ептен долга врска, не како финта за мување. Патетично е.
Јас му дадов пример не му реков да го искористи.Јас не користам романтика до тој степен по некогаш сакам да се шалам на моја сметка,понекогаш тропам глупости милион.Главно е како ќе го речеш не е битно што ќе кажеш.
Може да биде во муабет сакаш ли романтика...Да епа оди читај книги и верувај во тоа,реалноста е тука јас и ти ајде да уживаме во времето.

R

Randy

Гостин
Е сега тотално ме збунивте. Требало звезди не требало, да не знае човек што како. Ова од книга е, а чим е од книга не може да е погрешно. Така?

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
:pos: :pos: :pos:

Ќе и го кажувам и ќе и се смеам во фаца, не ме зезај, девојка што ќе падне на ова, воопшто не ја сакам за девојка...

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
ko sum pijan taja sekoash mi se nafrla,a pijan ko piian -.- odutre se kaam posle -.- mn cuden tip e , a i seksi ali drugarka sakam samo da mi e >.>
Пијан си, хормоните ти работат, а таа тогаш ти се нафрла и се сексате таа вечер? Со други зборови, кога ти се сака таа ти ги задоволува потребите?

Таа ти е подобра другарка отколку што можеш да замислиш и отколку што треба да бараш. Ако сте се секснале повеќе пати на овој начин, ти и таа сте веќе во врска, само не си свесен (на женски начин те ќарила). Ај честито :)
--- надополнето: 24 октомври 2012 во 08:53 ---
Ќе ви преставам еден случај, и чисто спортски ме интересира што би избрале. Од една страна имате девојка постара од вас 2 години. Интелегентна убава, се тоа во ред. Три месеци сте заедно и ни под поим разно не сака врска. А кога ќе се подкарате пишуе прва, ѕвони се тоа. Тврдоглава, се се сведуе на тоа "Ако јас сакам". Никогаш не ви рекла да излезете, да се видите, се чека на вас. Напати ко ќе и се јават другарки не кажува со вас, туку дека едноставно дома гледа филм и то. Ако ја притиснете ви кажуе дека чувствуе нешто за вас, али никогаш не го покажуе тоа. Од друга страна пак, имате девојка две години по мала од вас, исто интелегентна и убава, најјакиот газ го држи во нејзина генерација, сака да биде со вас, се интересира за вас, ве вика да излезете на муабет и се тоа..Муабетот ми е, се наоѓам на една раскрсница, незнам што да правам. Сакам да останам со првата, но проблемот со неа никако неможам да го решам, ќе и набројам десет работи пример, и она за нај глупата ќе се фане, пример јас ќе и речам воа и воа не чини, и она одма, добро ете, ти си во право ти се знаеш, и сосем трети работи што ве тераат вие лично да се осеќате крив. Тоа е тоа, не барам некој посебен совет, само чисто информативно како вие би изиграле?
Сексот со која е подобар?

Таа е изборот.

Со лесно.
--- надополнето: 24 октомври 2012 во 09:10 ---
Е сега тотално ме збунивте. Требало звезди не требало, да не знае човек што како. Ова од книга е, а чим е од книга не може да е погрешно. Така?
Што сакаш од девојката?

Да ја држиш за рака? Оди до неа, фати ја за рака и заблагодари ѝ се што ти ја дала таа привилегија.

Да ѝ кажеш дека ти се допаѓа? Кажи ѝ. Веројатно ништо од тоа нема да испадне и ќе се насмее, ќе се тргне и ќе се врати кон другарките/дечкото. А можеби и тоа многу ќе ѝ значи и ќе сака да продолжи со муабетот. Во двата случаи, заблагодари ѝ се што те слушнала и или пушти ја да си оди или продолжи го муабетот со следното што сакаш да ѝ го кажеш/направиш.

Да ја бакнеш? Оди кон неа и покажи ѝ дека сакаш да ја бакнеш. Ова најверојатно се прави без зборови, туку со говор на телото, т.е. гледај ја полн со страст и пристапувај ѝ полн со страст (танцувањето е еден добар начин за тоа (c) Stef Angel), за таа да сфати која ти е намерата. Можеби ќе сака, а можеби не. Во двата случаи биди благодарен за тоа што е таа тука и што ја сослушува твојата намера и реагира на неа или не.

Што и да сакаш од девојката, биди спремен да го добиеш. И биди свесен дека ти не ја сакаш *таа* девојка, туку *она што таа го претставува* (згодно тело, прекрасна личност, комбинација од овие две итн). Со други зборови, ако таа девојка те одбие, ти повторно ќе ги бараш истите квалитети кај други девојки, па не треба воопшто да те загрижува ако те одбие - друга ќе најдеш.

Дури откако ќе се споите (читај: секс), ќе може да одлучиш дали повторно ќе го сакаш истото тоа *од неа* или ќе го сакаш истото тоа *од која било девојка*. Во првиот случај ќе формирате врска, во вториот случај ќе се поздравите и ќе си одите секој по својот пат.

Поздрав и со лесно.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Ти не си романтична а да беше ќе паднеше како зрела крушка :D .

Женско, ѕвезда, очи, во иста реченица е гарант за успех и плус коа ќе ја погледнеш онака да нема кај да бега, готова е :D.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Stef, dzver si ej! :pos:
Ti stvarno si se zamaval so glupostive, pa i knigi chital :pos:
Si me nasmeal posabajlechki, zhiv i zdrav da si :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom