Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Kako da znaesh dali mashkoto saka muvanje samo za edna vecher ili saka neshto podolgo i poseriozno?
Секоја врска што трае години и години, па можеби и цел живот, започнува со една вечер. Имај го тоа на ум.

Машко што сака „нешто подолго и посериозно“ е само машко што сака мување со тебе и за втора вечер, и за трета итн итн.
--- надополнето: 11 октомври 2012 во 01:20 ---
Има една докторка, млада, на инфективна, кај СИДА тестови што прават, се жали страв им било на момците да и се пуштаат/пријдат/онакват...Кога ќе дознаеле шо и кај работи!
Чаре?
Да фати да води евиденција колку мажи ќе избегаат од неа и после колку реда муабет за тоа каде таа работи.

Потоа, откако ќе собере доволно податоци, на секој следен маж ќе може да му каже „Ако си како и сите, т.е. ништо посебно, ќе си одиш од мене. Ако си вистински маж, ќе ме прифатиш заедно со мојата професија, особено што нема опасност по тебе“.

Оној маж што ќе остане покрај неа е вистинскиот.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Има една докторка, млада, на инфективна, кај СИДА тестови што прават, се жали страв им било на момците да и се пуштаат/пријдат/онакват...Кога ќе дознаеле шо и кај работи!
Чаре?
Само млада?

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Чаре?
Нека појди до подрум и види дали и фаќа око некој колега од патологија.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Да фати да води евиденција колку мажи ќе избегаат од неа и после колку реда муабет за тоа каде таа работи.

Потоа, откако ќе собере доволно податоци, на секој следен маж ќе може да му каже „Ако си како и сите, т.е. ништо посебно, ќе си одиш од мене. Ако си вистински маж, ќе ме прифатиш заедно со мојата професија, особено што нема опасност по тебе“.

Оној маж што ќе остане покрај неа е вистинскиот.
Tи бе ко Пирнцон, на тестој да ги клава...море така неротка ќе остани, а пусто си сака....ебкање...
Само млада?

И Згодна со големо З.
Нека појди до подрум и види дали и фаќа око некој колега од патологија.
Не је инфективна близу патологија, пат се оди бе.

Ебате чарињана шо ги даофте....не ве биѓаа ни вас...бесполези :):)

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Ебате чарињана шо ги даофте....не ве биѓаа ни вас...бесполези :):)
Море ја скапа од фалење, ќе идам на 18ти во Скопје за фудбалот и на саем, ај види која смена е на работа и запознај ме со пријателката.
Ако е речено ќе си размениме фејсбук на состанокот. :D

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Кој осумнајсти бе, на дванајсти и шеснајсти се утакмиците.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Да бе...да ја викнам? Ќе дојт, ако карта и земиш. Сака фузбаљ.

Член од
16 јули 2012
Мислења
86
Поени од реакции
8
znam deka ova nee tema za ova ama ke prasam sepak ima edno dete koe me zmara mnoguuuu i zaebava i mi odi na nervi i neam idea vishe sho da pravam ??

Kajgana Shop

На врв Bottom