Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Не личи на Благоја.
Благоите и Бажињата имаат среќа и немаат проблеми во љубофта :)

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Kako da znaesh dali mashkoto saka muvanje samo za edna vecher ili saka neshto podolgo i poseriozno?
Ако му се допаѓа изгледот на Меси, гарант е човек кој сака да те збори на кратки стази..

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Има една докторка, млада, на инфективна, кај СИДА тестови што прават, се жали страв им било на момците да и се пуштаат/пријдат/онакват...Кога ќе дознаеле шо и кај работи!
Чаре?

S

Stef Bachatero

Гостин
Има една докторка, млада, на инфективна, кај СИДА тестови што прават, се жали страв им било на момците да и се пуштаат/пријдат/онакват...Кога ќе дознаеле шо и кај работи!
Чаре?
Да си најде разумно момче :)

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Чаре?
Па богами терсене ситуација...не знам како јас би реагирал вака...

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
А зошто да крие, нема таа сида, не е сидаш, него докторка, шо да каже ако ја прашаат шо работи?
Дека е абдоминален хирург, матичен лекар у Зрзе?
Ти бе машко си? Кое машко не размишља со курот у присуство на женка згодна.

S

Stef Bachatero

Гостин
А зошто да крие, нема таа сида, не е сидаш, него докторка, шо да каже ако ја прашаат шо работи?
Дека е абдоминален хирург, матичен лекар у Зрзе?
Ти бе машко си? Кое машко не размишља со курот у присуство на женка згодна.
Машко сум со почит кон жената имам трпение и не секогаш мислам да и го бапнам.Кај некој машки тоа им значи дека таа може да се контамира со СИДА а во превод тоа значи дека децата негови ќе бидат заразени.Кој сака деца со СИДА никој.Јас немам ништо против да излезам со било која.Баш ќе ми раскажува муабети некои за пациенти и интересни случки :)

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Море, не ги пипа, аманте. Него само прави анализи. Па не сме у среден век. Ама јебига.
Кур е, ама двор не е.
Дај број ако си таков да ти се јави, топ цура е.

N

NikolaMKD91

Гостин
Чаре?
Навистина не гледам што е страшно и чудно што девојката работи на инфективна кај СИДА тестовите, бог да чува се луѓево ...:facepalm:
Зарем докторот што работи во оделот за туберкулоза боледува од туберкулоза ?!?! Или докторите што лечат пациенти од канцер ?!

Јас како машко не гледам никаков проблем да се излегува со типка од таа професија, се додека нормално девојката не е заболена . Али јебига кај нас некои луѓе како кутија да имаат на главата ставено . Убав совет ти дадоа претходно, да си најде разумно момче . Поздрав :)
--- надополнето: 11 октомври 2012 во 01:15 ---
Kako da znaesh dali mashkoto saka muvanje samo za edna vecher ili saka neshto podolgo i poseriozno?
Ќе знаеш сигурно откако ќе помине таа вечер . Вака однапред може и да излаже додека да те смува за една вечер . :)

Kajgana Shop

На врв Bottom