Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
smihajlo фала ти на советот.За срека се се среди иако ке те послушам да поразговарам со него.Имаше друг проблем за кој што ми кажа и најдовме привремено решение.Само ми е мака што премногу вложувам јас :) Ke видам како ке течат работите.
Инаку немаше флерт од моја страна :)

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Деца, ебете се, со кондоми, не размишљајте...или ќе се попедерчите и пролезбејчите односно поболите.
Решение за сФе до брак, потоа само со поголемо внимание и тајновитост.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
САМО ШТО МИ СТИГНС У ИНБОКС:

Здраво..

би сакал помош од тебе..

еве вака:
има едно девојче што ми се допаѓа многу, што ја сакам ептен многу.. дури и комшија ми е ... и сеа јас сум 96 а она 99 и срам и било, голем сум бил и така.. доста време патев за неа, 1 ипол година ја чекам она да ми биде првата женска, дај боже да ми била и последна..али не е вака..
и сега се уморив од чекање она да ми биде, па се заљубив во друга..
епа сеа, и она ме сака.. и кога ке се сретнаме за првпат, што да и кажувам ?? што да и правам муабет..
кога ке се поздравиме , „Здраво“ , „Здраво“ и ке седниме..
и после како,што ?? само да ја лапам ли, и да ја стискам ... малце е нелогично и глупаво али не сакам да погрешам :/

па би сакал помош од тебе..

Поздрав
БОГ ДА ЧУВА

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

N

NikolaMKD91

Гостин
САМО ШТО МИ СТИГНС У ИНБОКС:

БОГ ДА ЧУВА

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
Ха ха ха ајде друже сите сме ги имале тие години . :icon_lol:

Ама незнам зошто малиов ти пишал во инбокс, а не тука . :D
Сите сме имале првпат кога сме требале да излеземе со женска, а и детево е малце збунето .

До него :
Дечко тебе девојчето не ти се свиѓа туку си се затрескал до уши, ама ептен ( демек да ти била прва и последна ), не зафркавај уште доста девојки ќе имаш после нејзе и сето ова ќе ти изгледа смешно.

Излези си најнормало со нејзе на кафе, како што си излегуваш со било кој, направете си фин муабет, машко си и постар ти води го муабетот , сигурно таа ќе биде и посрамежлива од тебе ако и е првпат. Затоа ти ќе треба малце да ја опуштиш, али ако тебе те тепа трема ...
После тоа кога ќе си идете накај дома застенете на некое подискретно место шепни и на увце, бакни ја не се срами, ако ти возврати уште првиот пат си ја ќарил. Доколку ти се тргне може да значи и дека не е подготвена за прва вечер да се смува со тебе, не се демотивирај, ако и се свиѓаш може и втора трета вечер да биде нешто. Со среќа ;)

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
А бе, кетаминче у сокче и моџо до посер, а после нека ја убеди дека она сакала, па да не се праи сеа на тошо.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
добро само ја ли читам 99 и 96? немој да речеш дека ова е година на раѓање? 12/13 год.??? :tapp: :tapp: ма немој да ме јебеш....

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Од вакви како тебе .... не еден, каталјон фејспалмови! :facepalm:
Ќе ти го кажев ова преку порака, ама се премислив за јавно....
И? Поента?
Јасс ли, некој тука руг или форумов цел треба да е Доктур Фил?

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Ве молам да се држите до темата. Ако имате работи да си кажувате еден на друг, кажете си ги во ПП.

За следни вакви неконструктивни комуникации следи бришење на пораките.

Благодарам.

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
За срека се се среди иако ке те послушам да поразговарам со него.Имаше друг проблем за кој што ми кажа и најдовме привремено решение.Само ми е мака што премногу вложувам јас :) Ke видам како ке течат работите.
Инаку немаше флерт од моја страна :)
Тешко дека ќе биде нешто од вашата врска. Ти го сакаш со сите негови срања, и еден ден ќе очекуваш тој да види колку си го сакала и ќе се просветли и ќе те засака како ти него. Такви работи се случуваат само на филм.
Кога во една врска има влоување, борба за партнерот, тоа не води никаде. Може еден ден и тебе ќе ти дојде преку глава да даваш и ќе го оставиш.
Сори, ако звучи грубо, не ми е намерата да те повредам, туку да ти разјаснам... Со лесно...

N

Nicky Santoro

Гостин
Ако сака некој да ми помогни малце, нека ми пиши ПП.Нема врска дали е мажјак или женка :P

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.041
Поени од реакции
2.130
Момци имам еден проблем, ГОЛЕМ за мене. Значи се гледам со една девојка, значи не сме у врска но се гледаме често, знам дека таа ме сака, ми го има тоа кажувано у некој ситуации, а и слушам муабети т.е ми кажуваат нејзини блиски другарки. И јас почнувам нешто да чуствувам но не сум сеуште сигурен дали да стапнам во тие води за да не се заебам ко минатиот пат. Ама еве конкретно што сакам да се изјаснам.. Кај мене воглавен проблем е љубомората, незнам како да ја надминам, на многу врски имам ставено крај поради мои сомненија т.е поради љубомората кон девојките што сум ги имал. Еве тоа и го чуствувам и кон оваа девојка иако не сме сеуште во врска, ми се дигаат нервите кога ке ја видам со некој друг.
Многу често губам контрола над самиот себеси, неможам да се контролирам и излегуваат многу непотребни работи од мене, а имам неколку пати кои што завршиле со физички контакти, кога сум чул муабети дека некој и се додворува на девојка ми и слично.
Значи еве искрен сум тоа ми е најголем проблем, незнам и несакам тоа да се случува во наредната врска, сакам да го надминам тоа но еве кога ке чујам некој муабет и најмал детал полудувам и незнам што да правам.
Се надевам ме разбравте.
Поздрав! :)

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Момци имам еден проблем, ГОЛЕМ за мене. Значи се гледам со една девојка, значи не сме у врска но се гледаме често, знам дека таа ме сака, ми го има тоа кажувано у некој ситуации, а и слушам муабети т.е ми кажуваат нејзини блиски другарки. И јас почнувам нешто да чуствувам но не сум сеуште сигурен дали да стапнам во тие води за да не се заебам ко минатиот пат. Ама еве конкретно што сакам да се изјаснам.. Кај мене воглавен проблем е љубомората, незнам како да ја надминам, на многу врски имам ставено крај поради мои сомненија т.е поради љубомората кон девојките што сум ги имал. Еве тоа и го чуствувам и кон оваа девојка иако не сме сеуште во врска, ми се дигаат нервите кога ке ја видам со некој друг.
Многу често губам контрола над самиот себеси, неможам да се контролирам и излегуваат многу непотребни работи од мене, а имам неколку пати кои што завршиле со физички контакти, кога сум чул муабети дека некој и се додворува на девојка ми и слично.
Значи еве искрен сум тоа ми е најголем проблем, незнам и несакам тоа да се случува во наредната врска, сакам да го надминам тоа но еве кога ке чујам некој муабет и најмал детал полудувам и незнам што да правам.
Се надевам ме разбравте.
Секс (со типката, се разбира).

Кога мислиш дека си љубоморен, уште толку секс (со типката, се разбира). Немој да ѝ дадеш да дише и секој пат кога ќе помислиш дека некој друг може да ти ја ќари, правец во кревет со неа. Би требало да биде презадоволна, ако те сака, како што велиш (и ти велат).

Значи, „физичките контакти“ сведи ги на секс со девојката. И решен проблем.

Поздрав и со лесно.

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Се надевам ме разбравте.
Сомненијата многу пати можат да бидат и неточни затоа најпрвин провери ги па подоцна да одлучиш дали е потребно да дојде крај на врска или не.
Не си и дечко се уште па затоа таа го има правото да биде излезена со друг,да другарува со различни типови.
Љубомората во мала доза е убава,не велам не,но реков во мала доза зошто може да се случи да ја загубиш личноста ако е претерана.Контролирај се,и ако си сигурен во тоа дека те сака нема место за паника :) Aко сакаш врска со нејзе поразговарај на таа тема.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.041
Поени од реакции
2.130
После тоа што го доживеав, не сакам да чујам за зборот врска.
Инаку не им верувам повеке на девојките, искрено еве машко сум но кога се влубувам тешко ми е после раскинувањето, искрено можеби повеке патам и од девојките..
Затоа не сакам многу често да влегувам во тие води, бидејки еднаш се заебав гадно и несакам истото да ми се случи...

Kajgana Shop

На врв Bottom