- Член од
- 24 февруари 2012
- Мислења
- 1.012
- Поени од реакции
- 2.154
Решение за сФе до брак, потоа само со поголемо внимание и тајновитост.Деца, ебете се, со кондоми, не размишљајте...или ќе се попедерчите и пролезбејчите односно поболите.
БОГ ДА ЧУВАЗдраво..
би сакал помош од тебе..
еве вака:
има едно девојче што ми се допаѓа многу, што ја сакам ептен многу.. дури и комшија ми е ... и сеа јас сум 96 а она 99 и срам и било, голем сум бил и така.. доста време патев за неа, 1 ипол година ја чекам она да ми биде првата женска, дај боже да ми била и последна..али не е вака..
и сега се уморив од чекање она да ми биде, па се заљубив во друга..
епа сеа, и она ме сака.. и кога ке се сретнаме за првпат, што да и кажувам ?? што да и правам муабет..
кога ке се поздравиме , „Здраво“ , „Здраво“ и ке седниме..
и после како,што ?? само да ја лапам ли, и да ја стискам ... малце е нелогично и глупаво али не сакам да погрешам :/
па би сакал помош од тебе..
Поздрав
Ха ха ха ајде друже сите сме ги имале тие години .САМО ШТО МИ СТИГНС У ИНБОКС:
БОГ ДА ЧУВА
Од вакви како тебе .... не еден, каталјон фејспалмови!САМО ШТО МИ СТИГНС У ИНБОКС:
БОГ ДА ЧУВА
И? Поента?Од вакви како тебе .... не еден, каталјон фејспалмови!
Ќе ти го кажев ова преку порака, ама се премислив за јавно....
Тешко дека ќе биде нешто од вашата врска. Ти го сакаш со сите негови срања, и еден ден ќе очекуваш тој да види колку си го сакала и ќе се просветли и ќе те засака како ти него. Такви работи се случуваат само на филм.За срека се се среди иако ке те послушам да поразговарам со него.Имаше друг проблем за кој што ми кажа и најдовме привремено решение.Само ми е мака што премногу вложувам јас Ke видам како ке течат работите.
Инаку немаше флерт од моја страна
Секс (со типката, се разбира).Момци имам еден проблем, ГОЛЕМ за мене. Значи се гледам со една девојка, значи не сме у врска но се гледаме често, знам дека таа ме сака, ми го има тоа кажувано у некој ситуации, а и слушам муабети т.е ми кажуваат нејзини блиски другарки. И јас почнувам нешто да чуствувам но не сум сеуште сигурен дали да стапнам во тие води за да не се заебам ко минатиот пат. Ама еве конкретно што сакам да се изјаснам.. Кај мене воглавен проблем е љубомората, незнам како да ја надминам, на многу врски имам ставено крај поради мои сомненија т.е поради љубомората кон девојките што сум ги имал. Еве тоа и го чуствувам и кон оваа девојка иако не сме сеуште во врска, ми се дигаат нервите кога ке ја видам со некој друг.
Многу често губам контрола над самиот себеси, неможам да се контролирам и излегуваат многу непотребни работи од мене, а имам неколку пати кои што завршиле со физички контакти, кога сум чул муабети дека некој и се додворува на девојка ми и слично.
Значи еве искрен сум тоа ми е најголем проблем, незнам и несакам тоа да се случува во наредната врска, сакам да го надминам тоа но еве кога ке чујам некој муабет и најмал детал полудувам и незнам што да правам.
Се надевам ме разбравте.
Поздрав!
Сомненијата многу пати можат да бидат и неточни затоа најпрвин провери ги па подоцна да одлучиш дали е потребно да дојде крај на врска или не.Момци имам еден проблем, ГОЛЕМ за мене. Значи се гледам со една девојка, значи не сме у врска но се гледаме често, знам дека таа ме сака, ми го има тоа кажувано у некој ситуации, а и слушам муабети т.е ми кажуваат нејзини блиски другарки. И јас почнувам нешто да чуствувам но не сум сеуште сигурен дали да стапнам во тие води за да не се заебам ко минатиот пат. Ама еве конкретно што сакам да се изјаснам.. Кај мене воглавен проблем е љубомората, незнам како да ја надминам, на многу врски имам ставено крај поради мои сомненија т.е поради љубомората кон девојките што сум ги имал. Еве тоа и го чуствувам и кон оваа девојка иако не сме сеуште во врска, ми се дигаат нервите кога ке ја видам со некој друг.
Многу често губам контрола над самиот себеси, неможам да се контролирам и излегуваат многу непотребни работи од мене, а имам неколку пати кои што завршиле со физички контакти, кога сум чул муабети дека некој и се додворува на девојка ми и слично.
Значи еве искрен сум тоа ми е најголем проблем, незнам и несакам тоа да се случува во наредната врска, сакам да го надминам тоа но еве кога ке чујам некој муабет и најмал детал полудувам и незнам што да правам.
Се надевам ме разбравте.
Поздрав!