- Член од
- 2 октомври 2011
- Мислења
- 194
- Поени од реакции
- 29
Благоја? Дефинитивно неБлагоја ти си?
Благоја? Дефинитивно неБлагоја ти си?
Ако му се допаѓа изгледот на Меси, гарант е човек кој сака да те збори на кратки стази..Kako da znaesh dali mashkoto saka muvanje samo za edna vecher ili saka neshto podolgo i poseriozno?
Ако му се допаѓа изгледот на Меси, гарант е човек кој сака да те збори на кратки стази..
Се муваш една вечер и глеаш дали е задоволен или сака уште.Kako da znaesh dali mashkoto saka muvanje samo za edna vecher ili saka neshto podolgo i poseriozno?
Да си најде разумно момчеИма една докторка, млада, на инфективна, кај СИДА тестови што прават, се жали страв им било на момците да и се пуштаат/пријдат/онакват...Кога ќе дознаеле шо и кај работи!
Чаре?
Па богами терсене ситуација...не знам како јас би реагирал вака...Има една докторка, млада, на инфективна, кај СИДА тестови што прават, се жали страв им било на момците да и се пуштаат/пријдат/онакват...Кога ќе дознаеле шо и кај работи!
Чаре?
Што мисли со мозокот а не со пенисот .Кога збори со машко да не збори што конкретно работи нека каже лекарка е и готовоКакво е тоа?
Дај дефинниција.
Машко сум со почит кон жената имам трпение и не секогаш мислам да и го бапнам.Кај некој машки тоа им значи дека таа може да се контамира со СИДА а во превод тоа значи дека децата негови ќе бидат заразени.Кој сака деца со СИДА никој.Јас немам ништо против да излезам со било која.Баш ќе ми раскажува муабети некои за пациенти и интересни случкиА зошто да крие, нема таа сида, не е сидаш, него докторка, шо да каже ако ја прашаат шо работи?
Дека е абдоминален хирург, матичен лекар у Зрзе?
Ти бе машко си? Кое машко не размишља со курот у присуство на женка згодна.
Навистина не гледам што е страшно и чудно што девојката работи на инфективна кај СИДА тестовите, бог да чува се луѓево ...Има една докторка, млада, на инфективна, кај СИДА тестови што прават, се жали страв им било на момците да и се пуштаат/пријдат/онакват...Кога ќе дознаеле шо и кај работи!
Чаре?
Ќе знаеш сигурно откако ќе помине таа вечер . Вака однапред може и да излаже додека да те смува за една вечер .Kako da znaesh dali mashkoto saka muvanje samo za edna vecher ili saka neshto podolgo i poseriozno?