поклони добиваат, скапи часовници од марката Ролекс, и по еден Астон МартинСамо да ги прашам фановите на Рома колку ги потплаќаат судиите???????????????И со лацио срамота како победија т.е како не им досудија пар пенали на лацио.
Судијата може слободно да оди да се фрли од некаде, јас незнам кој му дозволил да суди ваков натрпевар.Нека оди во втора луга да суди на Гросето-Фросиноне да му ебам копукот, се што беше фаул за Јуве не свиреше, за разлика од тоа што не беше фаул за Рома тоа го свиреше!!^Ако гледаме така,скоро сите играња со рака ќе испаднат дека се ненамерни. Значи судијата е тој што треба да процени,затоа е ставен да суди. Значи,ако со рака се промени правецот на топката, тогаш играчот влијаел на текот на играта и би требало да се суди пенал
Се сеќавам дека стариот Сенси им даваше Шунка кило, и по еден шампањац :tv:поклони добиваат, скапи часовници од марката Ролекс, и по еден Астон Мартин
Значи според тебе, сите судиски одлуки донесени во корист на Јуве се нерегуларни, и секој судија што ќе суди во корист на Јуве ќе добие слаба оценка... Што ме чуди, интераш..... Како што имаше погоре два клипа за споредба... Како тој судија што не досудил пенал против Милан не го казнија? Или има разлика во тоа против кого суди? Дај боже вечер Интер да изгуби со помош на судијата, па ќе те видам како ќе реагираш.Смешни сте сите кои тврдите дека ова не е пенал..се прашувам вие да бевте судии на тој натпревар дали немаше да свирнете пенал??..Јас ви тврдам рицоли да не го свирнеше она пенал веднаш ќе беше казнет од ФИЦГ за предвид од страна на Јувентус и ќе добиеше слаба оцена од контролорот на натпреварот ..што по дифолт значи паузирање селдната недела од Сериа А..безралзика што е уефа судија..никој од вас тук не го разбира поимот фудбалски судија туку си коментирате од страна за тимовите.....Јувенташите силно се против одлуката за пеналот..нормално си го бранат тимот и си гледаат од една страна(револтирани од нерешениот резултат(како којзнае колку подобри да биле))..а опширно за трите страни никој не гледа и поради тоа има еден куп неразјаснети реплицирања во ово форум и глупи постови како на apdirone дека судијата требало да види дали е на 16-тник или 5 mm внатре..:kesa:
Судијата не можел да го има тој агол што ја имала страничната камера, тој видел игра со рака, малку притисок од Тоти, и ете ти...Инаку имаше една добра странична камера со која се виде дека е пола метро внатре у шеснаесетник играта со рака на Пепе, ок, може не пола метро ама внатре беше, за тоа нема простор за дискусии, ако ја начекате таа репитиција на јутуб убаво ке видите каде играше Пепе со рака, иако да, првиот впечаток, па и вториот и кај мене беа такви, дека на раб од шеснаестерец ја удри топката.
Значи расчистивме дека не било скок, туку стоел со едната или двете нозе...не гледам од другите, јас СУМ од сите тие што видоа дека Пепе беше внатре во 16м. а ти продолжи да си тврдеш дека не е внатре во 16м. нема што повеќе да дискутираме, работите се сведоа на тоа кој колку гледа и како гледа, ама изгледа само ти гледаш различно од останатите:smir:
Интер се радувааТи не се радуваше,кога земавте бод против Интер?