Ама заврши и не се замарамееее, ајт глеј си ја барса таму.Нема што да се каже за утакмицава повеќе, јуве си заслужи да тепа поштено ама тоа е фудбалот.Извадиа гз рома со тој пенал никаков иначе шанса немаше гол да дадат и сега излезе и подобри противници биле дури.Ви простуваме ајде...:helou:У реду е
И од кога дискусија бидна замарање?
Ама ај,кога не ви одговара,нормално дека ќе биде така.
И да,немаше пенал.НЕПРАВДА!
Акси направи убава споредба, колку што е успех едниот бод на Рома од гостувањето во Торино, толку е и успех бодот на Јуве од гостувањето со Интер.... јас лично го сметам за успех нерешениот бод на Рома кај Јуве на гости, бидејќи според статистиката Рома има најмалку победи и највеќе порази токму кога игра во Торино кај Јуве,кратко кажано најтешко гостување!Не бевме, ај сега доста замараше !!
Дај те молам, барем биди реален... Зедовте бод што зедовте, честито нека ви е, но подобар противник бевме се на се.со таа игра и тој тим толку заслуживте!
да бидам реален?? ти изгледам дека се заебавам?? ти кажав искрено, реален исход според прикажаното на двете екипи беше нерешен резулат и во ваков изедначен натпревар доволно е малку субјективност за да некој фан од било која екипа(Јуве/Рома) каже дека неговиот тим требало да победи!Дај те молам, барем биди реален... Зедовте бод што зедовте, честито нека ви е, но подобар противник бевме се на се.
Не ми изгледаш дека се заебаваш, ми изгледаш како да ги гледаш работите навивачки, а не објективно.да бидам реален?? ти изгледам дека се заебавам?? ти кажав искрено, реален исход според прикажаното на двете екипи беше нерешен резулат и во ваков изедначен натпревар доволно е малку субјективност за да некој фан од било која екипа(Јуве/Рома) каже дека неговиот тим требало да победи!
Ти изгледа не ми го читаш постот..неможам а и ме мрзи повторно да се трудам да ти пишам т.е. да ти цртам во постот како на 9 годишно дете кога всушност се ми е напишано во погорниот пост каде е објаснато за поимот фудбалски судија кој оигледно ти не го разбираш па немам што да ти пишувам во врска со тоа...иначе јас не реагирам на судиски одлуки скоро никогаш бидејќи знам како е да се биди судија без разлика што ќе се случи на теренот или за која екипа се работи....!Значи според тебе, сите судиски одлуки донесени во корист на Јуве се нерегуларни, и секој судија што ќе суди во корист на Јуве ќе добие слаба оценка... Што ме чуди, интераш..... Како што имаше погоре два клипа за споредба... Како тој судија што не досудил пенал против Милан не го казнија? Или има разлика во тоа против кого суди? Дај боже вечер Интер да изгуби со помош на судијата, па ќе те видам како ќе реагираш.
Бре бре, "со таа игра", јесте да не беше нешто сјајно ама за разлика од играта на Рома, светлосни години понапред, доволно е само да споменам дека 18 годишниот Соренсен на кого му е втор натпревар во Серија А буквално го стави во џеб Мирко. Излишно е да се коментира повеќе.Акси направи убава споредба, колку што е успех едниот бод на Рома од гостувањето во Торино, толку е и успех бодот на Јуве од гостувањето со Интер.... јас лично го сметам за успех нерешениот бод на Рома кај Јуве на гости, бидејќи според статистиката Рома има најмалку победи и највеќе порази токму кога игра во Торино кај Јуве,кратко кажано најтешко гостување!
нормално вие фановите на Јуве не сте задоволни со бодот на домашен терен против Рома, но со таа игра и тој тим толку заслуживте!
Како тоа, никој никогаш (или јас барем немам слушнато) нешто да рече за Пјерлуиџи Колина, на пример... Ама човекот си имаше карактер, и затоа беше најдобар. И на него не му било лесно, ама издржал. Башка, судиите не одат за беспари да судат утакмици. Се знае дека во најсилната лига треба да судат најдобрите судии. Ако мислат дека не можат да го поднесат притисокот, зошто воопшто ја вршат таа работа? Значи, не може да биде оправдување. И јас се сложувам дека полесно ни е на нас гледачите со повторени снимки, ама има некои ситуации кои ние во живо од тв ги гледаме, а они не ги гледаат (или не сакаат да ги видат). Еве само мала споредба (баш ми е гајле што е оффтопик): Милан - Реал, Инзаги при постигнување втор гол... Типот е 2-3 метра во офсајд, линискиот судија од х причини не го крева знаменцето, а во првото полувреме забележуваше офсајди дури и при многу помало растојание. Изгледа концентрацијата му опаднала, затоа што стварно е тешко да се биде судија, ние ич немаме разбирање.Ти изгледа не ми го читаш постот..неможам а и ме мрзи повторно да се трудам да ти пишам т.е. да ти цртам во постот како на 9 годишно дете кога всушност се ми е напишано во погорниот пост каде е објаснато за поимот фудбалски судија кој оигледно ти не го разбираш па немам што да ти пишувам во врска со тоа...иначе јас не реагирам на судиски одлуки скоро никогаш бидејќи знам како е да се биди судија без разлика што ќе се случи на теренот или за која екипа се работи....!