Јувентус - Рома 13.11.2010 - 20:45

Ваш тип за натпреварот?

• Победа на Јувентус

Гласови: 37 58,7%
  • Победа на Рома

Гласови: 10 15,9%
  • Нерешено

Гласови: 16 25,4%

• Вкупно гласачи
    63
Статус
Затворена за нови мислења.

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Само да ги прашам фановите на Рома колку ги потплаќаат судиите???????????????И со лацио срамота како победија т.е како не им досудија пар пенали на лацио.

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Кое фајде сега дали било пенал или не, Рицоли го свирна и тоа е тоа. Искрено јас мислам дека беше пенал. И нам против Челзи ни свирнаа таков пенал ако се сеќавате кога Белети играше со рака при слободен на Алекс. Али па од друга страна не гледам како можеше да реагира Пепе, можеше да ја тргне раката па да го изнесат на носила али како што кажа Влатче сето тоа се случува во дел од секунда така да нема многу време за реакција.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.922
Поени од реакции
8.798
Само да ги прашам фановите на Рома колку ги потплаќаат судиите???????????????И со лацио срамота како победија т.е како не им досудија пар пенали на лацио.
поклони добиваат, скапи часовници од марката Ролекс, и по еден Астон Мартин:pos::pos:

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
^Ако гледаме така,скоро сите играња со рака ќе испаднат дека се ненамерни. Значи судијата е тој што треба да процени,затоа е ставен да суди. Значи,ако со рака се промени правецот на топката, тогаш играчот влијаел на текот на играта и би требало да се суди пенал
Судијата може слободно да оди да се фрли од некаде, јас незнам кој му дозволил да суди ваков натрпевар.Нека оди во втора луга да суди на Гросето-Фросиноне да му ебам копукот, се што беше фаул за Јуве не свиреше, за разлика од тоа што не беше фаул за Рома тоа го свиреше!!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Смешни сте сите кои тврдите дека ова не е пенал..се прашувам вие да бевте судии на тој натпревар дали немаше да свирнете пенал??..Јас ви тврдам рицоли да не го свирнеше она пенал веднаш ќе беше казнет од ФИЦГ за предвид од страна на Јувентус и ќе добиеше слаба оцена од контролорот на натпреварот ..што по дифолт значи паузирање селдната недела од Сериа А..безралзика што е уефа судија..никој од вас тук не го разбира поимот фудбалски судија туку си коментирате од страна за тимовите.....Јувенташите силно се против одлуката за пеналот..нормално си го бранат тимот и си гледаат од една страна(револтирани од нерешениот резултат(како којзнае колку подобри да биле))..а опширно за трите страни никој не гледа и поради тоа има еден куп неразјаснети реплицирања во ово форум и глупи постови како на apdirone дека судијата требало да види дали е на 16-тник или 5 mm внатре..:kesa:

A

apidrone

Гостин
Смешни сте сите кои тврдите дека ова не е пенал..се прашувам вие да бевте судии на тој натпревар дали немаше да свирнете пенал??..Јас ви тврдам рицоли да не го свирнеше она пенал веднаш ќе беше казнет од ФИЦГ за предвид од страна на Јувентус и ќе добиеше слаба оцена од контролорот на натпреварот ..што по дифолт значи паузирање селдната недела од Сериа А..безралзика што е уефа судија..никој од вас тук не го разбира поимот фудбалски судија туку си коментирате од страна за тимовите.....Јувенташите силно се против одлуката за пеналот..нормално си го бранат тимот и си гледаат од една страна(револтирани од нерешениот резултат(како којзнае колку подобри да биле))..а опширно за трите страни никој не гледа и поради тоа има еден куп неразјаснети реплицирања во ово форум и глупи постови како на apdirone дека судијата требало да види дали е на 16-тник или 5 mm внатре..:kesa:
Значи според тебе, сите судиски одлуки донесени во корист на Јуве се нерегуларни, и секој судија што ќе суди во корист на Јуве ќе добие слаба оценка... Што ме чуди, интераш..... Како што имаше погоре два клипа за споредба... Како тој судија што не досудил пенал против Милан не го казнија? Или има разлика во тоа против кого суди? Дај боже вечер Интер да изгуби со помош на судијата, па ќе те видам како ќе реагираш.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Не беше пенал? :kesa:

A

apidrone

Гостин
Инаку имаше една добра странична камера со која се виде дека е пола метро внатре у шеснаесетник играта со рака на Пепе, ок, може не пола метро ама внатре беше, за тоа нема простор за дискусии, ако ја начекате таа репитиција на јутуб убаво ке видите каде играше Пепе со рака, иако да, првиот впечаток, па и вториот и кај мене беа такви, дека на раб од шеснаестерец ја удри топката.
Судијата не можел да го има тој агол што ја имала страничната камера, тој видел игра со рака, малку притисок од Тоти, и ете ти...
не гледам од другите, јас СУМ од сите тие што видоа дека Пепе беше внатре во 16м. а ти продолжи да си тврдеш дека не е внатре во 16м. нема што повеќе да дискутираме, работите се сведоа на тоа кој колку гледа и како гледа, ама изгледа само ти гледаш различно од останатите:smir:
Значи расчистивме дека не било скок, туку стоел со едната или двете нозе...
И како тоа судиите гледаат милиметри, а не гледаат некои очигледни ситуации?!

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Ти не се радуваше,кога земавте бод против Интер?

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Браво,успеа во тема за Јувентус-Рома,да ги замешаш Барса и Реал.

Ако имаш нешто да ми реплицираш,за тоа што го напишав пиши,ако не,не сери за џабе.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Убаво кажа дека темата е Јувентус - Рома, па кој кур го мешаш Интер тука?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom