KOLKU: ja batka obicno koa seram, ostanuem po pola saat najduze i do dva.
KAKO: pa obicno popoleka, go osecam kako kliza nadolu, i dobivam takvo olesnuvanje
kako koa se plasam da ne mi udrat korpa i na krajot ke kazat DA. Moeto kenjanje obicno se odlikuva so gomca dolgi i po 30 santima, ispustanje cudni zvuci kako i niz usta taka i niz gzot, a obicno posle zavrsuvanje na celiot toj proces se osecam srecen i zadovolen, kako koga ke dobijam 5 po fizika(iako nikad ne sum ja dobil), toa e ustvari edna frapantna celina od nekolku raboti izmesana vo edna celost od koja iskaca samo cuvstvuto nareceno olesnuvanje posle dobro zavrsena rabota.
ZA VREME NA SERENJETO: obicno si razmusluvam kako globalnoto zatopluvanje vlijae nad nasava zemja,krajot na svetot, sto da napravam zemjata da bide podobro mesto za ziveenje, ili pak za kako toa britni se osisa keljava itn...
ZAVRSNA FAZA: gi otvaram site mozni otvori niz koi moze da vleze svez vozduh, zatoa sto ona sto posle mene ostanalo vo WC-to ne se smeta za vozduh:nenene:, im davam predupreduvanje na moite deka ja sum bil u WC-to i pritoa sledat pcovki od mojot tatko upateni kon mene od tipot na : pick*a ti materina samo sto mislev da kenjam, i uste mnogu drugi koi se na severno srpski akcenat(nakaj kumanvoski neso,samo sto ne e kumanovski).Pritoa sednuvam na mojot pc i pisuvam po forumi kako sum kenjal i takvi stvari :helou: