Јас кога серам.....

Член од
22 март 2010
Мислења
54
Поени од реакции
2
Ја пред да идам на серење,носам со мене мп3 плеер со 2 батерии,Tech Deck и мобилен.Праам финтици со тек декот радосно на машината за перење,слушајки Hardcore/Gabber музика,мобилниот е тука у случај да му затребам на некој.Порано редовно ја читав Хари Потер и Каменот на Мудрецот.Моментално си лапнав Laxadol карамела,за да си уживам,и за некоја минута идам у канцеларија.:salut:
ти препорачувам да си стаиш некои песни у тоа мп3 плеерот шо ќе те протераат.. не е хардкор за у ве-це. премногу е брутално.!:pos2:

Klinton

wanna BOMB?
Член од
11 април 2010
Мислења
2.846
Поени од реакции
4.542
јас коа серам на клечеча школка имам осечај ко да ми паѓа телефонот у натре

Anti Spam Master

Anti Spam Master
Член од
22 октомври 2009
Мислења
100
Поени од реакции
1
Јас кога серам не се осмелува друг да влезе затоа што ќе се отруе.:pos2::pos2::pos2:
немам ритуали само оди в клозет пуштај гаќите и седнувај сери(си читкам литература обавезно)

П.С ми се состра.
порано и :drk:

Надополнување:
Јас кога серам се осеќа миризбата до комшиите, а луѓето што врват пред куќа си ставаат шамивче на устата.

Член од
5 април 2009
Мислења
151
Поени од реакции
15
Јас коа серам,гомната ми се толку квалитетни,шо доаѓаат од 2 girls 1 cup и ми ги зимаат како реквизит за видеата х)

Gunner_L

Lord , Lord Bendtner
Член од
7 април 2009
Мислења
922
Поени од реакции
500
па најпрво го чекам вистинскиот момент обожавам да си седам сам така во соба и чекам да ме фати критичниот момент.Kога го осекам дека ми е веке на дупето , ми иде едно чудно чуство кое ме наежува целиот ,па летам на шоља .. а таму најпрво нежно седнувам па го пуштам , и ако се слушне шљуп значи дека е тврдо како орев ако е па мн големо може да ми прсне и малку вода на задникот тоа момент кој не се заборава и ти ствара едно пријатно чуство дека си се ослободил од товарот.. а на крајот го отворам прозорецот и чекам едно пола са т да се изллуфтира а у меѓу време прскам со разни препарати за да се покрие миризбата .. оти баба ми е стара па може да ја погоди некој ненадеен мирис и да ги дигне нозете жалната .. тоа е во кратки црти :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Де де де премногу интимни теми отварате:pos::pos:

Член од
6 октомври 2009
Мислења
49
Поени од реакции
6
Јас кога серам си го бришам газот.

Член од
10 октомври 2009
Мислења
502
Поени од реакции
113
...нхаххаххах темава:vozbud:
.Иначе јас..Слушам музика или читкам списание:)

host_kb

manjak
Член од
4 мај 2010
Мислења
35
Поени од реакции
8
KOLKU: ja batka obicno koa seram, ostanuem po pola saat najduze i do dva.
KAKO: pa obicno popoleka, go osecam kako kliza nadolu, i dobivam takvo olesnuvanje
kako koa se plasam da ne mi udrat korpa i na krajot ke kazat DA. Moeto kenjanje obicno se odlikuva so gomca dolgi i po 30 santima, ispustanje cudni zvuci kako i niz usta taka i niz gzot, a obicno posle zavrsuvanje na celiot toj proces se osecam srecen i zadovolen, kako koga ke dobijam 5 po fizika(iako nikad ne sum ja dobil), toa e ustvari edna frapantna celina od nekolku raboti izmesana vo edna celost od koja iskaca samo cuvstvuto nareceno olesnuvanje posle dobro zavrsena rabota.
ZA VREME NA SERENJETO: obicno si razmusluvam kako globalnoto zatopluvanje vlijae nad nasava zemja,krajot na svetot, sto da napravam zemjata da bide podobro mesto za ziveenje, ili pak za kako toa britni se osisa keljava itn...
ZAVRSNA FAZA: gi otvaram site mozni otvori niz koi moze da vleze svez vozduh, zatoa sto ona sto posle mene ostanalo vo WC-to ne se smeta za vozduh:nenene:, im davam predupreduvanje na moite deka ja sum bil u WC-to i pritoa sledat pcovki od mojot tatko upateni kon mene od tipot na : pick*a ti materina samo sto mislev da kenjam, i uste mnogu drugi koi se na severno srpski akcenat(nakaj kumanvoski neso,samo sto ne e kumanovski).Pritoa sednuvam na mojot pc i pisuvam po forumi kako sum kenjal i takvi stvari :helou:

Член од
15 октомври 2009
Мислења
249
Поени од реакции
16
Јас ја следам берзата во Англија !

Член од
29 октомври 2008
Мислења
1.394
Поени од реакции
259
јас кога серам, цела куќа смрди :pos2:

Мортидо

занаетчија дете
Член од
15 февруари 2009
Мислења
1.874
Поени од реакции
1.087
Палам цигара,пуштам музика на мобилен,а содржината на омекшивачот веќе напамет ја рецитирам:pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom