Јас кога серам.....

Член од
24 февруари 2014
Мислења
7
Поени од реакции
1
Ах тоа серење, колку пати на сред излагање од дома па сум морал да се прејавувам дека поради лични причини ке доцнам пола саат... :D
Исто така колку пати седејќи у двор сум се извадил од памет пошто баба ми кога СЕРЕ толку јако ПРДИ што и да знаеш дека е она пак те копка да влезеш дома да видиш да не се десило нешто ! :D
А и пошто темава е КОГА СЕРАМ. Епа јас не серам долго седам на шолја околу 3-4 мин, доаЖа (цацко стајл) гомцето, пуштам го,избришам се, загледам шо боја е какво Е и заклучам шо сам јадел последните денови, пуштам вода и си излаваМ ! Aко пак е многу смрдливо Шприцнам со парфемо 3-4 пута разблажнам го и ГГ ! :D

Член од
2 април 2012
Мислења
144
Поени од реакции
133
Женските не серат туку какаат :ROFLMAO: :гомце:
Јас кога одам по голема нужда најчесто си го мкнам телефонот си играм некоја игра или си читам по некои електронски списанија,нема потреба да собирам стари весници во вц :D А најчесто само што седнувам се олеснувам,па тогаш немам време за правење ништо.
Таа фазата со читање состав на шампони,прашоци,парфеми,креми одаамна ми помина. :cool:

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Ја кога серам, увек има некој што ќе ми тропне на врата(aј побрзај зорт ми е).

Gandradelic

Banderash
Член од
31 март 2014
Мислења
1.297
Поени од реакции
782
...... обавезно ПУШАМ ЦИГАРА! :))))))) или фиљан..... зависи.

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Јас кога серам, не знам дал да плачам ил да пеам.

Indigo

баниран/а
Член од
8 септември 2012
Мислења
763
Поени од реакции
414
јас кога серам правам дебилни теми и прашувам што се дешава другите кога серат.

4NHK0

Јас сум ти батка у суштина многу флексибилен шизик
Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846
Ја кога серам, увек има некој што ќе ми тропне на врата(aј побрзај зорт ми е).
Ист проблем имам и јас...Дали бидејќи сеДиме пола час+ :D

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Мултитаскинг, читам декларација на шампони и други препарати, мотам со другата рака тоалетна, прам муабет на телефон и дувам во пешкирачот за да се нишет крпине зш ми е интресно :D

Kajgana Shop

На врв Bottom