Јас кога серам.....

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Супер е што повеќето серат, за среќа помалку се оние што се просеруваат:tapp:

P

PewDiePie

Гостин
Значи и официјално е веќе а? ЖЕНСКИТЕ НЕ СЕРАТ! :icon_lol:
Браво,како издржувате бе мајката. :raz: :tv:

Член од
29 август 2008
Мислења
255
Поени од реакции
23
трррррртт!!!!! шлап!!
- Ајде аирлија нека е!
- Ќути бе пичка ти мајчина,.. ми падна саатот!

Член од
22 март 2010
Мислења
54
Поени од реакции
2
Јас коГа серам, си зиам некое спИесание и телефонот со слушаЛките ако иам време, ако не едноставно како и сите други упатствата од шампоните, пошо се знае дека слеДува еден оГромен (поЛасааТен) ритуаЛ.
Уше од мала ме дрЖи. Имав наВика да заспиВам на нокширчето..:kesa:

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Обавезно читам нешто, книга, списание, весник, билтен, а ако се сум исчитал решавам крстозбори.

Klinton

wanna BOMB?
Член од
11 април 2010
Мислења
2.846
Поени од реакции
4.542
јас сум многу брз на серење
ама затоа па многу гомна јадам

DarkEyE994

Возам-_-Точак
Член од
4 март 2009
Мислења
285
Поени од реакции
9
Пред да влезам in the can и се дерам на сестра ми:
-Давај литература итно е,макар и наш свет од 6одд

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.580
Кога онадујем, решавам крстословки или играм игрици на моб и у меѓувреме потпевнувам нешто шабанско, така полесно лизга, едноставно таа музика ме протерува .

MiloBilderce

Bukake anyone ?
Член од
7 ноември 2009
Мислења
1.238
Поени од реакции
70
Коа серам , мастурбирам и гледам у шољата доле ..

M

MIL

Гостин
Коа кењам најчесто фантазирам тогаш пуштам ум на пасење и многу ми е убавоооо :vozbud:

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Кога онадујем, решавам крстословки или играм игрици на моб и у меѓувреме потпевнувам нешто шабанско, така полесно лизга, едноставно таа музика ме протерува .

" Отишла си, за тобом патиим јаа ... “

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
Хммм... Кога серам може да си читам некоја книга... или нешто да гледам некои слики, а задолжително слушам музика (најчесто child in time - dp) се внесувам во музката и полесно иде процесот... После главната случка, канцеларијата е како гасна комора, па отварам прозор и излегувам од канцеларијата, оставам знак NOT IN USE бидејки си ја обожавам фамилијата и жал ми е некој да загине на таков трагичен начин.. После 2 часа го тргам знакот, и го затварам прозорот... па гледам надвор да не е усмртен некој комшија.. доколку све е ок знам дека мисијата е успешно завршена

Член од
5 април 2009
Мислења
151
Поени од реакции
15
Ја пред да идам на серење,носам со мене мп3 плеер со 2 батерии,Tech Deck и мобилен.Праам финтици со тек декот радосно на машината за перење,слушајки Hardcore/Gabber музика,мобилниот е тука у случај да му затребам на некој.Порано редовно ја читав Хари Потер и Каменот на Мудрецот.Моментално си лапнав Laxadol карамела,за да си уживам,и за некоја минута идам у канцеларија.:salut:

Kajgana Shop

На врв Bottom