Јас кога серам.....

Член од
15 април 2010
Мислења
24
Поени од реакции
0
Ја коа серам, се знае посрано е. Башка не сум ни толку спор у серката, седнуам, стануам. А за чудо и не сум дебел, обично викаа крупните брзо сера :)
Или јаде не сере (ако се мисли за крупни луѓе) :pos2:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Еве баш сега излегов со свежа идеја :icon_lol:.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Jas koa seram u zadnje vreme na miskoina mirisa!

Д

ДаркхарТ

Гостин
Чудна работа ама јас кога серам ич не смрди :toe:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Taka mislis, ama pola Veles se zalese od nekoja rea, a topilnicata e zatvorena....hahahahahhaa!

Д

ДаркхарТ

Гостин
Многу знаш ти!
Тоа е од отпадните води на Благој Ѓорев!!!

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Excuses, excuses, excuses :) :) :) :pos2::pos2::pipi:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.946
Поени од реакции
12.546
Јас кога серам - серам...ако не серам, тогаш ич не ни серам...

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
Се карале органите кој да биде главен и Мозокот рекол "јас ги обработувам командите и ги праќам до вас да ги извршите затоа јас треба да сум главен"
потоа Срцето рекло "Јас пумпам крв насекаде во телото ако не сум јас па нема ни ти (мозокот) да работиш"
а на тоа белите дробови рекле "еми ние го обработуваме кислородот ако не сите сте наебале"
и од тама Г'зот рекол јас го исерувам изметот па јас треба да сум главен и сите други органи му се изнасмеале и Г'зот се налутил и престанал да сере и после 3 дена почнало да им смрде на гомна на сите органи и отишле кај Г'зот и му рекле ти ќе си главен само исери се :tapp:

Кај мене Г'зот е главен кога серам не дишам ни сцрето ми чука ни размислувам :pos:

genius_kma

I am the best!
Член од
24 април 2010
Мислења
22
Поени од реакции
1
Се карале органите кој да биде главен и Мозокот рекол "јас ги обработувам командите и ги праќам до вас да ги извршите затоа јас треба да сум главен"
потоа Срцето рекло "Јас пумпам крв насекаде во телото ако не сум јас па нема ни ти (мозокот) да работиш"
а на тоа белите дробови рекле "еми ние го обработуваме кислородот ако не сите сте наебале"
и од тама Г'зот рекол јас го исерувам изметот па јас треба да сум главен и сите други органи му се изнасмеале и Г'зот се налутил и престанал да сере и после 3 дена почнало да им смрде на гомна на сите органи и отишле кај Г'зот и му рекле ти ќе си главен само исери се :tapp:

Кај мене Г'зот е главен кога серам не дишам ни сцрето ми чука ни размислувам :pos:
:pos2::pos2::pos2:

inace ja citam vesnik :D

Г

Господ

Гостин
Јас кога ќе видам кафеава лочка на гаќите слушам како газот ми пее
Неизбришан,неизбришан сум од тебе!
Вчера утре и денес!
Ко гаќиве што се посрани од тебе!

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Јас кога серам се лансирам на месечината и назад.

L-A-V

who cares? =)
Член од
2 декември 2008
Мислења
477
Поени од реакции
57
јас кога серам после мене влегување нема :nenene: или ако сакаш да се убиеш повели

Kajgana Shop

На врв Bottom