ЈСП - случки, прашања, дискусии

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
заебаваше она цел пут, звукот ме нервира многу и се најде сабајлечки у автобус некој да го праи тоа, едвај се воздржав да не и се развикам...
Ја не би се воздржувал, што не и рече: Тетке да не треба и петите да ги стругате, еве случајно носам камен за пети.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Ова ти нема врска. И јас спијам во бус, ама не од што сакам, оти не ми држи снагата од премора и колку да се трудам да ги држам очите отворени, сами ми паѓаат.

И ко за беља секад заспивам кога ќе седне јака цура до мене. После каков ти е сексуалниот живот... никаков, каков. :)
Епа ако ти се спие немора да одиш на школо/работа/било каде туку ќе се наспиеш дома. Автобусите не се место за спиење. На што личи тоа спиење во автобус?

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Епа ако ти се спие немора да одиш на школо/работа/било каде туку ќе се наспиеш дома. Автобусите не се место за спиење. На што личи тоа спиење во автобус?
Ех што убаво го кажа ова, камо така лесно да беше коа ти се спие да не идеш на работа туку само јави му се на директорот дека нема да дојдеш зш ти се спие :D

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Изгледа не ме разбра. Јас не спијам од што сакам, него од што телото не може да издржи повеќе од замор. Едноставно клапнува.

И тоа „не оди на работа ако ти се спие“, ќе те видам кога ќе работиш и ќе ти кажат остани прекувремено едно 3-4 саата и цело време да си на нозе. Тогаш ќе правиме муабет.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Епа добро вие спијте си ако не ви пречи, но мене ми пречи некој што си легнал да спие, хрчи итн....сега вие како го сваќате тоа, е ваша работа. ;)
--- надополнето: Nov 23, 2011 11:13 AM ---
Највеќе ме нервира некој што ќе влезат, трујат и немаат основна ХИГИЕНСКА навика.:sick:
Оние старците јадат лук и искачаат до парк со автобус. Многу трујат во автобус, и не само на лук, туку на се. :confused:

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Оние старците јадат лук и искачаат до парк со автобус. Многу трујат во автобус, и не само на лук, туку на се. :confused:
Пред еден месец се враќав од Маџари и се симнав кај билетарата во Автокоманда. Тука се качив во 2-ка и еден дрво пијан ( честит му празник денеска :D ) почна да свири на хармоника и да пева самоубивачки-турбо фолк песни, за сечење вени итн.. xD
Збореше Македонско-Албанско-Ромски од секој јазик по некој збор.

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Епа добро вие спијте си ако не ви пречи, но мене ми пречи некој што си легнал да спие, хрчи итн....сега вие како го сваќате тоа, е ваша работа. ;)
--- надополнето: Nov 23, 2011 11:13 AM ---

Следниот пат јас кога ќе захрчам подбуцни ме ќе престанам :icon_mrgr:
Че те видиме тебе на стари години на шчо ќе мирисаш :icon_mrgr:

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Ја не хрчам, може некоја лига ќе ми падне, ама тоа е се. :)

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Вчера вторник, пазарен ден, мирисите на праз и кромид владеаа по автобусите. Тук таму ќе се слушне по некој пензионерски муабет од типот на: ,,Ништо незнае овој бе од СДС е. Остај го не го слушај. Кој видел аир од нив.'' И другиов не останува покус: ,,А вие бе што направивте, 5 години на власт сте го осиромашивте народот.'' Следува брз одговор: ,,Па да не бевме ние немаше денес да се возиш беспари.'' И дискусијата продолжува во недоглед.
Најчесто се организирани во групи од по 4-5 ппензионери и фаќаат тактички места за да можат да се гледаат додека прават муабет.
Од страна демнат бабички натоварени со ќеси полни со патлиџан, пиперка компир и слично. Постојано се на готовс да рипнат ако се ослободи место за седење. Во меѓувреме се обесуваат над глава на некој помлад од нив и му СМРДАТ се со цел да стане.

Треба да почнам да пишувам книга: ,,Авантурите низ Јавниот градски превоз''

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.484
Поени од реакции
7.970
Спиење во ЈСП... хухуууу, колку имам спиено во ЈСП.
Ама не од што сакам, туку од што возњето до дома до работа ми е 40 минути, до центар 50. И тие минути да бидат фрлени... ноп, ќе си дремнам.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Прегеска еден постар човек како ли само ме изнервирааа. Гледа типацов дека е тесно и дека не може да се разминеме затоа што носев ранец и лап-топ со мене и старчево не се ни мрднува. Сфашта. Се испобуткавме таму сите само поради него. Ти ибам народот глупав.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Вчера вторник, пазарен ден, мирисите на праз и кромид владеаа по автобусите. Тук таму ќе се слушне по некој пензионерски муабет од типот на: ,,Ништо незнае овој бе од СДС е. Остај го не го слушај. Кој видел аир од нив.'' И другиов не останува покус: ,,А вие бе што направивте, 5 години на власт сте го осиромашивте народот.'' Следува брз одговор: ,,Па да не бевме ние немаше денес да се возиш беспари.'' И дискусијата продолжува во недоглед.
Најчесто се организирани во групи од по 4-5 ппензионери и фаќаат тактички места за да можат да се гледаат додека прават муабет.
Од страна демнат бабички натоварени со ќеси полни со патлиџан, пиперка компир и слично. Постојано се на готовс да рипнат ако се ослободи место за седење. Во меѓувреме се обесуваат над глава на некој помлад од нив и му СМРДАТ се со цел да стане.

Треба да почнам да пишувам книга: ,,Авантурите низ Јавниот градски превоз''
верувај ми ке биде бајаги продавана книгава - не само кај нас може и во некоја од другиве балкански држави - ке има бајаги материјал да се посмеат луѓето...

Kajgana Shop

На врв Bottom