ЈСП - случки, прашања, дискусии

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Денес топ си поминав, ко да не беше вторник :D

Член од
25 декември 2008
Мислења
1.879
Поени од реакции
1.092
Недај боже да застанеш до апаратчето за ништење карти,кога е гужва.. ја пред некој ден се заебав и цел пат поништував карти на скоро цел автобус :D
Честито нова професија,кондуктер;)

Член од
13 август 2008
Мислења
827
Поени од реакции
101
А што правиме ако користи слободна ? Ти ќе му платиш карта ?
ако користи слободна тогаш нема зошто да се буни, а ако е средно и во приватните важат слободните, а што толку те интересира тебе:D? што се буниш, ке му платам карта и што

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
ако користи слободна тогаш нема зошто да се буни, а ако е средно и во приватните важат слободните, а што толку те интересира тебе:D? што се буниш, ке му платам карта и што
Има и те како зошто да се буни.
Епа ајде плати му карта него и на сите што имаат слободни да се возат со приватен автобус во вторник и петок кога вампирине се возат бесплатно само за некој да ќари гласови.Не е проблем нека се возат бесплатно ама нека се возат со осет,нека се возат кога стварно имаат потреба да излезат од дома а не само затоа што е бесплатно да се возат од прва до последна станица во сите можни автобуси.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Вчера без кичма останав од тоа старците во петка. Ау ненормална работа, седам на врата за да излезам на наредната и се бутаат. Им викам добро, ќе искачам и јас на оваа, полека ќе излезете и вие. Не бе брат ко на кинески да зборев, како бутаа како да нема никад да излезат. Чим имаат сила онака да бутаат, имаат сила и да стојат за 2-3 станици, и така со една линија минуваат 2-3 станици, па со друга уште 2-3 и така цел ден.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Вчера без кичма останав од тоа старците во петка. Ау ненормална работа, седам на врата за да излезам на наредната и се бутаат. Им викам добро, ќе искачам и јас на оваа, полека ќе излезете и вие. Не бе брат ко на кинески да зборев, како бутаа како да нема никад да излезат. Чим имаат сила онака да бутаат, имаат сила и да стојат за 2-3 станици, и така со една линија минуваат 2-3 станици, па со друга уште 2-3 и така цел ден.
Ќе си одиш со приватен и нема да те напаѓаат :icon_lol:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Море колку глави пукнаа у двокатнине автобуси :pos: Само вчера 5ца се лупнаа коа идев на работа :D

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
Море колку глави пукнаа у двокатнине автобуси :pos: Само вчера 5ца се лупнаа коа идев на работа :D
јас така сфатив кој ги крши тие горе пластичните, кога си ја лупнав главата:cenzura:

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Ехее колку пати се имам удирано у тоа. Ама највеќе боли у таа жолтата шипка за држење што е коа ќе се удриш. Ова другово е пластика не боли толку. xD

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Е и јас вчера убаво се здрвив... уште ме боли главата... На симување од горе, таман да се спуштам и од последното скалило (за тоа мора да се наведнам малку и да влезам на `приземје`), автобусов се заниша и јас директива со глава во пластиката... сигурно пукна зошто контактот што го воспоставивме беше прилично звучен :) Да беше петок или вторник ќе имав кого да пцујам, вака ништо...

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Пред малце на враќање се качуваат 2 баби и едната седнува и имаше шамија на главата, а другата се спрема да седне и бусот трга и таа што се спремаше да седне се заниша и да се задржи да не падне ја фати другата за глава и оп доле со се шамијата.
Како да се караа за шамијата.:LOL:

Член од
8 октомври 2009
Мислења
312
Поени од реакции
153
Леле денеска влегоа у автобус со дрва за садење :tapp: и тоа со боцки , почнаа косите да им ги фаќаат на луѓево :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom