Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
- Член од
- 7 јуни 2008
- Мислења
- 16.676
- Поени од реакции
- 21.233
Ако врне и утре, ке има wet t-shirt party со бабиве а?
Браво само напред немој да си му станал на некој постар бог да чува да ти го реметат мирот само затоа што се постари четириесетина години од тебе.Секој ден по една дешавка значи. Многу ми е интересно кога на ден како денес, во автобусите врне појше него ли надвор. Ниту прозори можат да се затворат, ниту капацине одозгора што не се спуштаат или пак ако се спуштаат не дихтуваат како што треба, ниту пак хармоника-делот не е залепен онаму каде што има дупки, па по автобусиве Нијагара од сите страни.
И да, мрзам пензионери кои и да е празен автобусот ќе ти речат да им станеш затоа што не можат да седат на друго столче, туку мораат на тоа твоето ти кај што седиш. Среќа малку инаетлив сум си, па седнуваат на другите празни места.
Уште петок малку им било... ех, бреее....
И така помалце ќе не врне:pos2: i toa so vikas epa aj peski ke ideme a? so vikate
Веруј, повеќето стари те реметат зашто им се може и едино така може некој да ги примети. Attention whore стануваат сите коа остарат. Празен автобус, они те тераат да станеш и те пцујат пред да ги слушнеш шо сакаат а се возат за 2 станици до следното пазарче каде што е поефтино за 1 денар. Те молам, може сме одгледани од говеда али не сме телиња...Браво само напред немој да си му станал на некој постар бог да чува да ти го реметат мирот само затоа што се постари четириесетина години од тебе.
До сите оние шо изиграваат болни мајмуни во автобус ало на постар човек се ослободува место нема да умрете ако постоите малку ама не сте вие криви туку говедата што ве воспитуваат дома тие се криви
:pos2: ali ako sakam da idam utre do cento ke treba use vecer da trgnamИ така помалце ќе не врне
Си доби картон затоа што никој овде на форумов не е болен а и да е одгледан од говеда ти си последен кој треба да го посочи тоа. Следен пат ако читаш, читај до крај затоа што вака со вакво понашање, се гледа дека болните што не стануваат на постарите се далеку покултурни од оваа твоја форумска култура.Браво само напред немој да си му станал на некој постар бог да чува да ти го реметат мирот само затоа што се постари четириесетина години од тебе.
До сите оние шо изиграваат болни мајмуни во автобус ало на постар човек се ослободува место нема да умрете ако постоите малку ама не сте вие криви туку говедата што ве воспитуваат дома тие се криви
Не се работи за должност, се работи за култура. :smir:Си доби картон затоа што никој овде на форумов не е болен а и да е одгледан од говеда ти си последен кој треба да го посочи тоа. Следен пат ако читаш, читај до крај затоа што вака со вакво понашање, се гледа дека болните што не стануваат на постарите се далеку покултурни од оваа твоја форумска култура.
Крај на муабет.
п.с.Никој не е должен да станува на постар човек затоа што никој на никого не може да му ја огранични слободната волја.
Култура е да станам на постар човек кога нема воопшто место во автобус. А јас јасно кажав дека не станувам кога ќе ти свисне над глава затоа што сака да седи на тоа столче а пола автобус е празен.Не се работи за должност, се работи за култура. :smir:
(Не дека пензионерите не изводат, ама чисто да ги разјасниме поимите) :smir:
Се согласувам,треба да се стане на постар макар ве малтретирале на секое влегување во автобус.Се издржува не е Скопје толку големо.Не се работи за должност, се работи за култура. :smir:
(Не дека пензионерите не изводат, ама чисто да ги разјасниме поимите) :smir:
Доколку е навистина изнемоштен постар граѓанин, ќе станам. Ама ако ми аздисува и на глас ми ја збори приказната како младите денес за ништо не ги бива, не им станувам. Сепак, кога ќе влезе од нив постар човек во бус, тие да не им стануваат!? Тикви им стануваат.Се согласувам,треба да се стане на постар макар ве малтретирале на секое влегување во автобус.Се издржува не е Скопје толку големо.
Абе боли вистината а ??? која слободна воља бе машко вољата да се чуствуваш надмен и надмоќен што ке демонстрираш дрскост ?Си доби картон затоа што никој овде на форумов не е болен а и да е одгледан од говеда ти си последен кој треба да го посочи тоа. Следен пат ако читаш, читај до крај затоа што вака со вакво понашање, се гледа дека болните што не стануваат на постарите се далеку покултурни од оваа твоја форумска култура.
Крај на муабет.
п.с.Никој не е должен да станува на постар човек затоа што никој на никого не може да му ја огранични слободната волја.
Море непознат... дали читаш што пишува човекот. ПОЛА АВТОБУС ПРАЗЕН А ТОЈ/ТАА САКА ДА СЕДНЕ НА СТОЛЧЕТО КАДЕ ШТО ВЕЌЕ СЕДИ ГЛАДИУС. Ако продолжиш да напнуваш добиваш картон и од мене, за тролување.Абе боли вистината а ??? која слободна воља бе машко вољата да се чуствуваш надмен и надмоќен што ке демонстрираш дрскост ?
Некогаш срамота беше доколку постар човек влезе во автобус и стои помладата личност која што седи се засрамуваше од самиот чин дека постар човек стои а тој седи,така не воспитувале од дома и во училиште и на крај од краиштата секогаш сум се поставувал во таа ситуација кога ке се качи постар човек и стои а некој мрсулко или мрсулка воспитани од говеда,си седат фино лепо без уво да им чуе како тоа би изгледало мојата баба дедо татко мајка или некој мој близок со шеесет и кусур години стои додека некое лигле си седи и си демонстрира демократија и пазарна економија
Ајде бе и ти не цепидлачи сега ако читаш ти добро ке видиш дека не се однесува на гладијаоров се однесува на лиглињана и лиглине кој во полн автобус седат а стари луѓе стојат аманМоре непознат... дали читаш што пишува човекот. ПОЛА АВТОБУС ПРАЗЕН А ТОЈ/ТАА САКА ДА СЕДНЕ НА СТОЛЧЕТО КАДЕ ШТО ВЕЌЕ СЕДИ ГЛАДИУС. Ако продолжиш да напнуваш добиваш картон и од мене, за тролување.
Оооо е не да ме утепа сега... Одам да се засрамам и да ги барам сите луѓе на кои не сум им станал за најучтиво да им се извинам за мојата дрскост - дрскост на лигле.Абе боли вистината а ??? која слободна воља бе машко вољата да се чуствуваш надмен и надмоќен што ке демонстрираш дрскост ?
Некогаш срамота беше доколку постар човек влезе во автобус и стои помладата личност која што седи се засрамуваше од самиот чин дека постар човек стои а тој седи,така не воспитувале од дома и во училиште и на крај од краиштата секогаш сум се поставувал во таа ситуација кога ке се качи постар човек и стои а некој мрсулко или мрсулка воспитани од говеда,си седат фино лепо без уво да им чуе како тоа би изгледало мојата баба дедо татко мајка или некој мој близок со шеесет и кусур години стои додека некое лигле си седи и си демонстрира демократија и пазарна економија