Ѕвезда на тапет (Вес Андерсон)

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
The Believer филмов го имам гледано уште кога излезе и втор пат сега летово сосем случајно.Знам дека уште тогаш како детиште бев фасциниран од глумата на Гослинг кој ниту го знаев ниту пак ќе ми значеше нешто тогаш ако го знаев,ама затоа сега можам да кажам дека Гослинг е еден од малкуте меинстрим холивудски актери кој е навистина талентиран и можи да глуми било какви улоги без проблем

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.690
Поени од реакции
59.851
Дечково го зборам од како го гледав во Ноутбук. Тука импресионираше со тоа што одглуми две верзии од ликот, едната помлада а другата повозрасна. Имаше други работи поврзани со тој филм. На пример, прво била снимени сцените кога е возрасен и живее сам во куќата, а дури подоцна почетните сцени од филмот. За оние вторите, бидејќи требало да глуми осамен човек, малиот земал шатор и заминал некаде во близина на местото на снимање да биде самиот со себе некое време и да се подготви за улогата. Сум пишал и порано, ова е одлика на професионалци и немав уште тогаш никаква дилема дека ќе успее.

Потоа изгледав некои постари филмови како Muder by Numbers и Believer, вториот филм ме разочара ама не поради него, очекував нешто налик на American History X... Беше одличен во All Good Things и Drive, не го догледав Blue Valentine иако имав впечаток дека е од оние филмови во кои талентот на актерот би требало да дојде до израз. Друг филм со него што не ми е гледан е Half Nelson, постојано се убедувам да го гледам зошто памтам дека имаше добри критики и некои номинации, ама никако да седнам да видам што е со тој филм. Ides of March исто така се покажа во добро светло но мислам дека најдоброто од него допрва доаѓа.

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
"Hey guys, remember when i was batman?"

Gets me every time. :pos:
:pos:

A ја видам сликава и денов на подобро ми тргнува. Во новчаник си ја чувам.

Инаку последен добар негов филм кој е, што мислиш?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.707
Поени од реакции
34.251
MacGruber :pos: Дека ме насмеа ретардираноста во филмов.

Незнам дури не памтам, еве гледам последно сериозно го имам гледано во XIII: The Conspiracy, али у генерала не сум му фан.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Абе дојде есен се прибравте и одма почнавте со оф топици :X3:

Туку озбилно сакате Килмерче да го ставиме на тапет, мада не препорачувам пет поста за него и толку ќе бидат. Ајде три за позор, ако сакате ќе го ставиме. Ако не има и други деца, чекаат на ред.:icon_lol:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.744
Поени од реакции
18.495
Друго дете....

Може ли на пример Tim Roth?

• Ми се допаѓа
Reactions: wot