Ѕвезда на тапет (Вес Андерсон)

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Дечкото е одличен, и според мене успеа да ја одбегне етикетата на „холивудски убавец“ во филмот Drive, тука тој го докажа својот квалитет, успевајќи да остане многу мистериозен и интересен без да каже многу зборови. Според мене неговата најдобра глума ја покажа во Fracture каде што несамо што успеа да го долови моментот на дрско и напухано суетно младо адвокатче, туку и успеа да одели и да го стави во заден план Anthony Hopkins. За момчето имам само пофални зборови и се надевам дека ќе го искористи својот потенцијал.

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Од овој глумецот само Stay ми се свиѓа, и Driver онака. Не ми е симпатичен зашто го стават у такви некои романтични улоги. А ја мразам романтични срања.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.707
Поени од реакции
34.251
http://www.imdb.com/title/tt1124035/

Ovde dosta mi se dopadna.

Veke treba da se naviknuvame na vtorata generacija glumci, otidoa veke morgan, hopkins, eastwood.. A Gosling definitivno spaga vo klasa na glumci koi vredi da im se sledi nivniot razvoj. Odlicno e detevo. (y)

Член од
1 август 2009
Мислења
453
Поени од реакции
960
Јас пак мислам дека не глуми многу во романтични филмови, туку напротив, многу внимателно си ги одбира филмовите и се фокусира на многу интересни ликови. А, одличен е во секоја улога. Мислам дека првпат го гледав во Murder by Numbers, а најмногу ми се допадна во Fracture и во Blue Valentine. Има на што да се надеваме од него во иднина.

Член од
8 септември 2012
Мислења
7
Поени од реакции
11
Гослинг ми е меѓу најдобрите 3ца во негова генерација, со Харди и Фасбендер и очекувам тројцава да останат на врв уште долги години и голем број номинации и оскари меѓу нив ... Иако само Гослинг има номинација досега, ми е маалце за нијанса послаб од другиве двајца , али не се сомневам дека ќе биде врвен глумец
Солиден у сите филмови , од инди до романтични комедии ко Crazy Stupid Love , доста добар у Lars and the Real Girl и Drive и топ у Half Nelson и Blue Valentine. Комотно би го номинирал за вториов место Еизенберг, али тоа е . И не би рекол дека го ставаат у романтични филмови , една улога од пред 8 години така ви остаила впечаток. Посебно го поштувам за изборот на филмови , наредниве 3 што треба да му искочат ми беа меѓу најочекувани годинава , Gangster Squad i Only God Forgives ги префрлија за 2013, али The Place Beyond The Pines има топ reviews , без ралика што е споредна улога он у филмот. Плус после од Малик филм му иде , ке има јака кариера дечкото...

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не ми е харизматичен. Ок е, за глумата нема да коментирам, талентиран си е, ама не, кога го гледам има нешто што не ми го задржува вниманието. Дали затоа што Notebook како филм страшно ме иритира, па нешто ми се има врзано во крпче во главата, али има време можеби ќе ми се смени мислењето. Оставам простор да бидам разубедена во иднина.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.707
Поени од реакции
34.251
Не ми е харизматичен. Ок е, за глумата нема да коментирам, талентиран си е, ама не, кога го гледам има нешто што не ми го задржува вниманието. Дали затоа што Notebook како филм страшно ме иритира, па нешто ми се има врзано во крпче во главата, али има време можеби ќе ми се смени мислењето. Оставам простор да бидам разубедена во иднина.
Znaes kolku klise e da go hejtas Notebook? :rolleyes:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.707
Поени од реакции
34.251
Не. И не ме интересира. :rolleyes:
Друго си ѕирнала? Drive, Blue Valentine, eден Crazy Stupid Love барем? Како не ти го задржува вниманието? Seriously, it's like he's photoshopped.
Емини зборови, не мои.

http://www.youtube.com/watch?v=ay9QMnrLWTo

Башка не ми е јасно како може добро да глуми а да нема харизма. Според моите книги, едното без другото небива.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Друго си ѕирнала? Drive, Blue Valentine, eден Crazy Stupid Love барем? Како не ти го задржува вниманието? Seriously, it's like he's photoshopped.
Емини зборови, не мои.

http://www.youtube.com/watch?v=ay9QMnrLWTo

Башка не ми е јасно како може добро да глуми а да нема харизма. Според моите книги, едното без другото небива.
Го гледав Crazy Stupid Love. :)
Не велам дека е лош де. За разлика од одредени актери и актерки за кои имам цврст став, за него немам, односно ја оставам можноста да ми се допадне во иднина. За сега, не ми е ништо посебно. Не ми го задржува вниманието во однос на тоа ако вртам програми и го видам него во филм, нема да ми е проблем да го сменам каналот после 5 минути гледање или не ми се случило да прочитам за некој филм со него и да го гледам филмот само заради него или да ми значи нешто тоа што тој глуми во него. Што не значи дека ќе биде така и во иднина. Можеби си имам создадено слика во глава некоја заради тоа што не го сакам Notebook, што не значи дека по некое време нема да ми се смени мислењето. За некои актери/актерки имам став кој никогаш нема да ми се смени, за разлика од него. Добро си глуми дечкото, не е лош, само ти викам како индивидуалец не ми го задржува вниманието нешто баш.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
ОК е како глумец али од новава генерација има и подобри од него.На пример Фасбендер.
Не е лош глумец ама е далеку од нешто посебно добар. Можеби со тек на време ќе созрее и ќе почне да прави некои мајнд факерски филмови во кој што ќе дојде до израз како добар актер.
Сериозно постои актер што глумел лошо во мајнд факерски филм ?

Kajgana Shop

На врв Bottom