- Член од
- 19 ноември 2020
- Мислења
- 2.524
- Поени од реакции
- 9.405
Добри мемињата вадат србендите

Еве уште нешто од небескиот народ:
Добри мемињата вадат србендите
Ne sporeduvam, samo kazuvam deka sjajno ne e i tamu, i kje stanuva use pozaebano. .Иначе споредба Македонија-Австралија со справување на кризата е смешки. Бројките сами говорат. Од друга страна и Австралија да ги немаше тие радикални мерки немаше да има голема смртност. Висока развиена земја, со одлично здравство, не е загадена, поздрав живот живеат. Еве Исланд, немаа такви мерки па пак бројките на смртност според жители им се слични. Норвешка исто.
Реков, времето ќе покаже, иако ако треба да се обложувам би одел со многу голем влог дека нема да ги стигнат останатите европски земји.Pa vekje pokazuva, vidi gi graficite.
I sea projde toj moment, i poleka kje se izednacat so site ostanati.
Бетер од нас се овие, полека полека изгубија се што имаа, и не им доаѓа паметот.Добри мемињата вадат србендите![]()
Еве уште нешто од небескиот народ:
Realnosta e deka so minimalen trud stasa do ostrovot, a se odnesuvas so drugite kako da se pod tebe.Wow dijagnozava. Arno rekov ja, se eksperti na forumov
Usput kade vide mrazenje, toa e realnosta u mk kade pogolem del ne veruva deka uopste postoi.
Kaj ti e tebe potporata na toa deka ja sum zanimal so najminimalen trud? Ne znam dali si vo mk ili ne, ali eve ajde probaj da odis negde so 'minimalen' trud.Realnosta e deka so minimalen trud stasa do ostrovot, a se odnesuvas so drugite kako da se pod tebe.
Toa mozebi me pravi poveke odlicen nabluduvac otkolku ekspert.
Ednostavno nemas potpora na toa deka 95% makedonci se glupi, koga TI so najminimalniot trud zamina.
So drugi zborovi - proektiras.
Izvini, zimanje bugarski e mnogu teskoKaj ti e tebe potporata na toa deka ja sum zanimal so najminimalen trud? Ne znam dali si vo mk ili ne, ali eve ajde probaj da odis negde so 'minimalen' trud.
Ja nikade ne rekov nekoj e glup, nitu pak sum rekol deka nekoj e pod mene taka da ne mesaj babi i zabi. Lugjeto na balkanot najcesto ne veruvaat i mislat nekoj im pravi zagovori.
Ima mnogu so bg pasos sto sedat u mk. Se lazes ako mislis deka se sto ti treba za da zaminis e bg pasos. I so mk pasos mozes da odis skoro niz cela Evropa, pa mnogu malku se resavaat da zaminat.Izvini, zimanje bugarski e mnogu tesko![]()
Не знам за европските земји, Австралија туризмот им бил бааги паднат од почеток на пандемијата до сега. Впрочем еден од моите роднини сега немал работа баш ради што немало туристи. Сега е на сметка на државата. Нивни државјани не можеле да се вратат камоли туристи.Дури и туризмот и хотелиерството не им падна како на некои европски земји
Ne e albansko zname, ali izgleda so tie sto si pravel muabet ete i toa ne ti go kazale. Drugo sojma vrska patriot so makedonec, demek toa se podrazbira. Ako ti e za utreha , daleku sum jas od patriot ali isto mnogu daleku od prodaena dusa.Dobro Burim(definitivno ne si vlade), I ja na priznavam makedonski patrioti so albansko zname na avatar.
Bas e albanskoto zname od 1946ta. Nemoj sea da mi kazes deka i ti ne znaes sho ustvari stavas na avatar.Ne e albansko zname, ali izgleda so tie sto si pravel muabet ete i toa ne ti go kazale. Drugo sojma vrska patriot so makedonec, demek toa se podrazbira. Ako ti e za utreha , daleku sum jas od patriot ali isto mnogu daleku od prodaena dusa.
ne. aus e drzava so ogromni gradovi kakvi sto nema ni island ni norveska.Иначе споредба Македонија-Австралија со справување на кризата е смешки. Бројките сами говорат. Од друга страна и Австралија да ги немаше тие радикални мерки немаше да има голема смртност. Висока развиена земја, со одлично здравство, не е загадена, поздрав живот живеат. Еве Исланд, немаа такви мерки па пак бројките на смртност според жители им се слични. Норвешка исто.
Da be druze toa e, ali si ima pricina zosto e tamu staveno, ne e toa tuku taka, uste pomalce deka jas sum Bujar. Imase nekoj nastani od pred nekoja godina, ali da bese ti makedonec ke znaese i nemase da prasvas. Vaka kako bugar ne ni ocekuvam da znaes, niti pak e tvoja rabota. Gledaj si ti za maticnata drzava sto kako, da ne recam gledaj si za bugarija i za tvojte sonarodnici bugarite.Bas e albanskoto zname od 1946ta. Nemoj sea da mi kazes deka i ti ne znaes sho ustvari stavas na avatar.
Ako si vlade a imas albansko zname od pamti vek, ti si druze beter od prodadena dusa.
Jas ne veam bg znaminja ko ti sto vees albanski, taka da glej si za tebe, ic ne se zamaraj za drugi.