Carter
Поени од реакции
3.772

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

  • Веќе по незнам кој пат, не сам љубоморен на Сити, не сам тип шо сака у неговио тим само да се купуват фудбалеере (значи поштено) фактички не ми прече заради тва-да расчистеме. Ми пречат заради други работи, се руше трансфер маркето, значи тва ти е исто-има нормална понуда иде Сити и има огромна побарувачка. Сите фудбалеере ојдеа там, и криви и сакати и талентирани и добри. Не, не ги сакам у Јунајтед, ама тука губат другите тимови, пример твојоо Арсенал или твојоо Венгер шо не му се дава пари, неможе да си дозволе, неможе да се трка со Сити по нечиј потпис, сам го спомна Белами, башка плати у ПЛ, друго е ОНил-трудољубив тренер со долгогодишна работа и трудење и иде Сити 25м за Милнер, управата на АВ нефудбалска без морал-лакома за пари го продава-е тва е лошото, јас размислувам за општото добро на фудбало.
    Не ги споредувам, не ги споредувам ни парите 25-50м. Не е логично тва шо го кажуваш. И ти не читаш јас шо пишам, 3 пати ти кажах, додека има офци за стрижење ќе има и волна. Роналдо не беше на продажба, ама шом толко го сакате, ајде давајте 94м. Јунајтед не плаќа напумпани цени за неквалитетни фудбалеере. Ќе го видеме таа година најплатенио Туре шо и колко ќе му помогне на Сити. Ти пишах на профило оти стварно немам намера да се расправам, ама шом веќе сакаш да ми докажеш-повели. И заеби ги ти тие коментатори шо гомна јадат, тва е нивната работа-да јадат гомна и да мачкат очи. Политика, исто как таа на ван Бастен.
    Шо не се исклучеш од дискусијата коо неможеш да разбереш? Нејќам со никој да се карам, а не се расправаме ни за твојоо Арсенал ни за мојоо Манчестер. Тва шо го праве Сити нее нормално и не е ни фудбалски ни паметно.
    HAHAHA i mu pisav na profil i mu kazav deka se zaebavate so arshesavin i pak nesvati deka go dupcite :):):):) "omg" :D
    Блазеси ти како можеш да се замараш со аршесавин :pos2:, јас го ставив многу одамна на игнор
    Абе јас само шо завршив со школо сеа.. Имам 4 часа у Петок,2 губевме денес...Лепота :)) Иначе имам друга работа,ама ај..би требало да стигнам да ги глеам.. Знам дека Арсенал има опасни младинци,ама и нашите се ѕверови. Ќе биде јак меч,запамти ги имињата Џошуа Кинг и Пол Погба,очекувам они да ве решат.. ;))

    Едит: Курац,Погба бил суспендиран.. :))
    Тука си у право. И ако сезонава беше интересна, наредната ќе биде феноменална. Јас гледам само топ8,другите се класа подолу.
    Невермајнд за облогот.
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
На врв Bottom