deXterche
Поени од реакции
941

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

  • Читав денес, имале заеднички прес Мерко и Петрески... за греф ќе сме ак одлучит езероно да не почестит со заслужена доза :)

    А Струга ногу си ја сакам... од Туламур пуба атмосфера на свирки не сум видел :)

    И ќе ви идам и понатаму да знајш. И такси од Струга си викам во Охрид - 200 - 250 денари ме коштат. А со охридско, 4 стотки :)

    Dooh... :)
    0,103 t

    :) Инаку, појќе на зезање пишав,иако стварно толку кревав :) Џабе, ко сеа се омлитајф :) Како е струга бе?
    C
    kako se pisuvase sajtot za prikacuvanje sliki na forum, mislam deka bese imagecheck ili imageshak, ama nikako da go pogodam, znam deka vaka nesto bese?
    Не не. Ќе те фатат зошто проверуваат такви работи и се оди од 1 па нагоре години затвор. Нема играње со такви пиздарии. Тежок криминал е.
    Друже ако работиш со аплети ќе може ли да ми помогнеш малку, заглавив со еден.. поз
    СРЕЌНА НОВА 2010 ГОДИНА, ЗДРАВЈЕ, УСПЕХ И ПРОСПЕРИТЕТ И УШТЕ МНОГУ ТИТУЛИ ЗА НАШИОТ ОМИЛЕН ФУДБАЛСКИ ТИМ ВО СЛЕДНИТЕ 365 ДЕНА ВИ ПОСАКУВААТ ОД ФАН КЛУБОТ НА МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД!

    GLORY GLORY MAN UNITED!
    друже.. ти учеше на европски универзитет за софтеврски инженеринг?... ако да пишими на профил кратко искуство за се како си помина... сакам да идам таму... што совет имаш и слично..
    И како... задоволен си од тоа што го учеше таму? Моментално сум прва информатика, се надевам оти не сум го згрешил факултетот.
    Човек дај не дозволуј да се прават дупли постови на форумов за секое прашање се поставува нов пост
    Здраво,

    Видете што ми одговорил пред малку Супер модераторот Garfield во темата "Прашања (до администраторите) и одговори (од администраторите)":

    http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=18083&page=694

    "Devojko, izvinuvanje i da baras nema da dobies!
    Vrakjanje na postot nikako!

    Objasnenie? Bidi srekjna sto ne si na ban! Slavniot vojvoda Hristo Uzunov bil i ke ostAne MAKEDONEC!!! Sledstveno, originalot na pismoto ne e napisan na nitu eden drug jazik osven MAKEDONSKIOT! Slednata slicna i pogresna insinuacija deka nekoj makedonSki heroj koristel drug jazik ili pismoke rezultira ne samo so brisenje tuku i so kazna! Ok?!"
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
На врв Bottom