Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Толку од нас <\3 завршено е, дијаметрално спротивни светови сме.
Автоматски споено мислење:

Немој да почнуваш пак!!!!!!! Вријам значи!!!!
Може еднаш да сфатиш дека мојата добрина е мој избор а не слабост која ти ќе ја користиш?!?

Последно уредено:

На прашањето дали оваа ташна ми иде со облеката одговорив со прашање, и тоа со прашањето: Дали ти личам на Версаче? Очигледно било грешка. И сега не ми збори нели? Дам... Па и малку мир и тишина не е на одмет. Ќе видиме до кога.

На прашањето дали оваа ташна ми иде со облеката одговорив со прашање, и тоа со прашањето: Дали ти личам на Версаче? Очигледно било грешка. И сега не ми збори нели? Дам... Па и малку мир и тишина не е на одмет. Ќе видиме до кога.
Искрено брат, ако за такфу работу не ти збори, за мочан одговор како прашање на прашање, батали ја.

А и ако сама незнае дали ву иде ташња сс облеку, боље да не носи ташњу.
Или облеку, шалу се.

На такво прашање најтешко е да одговориш. Стварно не знам што е паметно да кажеш.

На такво прашање најтешко е да одговориш. Стварно не знам што е паметно да кажеш.
Вистината.

Ама девеес посто од вас женски, искрено не ви одговара некад, вистината.

Вистината.

Ама девеес посто од вас женски, искрено не ви одговара некад, вистината.
Јас мислам дека ќе се налутам ако јас мислам дека не оди, а ти ми речеш дека оди. А и ако ме излажеш пак ќе се налутам. :D

Јас мислам дека ќе се налутам ако јас мислам дека не оди, а ти ми речеш дека оди. А и ако ме излажеш пак ќе се налутам. :D
Нит се водите, нит се тераре у нормалан муд. А да не спомињамо пмс, климакс, или некакфи си пост синдомрски глупости или психозе.
Затфор ке треа да легамо за ебан коментар.

А например у рикверц да е ситуација, боли не нас курац што ке кажете, не ви се љутимо. Е тај е тај разлика за коју ви треа да се борите у феминизам.
Да се изедначите сс нас, у куроболие.
:icon_mrgr:
Автоматски споено мислење:

Едит.
Па ако ти мислиш дека не оди, што ке ти е мое мислење дали оди, или е у инвалидско ферари.

А например у рикверц да е ситуација, боли не нас курац што ке кажете, не ви се љутимо. Е тај е тај разлика за коју ви треа да се борите у феминизам.
Да се изедначите сс нас, у куроболие.
Да бе, ја истиот коментар го имам искористено мене што ми го кажале, па да видиш како се замисли :)
Па ако ти мислиш дека не оди, што ке ти е мое мислење дали оди, или е у инвалидско ферари.
Чисто да видам како размислуваш :D

Back
На врв Bottom