Би те е*ел насилно додека не сфатиш па да почнеш да молиш
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
<\3 само да си ми ти добро <3
Искрено брат, ако за такфу работу не ти збори, за мочан одговор како прашање на прашање, батали ја.На прашањето дали оваа ташна ми иде со облеката одговорив со прашање, и тоа со прашањето: Дали ти личам на Версаче? Очигледно било грешка. И сега не ми збори нели? Дам... Па и малку мир и тишина не е на одмет. Ќе видиме до кога.
На такво прашање најтешко е да одговориш. Стварно не знам што е паметно да кажеш.На прашањето дали оваа ташна ми иде со облеката одговорив со прашање, и тоа со прашањето: Дали ти личам на Версаче? Очигледно било грешка. И сега не ми збори нели? Дам... Па и малку мир и тишина не е на одмет. Ќе видиме до кога.
Вистината.На такво прашање најтешко е да одговориш. Стварно не знам што е паметно да кажеш.
Јас мислам дека ќе се налутам ако јас мислам дека не оди, а ти ми речеш дека оди. А и ако ме излажеш пак ќе се налутам.Вистината.
Ама девеес посто од вас женски, искрено не ви одговара некад, вистината.

Нит се водите, нит се тераре у нормалан муд. А да не спомињамо пмс, климакс, или некакфи си пост синдомрски глупости или психозе.Јас мислам дека ќе се налутам ако јас мислам дека не оди, а ти ми речеш дека оди. А и ако ме излажеш пак ќе се налутам.![]()
Едит.Јас мислам дека ќе се налутам ако јас мислам дека не оди, а ти ми речеш дека оди. А и ако ме излажеш пак ќе се налутам.![]()
Да бе, ја истиот коментар го имам искористено мене што ми го кажале, па да видиш како се замислиА например у рикверц да е ситуација, боли не нас курац што ке кажете, не ви се љутимо. Е тај е тај разлика за коју ви треа да се борите у феминизам.
Да се изедначите сс нас, у куроболие.

Чисто да видам како размислувашПа ако ти мислиш дека не оди, што ке ти е мое мислење дали оди, или е у инвалидско ферари.
![]()