Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Го гледав Sentimental Value, норвешкиот кандидат за оскар и се освен победа за интернационален ќе биди тешка кражба. Предобра драма, глумата одлична и емоцијата се осеќа во секој кадар. Топла препорака за нормален филм без никакви претенциозности, само чиста човечка емоција.

:(

И 'Stand by Me' му е супер филм. Секогаш кога ќе го фатев на тв го гледав.

Романтикиве 'Хари/Сали' и 'Ленче Кумановче' одамна ми се у план, може за празниците конечно ќе се изгледаат. Добар режисер, слава му...

Ајде дечки, сите лајк на ова мислење! :coffee:
Јас би сакал да исполнам 50 желби.

До истата дата, 50 лајкови на постот и ќе дозволам @Io Sono Interista да ми го избере јузернејмот.
Ќе побарам промена во првите 5минути, без преговарање.

И ќора кокошка некогаш ќе убоде нешто. Се обидов да го описменам со филмски класици и со филмови како Mr. Nobody, и се откажав, нека гледа таму којотот и брзата птица и нека не замара.

Mnogu filozofsko sranje ova brat, dobra ideja ali slaba realizacija. Mislev ke se dvizi u nekoj sci-fi pravec, ovoj mi filozofira za zivotot od poveke aspekti. Iskluciv na 40ta minuta.

Te pcuese li Dzontra? :pos:

Го има Hateful 8 на Action M или t Action, како и да се вика телевизијава.

Да надополнам: Многу моќно интро особено од 01:00.

Последно уредено:
Го има Hateful 8 на Action M или t Action, како и да се вика телевизијава.

Да надополнам: Многу моќно интро особено од 01:00.

Најдобар филм на Тарантино.

Црнец да ебе у уста белец ви е најомилен филм?
Ќе запалам свеќа за вас.

Добар е филмот не заебавај . Башка шо приказната која шо Семјуел Л. Џексон му ја раскажува на Брус Дерн за син му веројатно е напумпана за да го изнервира јужњачкиот генерал. Не ми е од најомилените на Тарантино ама добар филм е .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom