Исчезнати лица

KajzerS

Учителот од Кукуш
Член од
18 февруари 2015
Мислења
109
Поени од реакции
174
Назално користел хероин?

Не сум чул до сега такво нешто. Буквално, секој зависник од хероин што сум го знаел, корстел игла. Освен неколку Албанци, кои го пушеа некако со алуминумска фолија.
Генерално, стравот од игла кој го имаат некои луѓе, брзо и ефикасно бледнее пред зависноста од хероин.

Инаку, да - хероин е најлошата дрога кај нас.
Има доста што го пушат,не се фиксаат,иако филингот со шприц бил многу многу подобар.

Инаку во 90тите во Скопје особено имало премногу млади луѓе што паднале под влијание . Некои од нив куртулија,некои не. Имам јас близок кој во тој период почна со хероин,никогаш не се оправи,умре во затвор пред некоја година.

Член од
13 јуни 2009
Мислења
1.601
Поени од реакции
1.049
Поедноставно е да не бришел траги, па да се вади дека на партијата е возилото, го користел често и од таму днк.
corpus delicti nema dokaz ,a so da gi ostaj site tragi od drugite plus nego dnk ,. sam dase zakopa.,ili iscistil i sea cekaj da vlezi da ostaj samo toj od nego dnk, o kako toa ne se vozelelo kanguto potoa taka go ostavile koj mu gi dal klucojte n apolicijata kako go otvorile ,vestacele

Последно уредено:
Член од
12 декември 2010
Мислења
10.853
Поени од реакции
12.073
Најјакото е што некој кога сака да те намести нормално ке остави и докази со твоја днк

Член од
9 октомври 2022
Мислења
3.243
Поени од реакции
9.806
Ах, полицијава го сумњала Палчо на 29ти он бега преку граница на 30ти…Гоце стигна да искочи поспособен од цела полиција што била на случајот. Она гнојон Оливер Спасовски…

Член од
14 април 2012
Мислења
33.261
Поени од реакции
68.941
Греота, вика, ја барам да земам од секоја камера снимки што побрзо да се најде девојчето, инспекторот си гледа во мобилен, и вика, ај бе, уште малку ке биде 4, да си идам дома, имам роденден.

После зошто полицијата е неефикасна.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.587
Поени од реакции
38.893
Кој крлеж глуп е овој Ефтов. Само го шири муабетот и прашува небитни прашања, сафра да те фати. „Овде е седиштето на геј популацијата“, „Тука живее Мирка Велиновска“, „Овде е Маџо 2“... Кој кур се тие информации битни за случајот? Сафра да те фати! Овој треба да се забрани со закон т'ибам пајакот!

Член од
13 јуни 2009
Мислења
1.601
Поени од реакции
1.049
Кој крлеж глуп е овој Ефтов. Само го шири муабетот и прашува небитни прашања, сафра да те фати. „Овде е седиштето на геј популацијата“, „Тука живее Мирка Велиновска“, „Овде е Маџо 2“... Кој кур се тие информации битни за случајот? Сафра да те фати! Овој треба да се забрани со закон т'ибам пајакот!
таков е нарцисоидеден си мисли многу е јак и му прај психолошки трикој ,за да види дали ќе се изнервира шо би рекле шета по тавани.најголема сатисфакција му е на ефтоф да изнервира некој гостин ,.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
3.243
Поени од реакции
9.806
Али искрено ретко како кој друг го оставаше да збори негде 50-50 збореа
Па и на Издишаниот може како на ретко кој да му падне склопка у сред интервју и Васецот да си ги бара пломбите низ трпезаријата. Знае он кај може кај неможе.

Kajgana Shop

На врв Bottom