Исчезнати лица

Член од
7 февруари 2021
Мислења
327
Поени од реакции
890
Ништо не е решено,прво возилото на исчезнат човек се вози неколку денови низ Скопје,второ сите докази им ги собра таткото на Вања.Трето за главно осомничениот немаат ниту еден доказ, прво дека бил во возилото второт дека тој го извршил убиството.Едноставно имаат тројца убиијци кој што кажуваат абе ние бевме ете имате докази за нас ама тој пукаше.Плус ако се извештачи камерата од банката каде што Палчо тврди дека во тој момент бил во банката што правиме.
Да возилото се возело, таткото од Вања ги имал доказите "пред нив" и зошто го посочиле Палчко ко извршител, зошто мене и тебе не не посочија? А Тоа со снимките од банка нема никваква врска. Човекот подкаст снимал вечерта ама тоа не е алиби.

newcastle

Shearer
Член од
23 декември 2014
Мислења
544
Поени од реакции
423
Ако има некој правник овде нека го потврди ова… ако падне обвинението на таткото и се ослободи како невин автоматски се губи мотивот на убиството и паѓа се во вода.

Член од
7 февруари 2021
Мислења
327
Поени од реакции
890
Ако има некој правник овде нека го потврди ова… ако падне обвинението на таткото и се ослободи како невин автоматски се губи мотивот на убиството и паѓа се во вода.
Не. Имаш обвинети што го признаваат делото, знаат точни детали што само тие би ги знаеле. Не може да биде никому ништо. Некој ќе одговара.

newcastle

Shearer
Член од
23 декември 2014
Мислења
544
Поени од реакции
423
Не. Имаш обвинети што го признаваат делото, знаат точни детали што само тие би ги знаеле. Не може да биде никому ништо. Некој ќе одговара.
Матрејални докази конкретно за Палчо нема плус мотивот е различен од тој што е во обвинението, ова од разговор со адвокат пријател, затоа мисли дека по секоја цена ќе биде осуден и таткото.

Член од
14 октомври 2021
Мислења
278
Поени од реакции
544
Како судиш според тоа дали некој во изгледот ти е одвратен?Тед Банди го опишуваат како харизматичен и симпатичен лик,ама којзнае колку жени искасапил.Не суди по амбалажата туку по постапките.
Ova gajtanov simpaticen ?
Dobro ja stvarno iam drug vkus.
so ovaa gajtan vegja, so laser ne go svetam.

IMG_7374.jpeg

Член од
22 јуни 2019
Мислења
274
Поени од реакции
955
Да возилото се возело, таткото од Вања ги имал доказите "пред нив" и зошто го посочиле Палчко ко извршител, зошто мене и тебе не не посочија? А Тоа со снимките од банка нема никваква врска. Човекот подкаст снимал вечерта ама тоа не е алиби.
Како бе нема никаква врска,кога тој тврди дека за време на убииството бил во банка.Плус неможам да ти објаснувам повеќе, без доказ само со исказ неможе некој да биде осуден.Неможе јас да извршам кражба со брат ми и мене да ме фатат ,а за да го спасам брат ми да го посочам комшијата дека бил со мене.

Член од
28 март 2006
Мислења
18.025
Поени од реакции
12.798
Ova gajtanov simpaticen ?
Dobro ja stvarno iam drug vkus.
so ovaa gajtan vegja, so laser ne go svetam.

Прегледај го приврзокот 448652
не сме сите исти. На сериски убијци во затвор им праќале писма за брак, фанови...

When Ted Bundy, the notorious serial killer who raped and murdered more than 30 women, was put on trial in 1979, women from all over the world sent him fan mail. Many of these letters included nude pictures, and some of them even contained marriage proposals, according to Stephen Michaud, co-author of Ted Bundy: Conversations with a Killer.

Jeffrey Dahmer, who committed the murders and postmortem mutilations of 17 young men and boys, received love letters and gifts from women after he was imprisoned.
Richard Ramirez, a serial killer, dubbed "the Night Stalker," who raped and tortured over 25 victims and killed at least 13 others, married one of his many female admirers in 1996 while he was in prison.
И на лудион Брејвик девојчиња му пуштале писма

Последно уредено:

filjandecko

Komandant benzini-HAVUZ
Член од
5 мај 2012
Мислења
362
Поени од реакции
418
Нека ми прости Господ ако грешам, но навистина не можам да прифатам такво смирено однесување на таткото...е сега дали е под седативи или од мака нема сила да искаже револт, гадење и омраза кон убиците на неговото дете....чудно.
Барем една пцовка да упатеше, барем една закана за одмазда...:toe:
И мегусебно не се обвинуваат,дали постои некој со влијание над Нив,што ја игра играта...можеби не е изиграна до крај?

Член од
13 јуни 2009
Мислења
1.583
Поени од реакции
1.030
И мегусебно не се обвинуваат,дали постои некој со влијание над Нив,што ја игра играта...можеби не е изиграна до крај?
Дали некој знае кој нардни сведоци ќе има ,дали женаму на палчо мислите ќе биди сведок или ќеркаму која ја носел на работа да потврдат некој работи .каков бил спрема нив дома и сл.и дали знаеле дека е психопат и му се плашелеле или сл.и дали се веќе истоте испрашани во полициа.

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.556
Поени од реакции
4.595
Дали некој знае кој нардни сведоци ќе има ,дали женаму на палчо мислите ќе биди сведок или ќеркаму која ја носел на работа да потврдат некој работи .каков бил спрема нив дома и сл.и дали знаеле дека е психопат и му се плашелеле или сл.и дали се веќе истоте испрашани во полициа.
Се заврши со сведоци и докази, сега останува само да се сослуша што има Палчо да каже и што има да го прашаат обвинителите и другите обвинети. Потоа следуваат завршните зборови на обвинителот и на адвокатите па пресуда. Има можност за изведување на други докази и дополнување на доказната постапка... но во случајов изгледа нема такви.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.250
Поени од реакции
118.194
Брате, еве @jamajka ти го даде одговорот

Тоа значи дека Палчо не му е прво убиство ова и е искусен во работата. Така да треба да се испитуваат наназад повеќе убиства....
Абе сфаќам се јас, ама ти викам немаат доказ дека чистел ДНК, се е од исказ од Кешишев и Манев, а тие може да кажат дека и магарето лета, капираш?

Пак ќе кажам, јасно ни е на сите дека Палчо све направил, ама он и неговата одбрана играат на најсилната карта, а тоа се доказите кои очигледно обвинителството ги нема, барем не во доволна количина зашо се неспособни, а имаа случај наместен на волеј, само требаше да шутираат прецизно.

Kajgana Shop

На врв Bottom