gooner4life

www.myspace.com/nfm.nrd
http://www.youtube.com/nrdcrew
Занимавање со македонската хип хоп култура , со фудбалот и некако заглавен во средното образование :)
Пол
Машко

Потпис

http://www.myspace.com/nfm.nrd
http://www.youtube.com/user/NrdCrew
Повели, музика од Nrd Crew-то. :pipi:

In Arsen(e)al we trust!:smir:
Дефиниција за комерцијала : Јас сум сонце,а ти сијалица.Јас кога сакам изгревам и заоѓам,а ти се палиш и гасиш кога сакаат другите - Аго:cuc:

Трофеи

 1. 25

  Сунѓер

  Вие сте вистински сунѓер за допаднати мислења. На вашата сметка успеавте да запишете дури 750 допаѓања. Форумџиите тука едноставно ве обожаваат. Како награда за квалитетната содржина, добивате 25 поени.
 2. 20

  Идол

  Вашата содржина им се допадна на повеќе од 500 членови. Вие станувате вистински идол на нашиот форум.
 3. 20

  Форум легенда!

  Вашата содржина привлече 200 допаднувања, продолжете така.
 4. 25

  Староседелец

  Честитки! Три години Кајганџија. Добивате 25 поени.
 5. 7

  Среќна седмица!

  Трофеј кој се освојува после 7 дена членство, 7 напишани пораки и 7 допаднати мислења.
 6. 15

  Куќата части

  Вие сте вистински ловец на трофеи. Собравте повеќе од 60 поени и заработено 20 допаднувања. Поради тоа, добивате 15 наградни поени од "куќата".
 7. 30

  3000

  Навистина импресивно. Вашите 3000 мислења изгледаат недостижно за останатите членови!
 8. 15

  Годишнина

  На нашиот форум сте регистрирани точно 1 година. Како награда за верноста добивате 15 поени.
 9. 10

  Им се допаѓам!

  Вашите мислења им се допаднале 50 пати на останатите членови!
 10. 2

  На некој му се допаѓате

  На некого му се допаѓа едно од вашите мислења. Продолжете така!
 11. 20

  Машина

  1000 пораки? Импресивно!
 12. 10

  Несопирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме дека за ова ви беше потребен повеќе од 1 ден!
 13. 5

  Зависник

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!
 14. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.
На врв Bottom