Левица - Политичка партија

Дали ќе гласате за Левица на Парламентарните избори?

• Да

• Ќе гласам за мафијашката коалиција СДССМ-ДПМНЕ

• Не

• Ќе гласам за друга "ТРЕТА ОПЦИЈА" партија

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.777
Поени од реакции
4.310
Браво за Крмов и Левица, преку qr веќе од шверцерски начини еу знаменца и за донесување закони на штета на државата. Предлог наредна седница солзавец во собрание

Последно уредено:
Член од
3 мај 2019
Мислења
19.533
Поени од реакции
10.506
Браво за Крмов и Левица, преку qr веќе од шверцерски начини еу знаменца и за донесување закони на штета на државата. Предлог наредна седница солзавец во собрание
Браво, за што браво????
За циркусот без пари што ни го направи, за да се смееме од што ни се плаче?
Тотално ме разочараа.:(
Шлакната работа.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Браво, за што браво????
За циркусот без пари што ни го направи, за да се смееме од што ни се плаче?
Тотално ме разочараа.:(
Шлакната работа.
Ти и да се смееш и да плачеш исто ти се фаќа.

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.788
Поени од реакции
5.063
Јас нема да гласам еден и милион и осумстотини илјади е како да добиш на лото твојот глас да одлучи. Така да јас не гласам никад. Плус и немам време ни желба да следам политика.

Член од
23 мај 2019
Мислења
4.607
Поени од реакции
5.325
Интересно е што сите (се однесува на сите квислиншки инсталации) здружено со дрвја и камења по Левица.
Партија формирана пред 5-6 години и сеуште неетаблира а толку опасна, Левица стана главниот непријател на демокративе-атлантисти.
Не е Левица идеална, далеку е од идеална ама толкав гнев и силна пропаганда мора да е заради страв од губење на позициите.
Останува да видиме, дали ваквата пропаганда ќе даде резултат на следните избори или пак Левица ќе стане уште поснажен фактор на сцената.

Според ... и понатаму приоритет број еден е името-Македонија-идентитетот (во рамките на човековите права се надевам овие од левица дознале дека националните права, во случајов на Македонците, се предуслов за економски, политички и социјални права), ако на тој план Левица излезе со издражан план мислам дека ќе ги порази сите квислиншки инсталации и дури тогаш ќе видиме кое е тоа друштво, колку се моќни и кој се стои позади нив.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.889
Поени од реакции
25.370
Интересно е што сите (се однесува на сите квислиншки инсталации) здружено со дрвја и камења по Левица.
Партија формирана пред 5-6 години и сеуште неетаблира а толку опасна, Левица стана главниот непријател на демокративе-атлантисти.
Не е Левица идеална, далеку е од идеална ама толкав гнев и силна пропаганда мора да е заради страв од губење на позициите.
Останува да видиме, дали ваквата пропаганда ќе даде резултат на следните избори или пак Левица ќе стане уште поснажен фактор на сцената.

Според ... и понатаму приоритет број еден е името-Македонија-идентитетот (во рамките на човековите права се надевам овие од левица дознале дека националните права, во случајов на Македонците, се предуслов за економски, политички и социјални права), ако на тој план Левица излезе со издражан план мислам дека ќе ги порази сите квислиншки инсталации и дури тогаш ќе видиме кое е тоа друштво, колку се моќни и кој се стои позади нив.
sds sve toa prodade a levica pomogna da dojdat na vlast...

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.690
Поени од реакции
11.794
Јас нема да гласам еден и милион и осумстотини илјади е како да добиш на лото твојот глас да одлучи. Така да јас не гласам никад. Плус и немам време ни желба да следам политика.
Само што овака размислуваат голем број на луѓе и така се стигнува до прилично голема бројка, плус оставаш можност некој друг да гласа во твое име

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.788
Поени од реакции
5.063
Само што овака размислуваат голем број на луѓе и така се стигнува до прилично голема бројка, плус оставаш можност некој друг да гласа во твое име
Нема можност друг да гласа. Па и да гласа може е подобро информиран од мене. Нема шанси да следам политика сите се идиоти. А еден глас е не е битен. Ако сакам нешто да направам за мене сам можам не ми треба политичар.

LepiDzoni

Profesionalen ulichen cigan
Член од
25 јули 2014
Мислења
1.393
Поени од реакции
3.607
Druze pa stom si tolku beznacaen ne mislish deka e najpametno da se roknesh?
Vaka beznacaen samo vozduhot ni go troshish na nas ostanatite 1.800.000 i kusur.

Kajgana Shop

На врв Bottom