- Член од
- 6 мај 2008
- Мислења
- 1.852
- Поени од реакции
- 503
Душичка си и ти, едвај чекаш Лутон да дојде да ми напишиш каде сте сега хејтери.Ти се наполни душата, признај?![]()
19та!
Душичка си и ти, едвај чекаш Лутон да дојде да ми напишиш каде сте сега хејтери.Ти се наполни душата, признај?![]()
Оти го имаш како главен шпиц Енкечиа.Нападот е анемичен, вајда оти противнициве почнаа да не третираат сериозно и се бранат назад со 10 луѓе
Сигурно јаде бан ради ова... Се надевам нема да бидеме таргетирани сега од судиите исто ко кога Венгер им јадеше лајна.
Секоја чест што имаше јајца Артета да каже што мисли.
Венгер убаво му кажа пред некоа година, најдобрите судии судат во премиер и во италија, на светското моментално нема ниту еден од премиер.Им го плесна у фаца она што ни го прават со години во ПЛ, истото и Венгер би им го кажал уште одамна да не беше господин човек
Sent from my SM-A405FN using Tapatalk
3 бода, се 3 бода, дали против Лутон или Сити, исти кур.Душичка си и ти, едвај чекаш Лутон да дојде да ми напишиш каде сте сега хејтери.
19та!
Да бе, скроз до него е проблемот што не креираме шанси.Оти го имаш како главен шпиц Енкечиа.
gi gledam cesto sparsi, pravat eden ton greski vo odbrana, protivnicite prelesno im stasuvaat do gol, ali vie pederive sreka imaatMaddison vo Spurs e kako preporoden, a i strashen igrach e.
Da vidime dali kje izdrzhat vo slednite 4 do 5 mecha.
Prv pogolem test za Spurs.