Топче
Арсеналиста
- Член од
- 18 септември 2010
- Мислења
- 9.252
- Поени од реакции
- 14.618
Нели нов договор потпиша/треба да потпише?
Потпиша пред еден месец, таман после тоа го снема скроз на терен.
Треба да потпише.
да не си заглавен у септември ти уште?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нели нов договор потпиша/треба да потпише?
Треба да потпише.

Odegaard igra slabo poslednite nekolku utakmici, a toa se sovpagja so igranjeto na dvajca DM, Jorginho i Rice. Mislam deka premnogu se ochekuva od Odegaard vo ovaa situacija, podobar e koga ima eden malce poofanziven vo sredina.Него шо се дешава со Одегард, цел месец е аут со форма, непрепознатлив ми е.
Например кој? Хаверц? Виеира?Odegaard igra slabo poslednite nekolku utakmici, a toa se sovpagja so igranjeto na dvajca DM, Jorginho i Rice. Mislam deka premnogu se ochekuva od Odegaard vo ovaa situacija, podobar e koga ima eden malce poofanziven vo sredina.
Не постои такво нешто како конкуренција за место кога е во прашање голманска позиција. Се знае кој е бр.1 се друго е матење празна слама. Според Артета Раја е бр.1 (дали заслужено, незнам), по се изгледа премногу му е важно голманот да е добар со пас игра, иако Раја не покажа нешто во тој поглед бар до сегаЕдинствена логика за неиграњето Ремсдејл ми е што му се роди син, па Артета сака да го поштеди од стресови.
Ако не е ова причината, почнувам да се сомневам во 'фер и конкурентна' селекција што ја спомнува цело време.
Па нели Ремсдејл беше земен пред Лено поради техничките способности?Не постои такво нешто како конкуренција за место кога е во прашање голманска позиција. Се знае кој е бр.1 се друго е матење празна слама. Според Артета Раја е бр.1 (дали заслужено, незнам), по се изгледа премногу му е важно голманот да е добар со пас игра, иако Раја не покажа нешто во тој поглед бар до сега
Sent from my SM-A405FN using Tapatalk
Да земен е од тие причини, ама по се изгледа не го покажал тоа што го очекувал Артета од него, затоа и се фрлија толку пари за Раја, сигурно не за да биде втор голманПа нели Ремсдејл беше земен пред Лено поради техничките способности?
Многу ми е чудно како нагло се смени мислењето дека не го бива со нога.
Да земен е од тие причини, ама по се изгледа не го покажал тоа што го очекувал Артета од него, затоа и се фрлија толку пари за Раја, сигурно не за да биде втор голман
Не постои такво нешто како конкуренција за место кога е во прашање голманска позиција. Се знае кој е бр.1 се друго е матење празна слама. Според Артета Раја е бр.1 (дали заслужено, незнам), по се изгледа премногу му е важно голманот да е добар со пас игра, иако Раја не покажа нешто во тој поглед бар до сега
Со можност за откуп, колку беше мислам не беше евтин?Колку пари се фрлиле за Раја?
На позајмица е типот за 3 милиони.
Автоматски споено мислење:
![]()
Првите 6 натпревари каде играше Ремсдејл игравме против подефанзивни противници, не ме чуди статистиката.Колку пари се фрлиле за Раја?
На позајмица е типот за 3 милиони.
Автоматски споено мислење:
![]()
Сума сумарум според тоа како бранат за своите тимови излева и Лено и Мартинез да се подобри од Раја и Рамс.
Уште не ми се јасни фанови што после 1 добра утакмица на ЕнКечиа против Лутон/Донкастер, додека е повреден Жесус дискутират дали Жесус кога ќе бил фит требало да се изборе за местото... Со една нога и штаки во 2те раци е подобар од ЕнКечиа.
Добро е дочекате 10 кола гол да се даде, со Шефилд и Салиба да игреше во шпицот добиена ќе беше утакмицата.