Serie A 2023/24

• Креатор на темата Креатор на темата SK-92
  • Време на започнување Време на започнување

И Скудетото оди кај...

• Вкупно гласачи
    133
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
He was disciplined more harshly than Nicolò Fagioli because his charges were more severe. Moreover, he didn’t provide new names to investigators, Sky Italy informs.

Не се сите Торински пиченца :icon_lol:
Ај ќе го игнорираме делот каде вика дека делата за кои го теретат биле посериозни :D

Џабе провоцирање, сето тоа ќе се заборави кога Тонали и Фаџоли заедно ќе го кренат трофејот на СП 2026
:kafence:

• Љубов
Reactions: Mud
Се посраја со двата ако веќе суспензијата беше 7 и 10 месеци кој кур праеја скандали, наслово, судења итн? Зошто пак си ја избрукаја лигата и шампионатот? Многу глупа нација

Се посраја со двата ако веќе суспензијата беше 7 и 10 месеци кој кур праеја скандали, наслово, судења итн? Зошто пак си ја избрукаја лигата и шампионатот? Многу глупа нација
Скроз, ама ваљда многу жута штампа нација се италијаниве.
Англичаниве ова со Тоуни многу подобро го изменаџираа.

Скроз, ама ваљда многу жута штампа нација се италијаниве.
Англичаниве ова со Тоуни многу подобро го изменаџираа.
Имаше гласини демек истрагата била прекината во моментот кога се дознало дека се замешани високи лица од политика и други позиции. Дека ова е само 1% од цела приказна ....

Се е чисто во одлуката, го пукна у глава, беше и даде фаул. Ама за ваква реакција треба сместа да поништи поништување, и да ја остави првобитната одлука. Колку и да би било погрешно такво нешто, по малку и ОК би било. Малку памет за вакви ствари.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom