Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 28.109
- Поени од реакции
- 91.052
Пред малце го изгледав About Schmidt на Фокс, никогаш предходно го не бев видел филмов. И го фатив одпочеток, гледам главна улога Џек Николсон, си велам неможе филм да биде глуп ако во него игра стариот... леле колку згрешив, каков убитачно досаден филм. Мислам, сум гледал досадни драми, лоши филмови, ама вакво мачење како прошливе два часа богами не сум доживеал. Цел филм е едно големо НИШТО, цело време очекуваш (и потајно СЕ НАДЕВАШ) дека нешто ќе се случи, ама не, јас не знам како прифатил стариот ваква улога.
Врвот беше негде 15 минути пред крајот, кога Кети Бејтс ми се соблака гола како од мајка родена, со што апсолутно ми ја уништи и попладневната дремка што сакав да ја имам после завршувањето на срањево.
Сега ќе морам да се рехабилитирам вечер гледајќи го мртвиот фудбал што го практикува Алегри, дека и тоа мртвило ќе ми биде помило од срањево на кое потрошив 2 часа.
Кети...Бејтс...гола...
Врвот беше негде 15 минути пред крајот, кога Кети Бејтс ми се соблака гола како од мајка родена, со што апсолутно ми ја уништи и попладневната дремка што сакав да ја имам после завршувањето на срањево.
Сега ќе морам да се рехабилитирам вечер гледајќи го мртвиот фудбал што го практикува Алегри, дека и тоа мртвило ќе ми биде помило од срањево на кое потрошив 2 часа.
Кети...Бејтс...гола...