Кај ти текна на филмов беСамо вистинските филмомани ќе се сетат од кој филм е ликов
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај ти текна на филмов беСамо вистинските филмомани ќе се сетат од кој филм е ликов
![]()
Само вистинските филмомани ќе се сетат од кој филм е ликов
![]()
Не знам што е потажно: дали тоа што си ја натерал жена ти да гледате Барби, или што не си можел да се сконцентрираш на Барби мислејќи на плочките, или што јас нема да можам да се сконцентрирам на Опенхајмер мислејќи на плочките кои не се ни мои и за кои не морав да бидам информиран...Не можев да се сконцентрирам, цело време мислев на плочките. Имаа некои чудни шари такви како Роршахов тест.
Каков Опенхајмер каков Барби бев да го гледам последната Невозможна Мисија нема утка во тој серијал,каков мелем за очи и душа.Се надевам дека Том Круз и другар му Кристофер Мекуари ќе прават бесконечен број на невозможни мисии.
Ако го читаш насловот лудо е, ако го отвориш текстот и не е толку лудо:Колку е ова лудо.
Уапсен е човекот што е финансиран да прави филм за анти-трговија на деца за киднапирање на деца.
Искрено алгоритамов по социјалниве медиуми од старт ми вади статии поврзани со филмов, и уште од старт секој мејнстим медиум го критикува поврзувајќи го со подржувачи на Трамп и оние QАnon или како и да беа тотално небитно, теоретирачи на милион заговори во АмерикаКолку е ова лудо.
Уапсен е човекот што е финансиран да прави филм за анти-трговија на деца за киднапирање на деца.