- Член од
- 17 октомври 2011
- Мислења
- 15.309
- Поени од реакции
- 38.068
CudnoИзгледав 4 епизоди од последнава сезона.
Доста изгубено време...
Не знам што да гледам после оние глупости...Cudno
Mnogu lugje tamu ostanaa
I jas izgledav 4, ne ja pustiv poslednata
5 покажува кај мене Нетфликсот.Чекајте бе, не беа вкупно 4?![]()
Остај што се лоши, туку 3 или 4 од нив немаат допирна точка со тоа што беше поента на серијата и со црните екрани. Тоа па уште полоши ги прави. Мене таа со Арон Пол може и затоа ми се допадна - дека единствена остана верна на темата.Да прават по 15 епизоди годишно па да разберам неколку лоши да има. Овие 5 епизоди две години ги мислат и ова е тоа што смислиле?
Jas iskreno veke i zaboraviv sto gledavОстај што се лоши, туку 3 или 4 од нив немаат допирна точка со тоа што беше поента на серијата и со црните екрани. Тоа па уште полоши ги прави. Мене таа со Арон Пол може и затоа ми се допадна - дека единствена остана верна на темата.
Мислам дека од првата сезона на Netflix e Shut Up and Dance што според мене е најдобрата Black Mirror епизода ever! Прв пат во животот репризирав епизода веднаш по завршување на истата, плус ја имам гледано уште 2-3 пати. Од втората сезона на Netflix се Hang the DJ и Black Museum што исто беа едни од најубавите BM епизоди. Не би рекол дека е само до Netflix, туку веројатно им снема идеи или не знам што се случи.Jas iskreno veke i zaboraviv sto gledav
Dodeka prvite sezoni se sekjavam epten detalno na mnogu epizodi. Ja branev duri i koga premina kaj Netflix, imase dobri epizodi tuka tamu sto ja vadea.