Ми пиша член пп да те тргнам од игнор да видам што пишуваш за мене, негови зборови, ко бабиче си ме оговарал.
Постојат 2 варијанти:
1. Никој не ти пишал, на игнор ти е тој и многу други и го читаш форумот исто и без да се логираш баш за да видиш кога е згодно да реплицираш.
2. ПИЧКА е во најмала рака дефиниција за КОДОШ кој се крие точно како пичка под кошула и кодоши - тоа може да му кажеш на тој што ти дојавил во ПП дека некој те канфузи по коментари.
Истиот имал опција да реплицира на коментарот или пак да напише свој, наместо тоа зедол да јади гурабии по пп.
Крај краева, ако некој ти е на блок листа тогаш е лик битен за тебе колку ланскиот снег. Јас барем таков лик не би осетил за природно и нужно да го одблокирам па да го коментирам па што сака нека јаде гурабии.
Во 9 години на форумот имам блокирано едно женско оти е глупо како тркало и не можиш дискусија да водиш, а не дека сме стигнале лично да се вреѓаме или да и сметам, да ми смета. Вие бе брат бетер од баби сте, кај се блокирате па уште по приватни пораки се кодошите која тетка што лошо има кажано по комшии за вас. Комедија.
Кажи му на пријателот следен пат нека се одважи со коментар на темата, ако ништо друго може и нешто паметно да каже па да се развие и друг вид на дискусија освен „глуп си како тркало“ муабети.