Хорор филмови

K

kalimer0

Гостин
Го гледав Ju on пред некој ден во класична хорор атмосфера: Ноќ, сам дома, темна просторија, звучници. Ефектот беше постигнат скокнав на 3-4 пати а на моменти посакав да избегам од соба :icon_lol:

Член од
11 септември 2010
Мислења
101
Поени од реакции
9
Вториот официјален трејлер за мојот омилен слешер од 90тите. 10 години по завршетокот на трилогијата - почеток на нова, хах! :vozbud:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.654
Поени од реакции
59.640
Вториот официјален трејлер за мојот омилен слешер од 90тите. 10 години по завршетокот на трилогијата - почеток на нова, хах! :vozbud:

Едвај чекам, па макар бил и за никаде :vozbud:
Се плашев дека ќе пробаат нешто со нови анонимус актери за собирање кеш на стара слава, ама за среќа сите поважни се во филмот. Не сакам трилогија, сакам некој да ја убие Сидни Прескот, и поминаа 9-те животи, ни здосади веќе :pos:

Ама трејлерите не ги гледам многу спојлери фаќам...

Член од
11 септември 2010
Мислења
101
Поени од реакции
9
Се собра старата екипа и од пред и од позади камерите...мада Neve Campbell (Sidney Prescott) прво одбила. Истиот сценарист од кецот и двојката, истиот режисер Wes Craven. А и нормално, свежи нови лица се у екипата. :)

Е, сега ова што викаш - да ја убијат Сидни. Па дај немој, толку пропати девојчето, жал да те фати... :icon_roll Ако мора да убијат некого од големава тројка, онда ја би сакал тоа да биде Дуи или Гејл, а никако Сидни. Мада...можда некој од нив ќе биде и убиецот?! Хаха, никад не се знае.

Дуи дефинитивно е бубашвабата, никако да умре, а у секој дел го брцаат и он пак преживува. А Гејл...хммм...можеби би требало да отиде и она - ме нервира она нејзино "бич бихејвиор".

Чекаме април да видиме... :wink:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.654
Поени од реакции
59.640
Кутрата мала Сидни... :)

Инаку, The Rite води на бокс-офис ама слабо поминува со оцена, 6.2 до сега.

Bolt0105

Problem?
Член од
3 декември 2009
Мислења
54
Поени од реакции
64
интересен хорор што неодамна го гледав беше Final destination 3 (не е баш со чудовишта вампири и такви ми ти работи туку удира на психа) и сега ми е страв да се качам на вртелешка (кој го гледал знае) :ija: :ija:

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
интересен хорор што неодамна го гледав беше Final destination 3 (не е баш со чудовишта вампири и такви ми ти работи туку удира на психа) и сега ми е страв да се качам на вртелешка (кој го гледал знае) :ija: :ija:
Гледај го кецот.Поинтересен е.

Дали некој се сеќава на ова

Bolt0105

Problem?
Член од
3 декември 2009
Мислења
54
Поени од реакции
64
Гледај го кецот.Поинтересен е.

Дали некој се сеќава на ова
го имам и кецот гледано и се извадив од памет кога автобусот ја удри таа женската :vozbud:. Иначе hellraiser е исто добар филм.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479

[video]http://www.youtube.com/results?search_query=aliens&aq=f[/video]

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
А луѓе, што се случува со новиот филм на Карпентер, The Ward?

На имдб има само 393 гласа и го нема во сивата зона на интернетот.
Ама пак освен по неколку фестивали и не е прикажан на друго место, според имдб.

T

Tetro

Гостин
А луѓе, што се случува со новиот филм на Карпентер, The Ward?

На имдб има само 393 гласа и го нема во сивата зона на интернетот.
Ама пак освен по неколку фестивали и не е прикажан на друго место, според имдб.
Рано е за него. Ќе почекаме уште месец дена најсигурно додека да го најдеме на убава снимка. :(

Член од
2 февруари 2011
Мислења
26
Поени од реакции
5
ova e od serijata Twin Peaks , znam deka temava e za filmovi....no "Bob" e najstrasniot lik so sum go videl vo istorijata na filmovite i seriite

Kajgana Shop

На врв Bottom